The old lovers meet again

 
 
 
 
  
Tarmo-koira ja Söpö-lammas ovat olleet parhaita kavereita jo parina kesänä. Söpö talvehti appivanhempien pikku lampolassa kahden muun lampaan kanssa, mutta sinne Tarmoa ei päästetty, kun kaikki lampaat eivät ole yhtä ihastuneita Tarmoon.

Nyt kaverukset pääsevät taas tapaamaan verkkoaidan välistä kun lampaat ovat päivisin ulkona. Söpö juoksee aidalle vastaan, kun näkee Tarmon tulevan. Tarmo pesee sen silmät ja korvat huolellisesti.

Tarmo (=Stamina) the dog and sheep Söpö (=Cutie) have been best friends for few summers now. Tarmo wasn't allowed in hte barn during winter as the other two sheep aren't as fond of him as Söpö.

Now when the sheep are on field during days Söpö and Tarmo can see each other again. Söpö runs to the fence when she sees Tarmo.

7 kommenttia :

  1. Tulen aina niin iloiseksi näistä sinun kuvista.Kiitos

    VastaaPoista
  2. Voi mitä ihanaa rakkautta yli roturajojen :)

    VastaaPoista
  3. Tarmolle oma tunniste!
    Terveisin Tarmo-fani (sekä upean blogisi ihailija)

    VastaaPoista
  4. Tarmon ja Söpön ystävyys on kyllä liikuttavaa. Söpö on myös hyvin ihmisrakas, se voisi seisoa kaikki päivät rapsuteltavana.

    Tarmo saa tästä eteenpäin oman tunnisteen. Vanhemmat postaukset voi etsiä oikeasta sivupalkista löytyvällä "etsi tästä blogista"-haulla, hakusanaksi Tarmo.

    Tarmon seikkailuja tulee varmaan lisää ensi viikolla; käymme viikonloppuna maalla ja eiköhän Tarmosta muutama kuva tule otettua...

    VastaaPoista
  5. Voi kuinka suloiset ystävykset!

    VastaaPoista
  6. He ovat taas täällä! Näitä kuvia sitten pitkin kesää lisää, kiitos. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän Tarmo tule ilahduttamaan fanejaan kesän kuluessa useammankin kerran!

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.