Weekend moments




 
 
 
 
 
 
 
 
 
Siippa oli lauantaina töissä, minä suuntasin katsastamaan uuden Sörnäisten Moko-marketin. Jos Punavuoren Moko on lifestyle-liike, jossa on kahvila, Sörnäisten liike on enemmänkin kahvila, jossa on myös lifestyle-tuotteita myynnissä. Punavuoren liike vie voiton (ja on lähempänä kotianikin).

Mokon jälkeen kävin Kallion Keidas-kahvilassa, sinne olen joskus koettanut päästä brunssille, mutta pieni kahvila on ollut joko kiinni tai tupaten täynnä. Brunssi oli juuri loppu, joten tilaa oli reilusti. Nautin valoisassa kahvilassa mustaherukkamacaronin ja join cafe au laitin.

Kahvituokiosta piristyneenä suuntasin Hakaniemen halliin ostamaan häränhäntiä ja Kolmannen linjan aasialaiskauppaan hankkimaan mausteita.

Kotimatkalla kävin vielä hakemassa ruokakaupasta  muita aineksia häränhäntäpataan, ja ostoskoriini päätyi  myös hortensia, vaikka  yleensä ne nuukahtavat hoidossani nopeasti. Ehkä tämä yksilö jaksaisi Vappuun ja brunssipöydän koristeeksi.

Sateet ja vähän kohonnut lämpötilakin on saanut viimein kukkapenkin  vihertymään silmissä. Kevät, ihanaa!


Kuinka teillä on viikonloppu sujunut?


Husband worked on Saturday, so I headed by myself first to a new lifestyle store/cafe Moko in Sörnäinen neighborhood in Helsinki. It was quite cute, but I prefer their flagship store store in Punavuori.

From Moko I headed to nearby Kallio for a coffee at cafe Keidas and then to Hakaniemi market hall to get ox tails for dinner and to an Asian grocery store to buy spices.

On the way home I bought hydrangea, hope it will last longer than usually.

It has rained in the past days and weather is finally slightly warmer, so plants are growing fast now. I love spring!

How is your weekend going?

5 kommenttia :

  1. Ihanan kuuloinen päivä! Hei sainkin idean, että Keitaaseen voi tosiaan mennä ihan vaan kahville! Minua nimittäin kiinostaisi se brunssi, mutta sinne pääseminen onkin sitten eri juttu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kahvilla kannattaa käydä, hyvän näköisiä luomuleipiä oli myös myynnissä.

      Poista
  2. Välillä on mukava viettää laatuaikaa itsekseenkin, tuollainen kaupunkikierros on juuri sitä. Kuljetatko muuten isoa kameraa laukussa vai millä nämä kuvat on otettu? Pidän niistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kamera on Sonyn Nex, ns. minijärkkäri. Kulkee oikeastaan aina mukana. Ostin siihen juuri uuden valovoimaisemman objektiivin.

      Poista
  3. Ihan samaa ajattelin noista Mokoista. Sörnäisten Moko on todellakin ravintola, jossa on suppea valikoima myymälän osuudella. Mokossa on kiva käydä ja katsella ympärileen, mutta juuri mitään en sieltä kuitenkaan koskaa osta. Enemmän olen tainnut käyttää itse asiassa Mokon kahvilatarjontaa.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.