Restaurant review; Hanami, Helsinki

 
 
 
 
 
Ostin Grouponin lahjakortin ravintola Hanamin sushilajitelmaan kahdelle.
 
En yhtään muista mitä Abrahamin- ja Kalevankatujen kulmassa on aiemmin ollut ravintolan tilalla, vaikka aika usein ajankin risteyksestä. Nyt paikalla on siis valkoisen ja ruskean sävyinen sushiravintola, jota hallitsee tiiliverhoiltu baaritiski. Keittiö näkyi avoimena ravintolan puolelle, sen ulkoasua olisi voinut miettiä uudelleen tai rakentaa oven keittiön ja "salin" välille. Eat.fi-sivustoissa joku kirjoitti fine dining- fiiliksestä, minusta tunnelma oli enemmänkin kahvilamainen. Syömässä oli vain yksi kahden hengen seurue lisäksemme.

Itse sushilajitelma oli ihan hyvä ja raikas ja riisikin oli tuoretta. Söimme kumpikin kolme Kalifornia- makia, kolme Cambellia (jotka olivat aika tavanomaisia makeja) sekä kolme nigiriä.

Silti, ilman lahjakorttia olisin tuskin ravintolaan tullut, vaikka se onkin aivan Hietalahden hallin kulmilla. Sushiravintoloita on Helsingissä niin paljon, että seuraavan kerran kun sushia tekee mieli menen varmaan johonkin muualle (tai teen sushit itse).

Etnisistä ravintoloista kaipaan keskustaan vietnamilaista ravintolaa, sellaista kun ei tietääkseni ydinskeskustasta tai keskustan lähistöltäkään löydy. Jos jollain on parempaa tietoa vietnamilaisista paikoista, saa täytyy vinkata!


I had gain bought a dinner deal coupon, this time for a sushi restauran Hanami in Helsinki.
 
The cafe like restaurant was quite quiet on an early weekday night. Their sushi was quite good and rice was fresh. We had dishes with California rolls, maki rolls and three nigiris.
 
Even though there was nothing wrong with sushi, I believe next time we will go somewhere else when we crave for sushi (or I prepare maki and nigiri at home).
 
 

4 kommenttia :

  1. Hei!
    Tätä on kovasti kehuttu; itse en ole kokeillut
    http://fi.yelp.fi/biz/rulla-helsinki

    VastaaPoista
  2. Sushia....slurps....pakko taas saada :)

    VastaaPoista
  3. Hei!

    Itse olen nyt pariinkin otteeseen käynyt Hanamissa, kun sijaitsee lähellä Hietalahden toria, jossa on tullut käytyä kesän aikana useampaankin otteeseen kirppistelemässä. Ihan samaa mieltä kanssasi ravintolan sisustusratkaisuista, ei ole ihan fine dining fiilistä tuolla, mutta sushi oli hyvää ja viimeksi kun olin tuolla syömässä, istui vieressäni lounaalla Chisu, jolle piti heti kertoa terkkuja tyttäreltäni ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sushissa ei ollut mitään vikaa, päin vastoin. Olen syönyt paljon huonompaakin. Sen verran monta sushi-paikkaa on kuitenkin kokeilematta, että menen varmaan johonkni muualle seuraavan kerran.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.