Restaurant Day in Helsinki





 
 
 
 


 






 
Kiertelimme taas eilen Ravintolapäivänä ympäri Punavuorta ja Kamppia, maistelimme erilaissa pop up-ravintoloissa ulkona ja sisätiloissa munkkia, japanilaista dorayaki-pannaria, grillattua antilooppia, cake popseja, vietnamilaisia kevätrullia... Sää oli aika hyytävä, mutta väkeä oli kuitenkin ihan kivasti liikkeellä.
 
 
It was one of the four yearly Restaurant days yesterday. During this food carnival, anyone can open a pop up restaurant for a day. We always attend and taste different foods. Yesterday we walked around central Helsinki and sampled Japanese Doriyaki pancake, grilled antilope, Vietnamese spring roll, cake pops... even thoug day was quite cold, there were lots of people enjoying the street kitchen foods.

4 kommenttia :

  1. Mun on pakko sanoa, että mun mielestä ravintolapäivän idea on vähän vesittynyt kun niitä on ihan koko ajan.. Itse tykkäisin, että kertoja olisi pari kertaa vuodessa kesällä. Silloin jaksaisin itsekin lähteä liikkeellä ja tutustua paikkoihin etukäteen, nyt jää aina jostain syystä väliin.

    Kiva kuitenkin kuulla, että jengiä oli liikkeellä vaikka ilma oli aika kökkö! :)

    VastaaPoista
  2. Joo, kyllähän idea on parhaimmillaan touko-ja elokuussa, kun ilma on sellainen, että ulkona syömisestä voi oikeasti nauttia. Useimmat paikat kun ovat ulkona. Neljä kertaa vuodessa on aika maksimi ja varsinkin talvella homma on aika sääherkkää.

    Eilen oli vaihtoehtona tehdä kotona blinejä, mutta lähdettiin liikkeelle kun taivaalta ei tullutkaan säätiedotuksen lupaamaa lumisadetta. Asutaan kuitenkin aika lähellä keskustaa ja monta lähekkäin olevaa paikkaa oli helppo katsastaa lyhyessä ajassa.

    VastaaPoista
  3. Ihanaa kun jaoit Ravintolapäivän kanssani kun itse olin toipilaana kotosalla. Maukkaan näköistä antilooppia ja kevätrullia ja cake popseja - nams! Onhan se totta, että Ravintolapäivä on parhaimmillaan keväällä ja kesällä kun nämä meidän kelit olot muuten ovat melko armottomat....

    VastaaPoista
  4. Kivoja kuvia, näyttää mukavalta tapahtumalta.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.