Advent calendar, December 11th; Countryside Christmas shopping


 
 
  
 
 
 
 
Vietimme pitkän viikonlopun maalla, sunnuntaina teimme retken Paimioon Adalmiinan helmeen. Keskelle maaseutua navettaan rakennettu liike on tunnelmallinen ja ainakin näin joulun alla tupaten täynnä asiakkaita. Olen käynyt puodissa kerran aiemminkin; usko olisi loppunut maantietä ajaessa, jollei anoppi olisi vakuutellut että olemme oikealla tiellä. Nyt mukaan lähti lasisia pieniä koristeita, vaikka suuren osan tuotteista olen nähnyt jo aiemmin pääkaupunkiseudulla useassa liikkeessä. Lisäksi ostin ison lasikuvun melko edullisesti, katsotaan mihin se päästyy ja mitä sen sisään tulee. Kävimme samalla retkellä Paimon keskustassa toisessakin liikkeessä, jossa oli osittain samoja tuotteita, mutta muutamia erilaisiakin; hankin kookkaan pajusydämen.
 
Esittelen ostoksia, kunhan saamme kotia hieman koristeltua. Kuusi otettiin anoppilasta mukaan, sen koristelemme varmaan jo tänään. Mieluummin ihailen kuusta hyvissä ajoin ennen joulua, kuin sen varistuessa tammikuulla. Kaivelin hangen alta myös jäkälää ja sammalta joulun kukkaistutuksiin. Ostan yleensä halvimpia joulukukkia, joita löydän ja teen  yksinkertaiset asetelmat itse.
 
We spent the long Independent day weekend at my inlaws. On Sunday we had a little field trip to Paimio. In the middle of the country side there is a large home decoration shop built in a barn. At least now before Christmast it was packed with Christmas shoppers.

Most of the goods they have I have already seen in helsinki decoration shops, but it is a lovely place for a visit. And (of course) I did some shopping...

 

2 kommenttia :

  1. Enpäs tiennytkään, että Adalmiinan helmellä on oma puotikin! Heidän nettisivujaan olen kyllä usein selannut (mitään en ole koskaan kuitenkaan tilannut).

    Olen kanssasi samaa mieltä tuosta kuusen sisälle tuonnista. Tuntuu vähän hassulta tuoda se sisään juuri ennen juhlaa, sillä ihana sitä olisi ihailla pidemmän aikaa. Itse olen vähän sitä mieltä, että joulu on aaton jälkeen ohi - tai ainakin se ihana jännittynyt fiilis on aaton jälkeen jo tipotiessään.

    VastaaPoista
  2. Puoti taitaa olla ihan retkikohde, minultakin kysyttiin pakatessa olinko tullut omalla autolla vai bussilla!

    Kyllähän se joulufiilis yleensä aaton jälkeen alkaa laskea. Meillä tosin ollaan vielä ihan täysissä joulutunnelmissa myös joulupäivänä, jolloin lähdemme anoppilaan. Vasta siellä syödään ihan kunnon jouluateria ja jaetaan vielä lahjoja. Se on kuin toinen aatto.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.