Sunnuntaituokioita / Sunday moments

 

 
 


  
 
 
 
 
 
 
Sunnuntaikin kääntyi kauniin aamun jälkeen sumuiseksi ja kostean koleaksi. Suuntasimme silti kellojen uudelleenajastamisen jälkeen kaupunkikävelylle.

Kotiin tultua oli ihana pukea "iltapuku" =kotiasu ja villasukat ja kruunata sunnuntai kotitekoisella pizzalla, jonka täytteenä oli mm. itse tehtyä makkaraa ja paistamisen jälkeen pizzan päälle ripsuteltua pestoa.

Hopeinen chippendale-pizzaleikkuri oli vitsikäs häälahja ystäviltä. Vaikka se aina naurattaa mauttomuudellaan, on se toisaalta ihan kätevä kapine.

Myöhemmin sunnuntai-iltana angioödeema teki nopeasti nousseen ja näyttävän paluun ylähuuleen. Nyt se on jo laskusuunnassa, mutta näytän edelleen kuin olisin ollut botox-puoskarin kynsissä... Tämä päivä lymyillään siis tiiviisti oman työpöydän ääressä.


Sunday was misty and grey, but we headed for a long walk in Helsinki city center after adjusting our clocks to winter time.

Sunday evenig was crowned by a home made pizza with home made sausages & pesto.

4 kommenttia :

  1. Pidän aivan erityisesti tuollaisista pysähtyneistä tuokiokuvista, jotka sumunpoikanen vielä kruunaa. Viehättävä miljöö vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanhat tiiliseinät ja sumu tekevät maisemasta arvoituksellisen, sumussa tuttukin näkymä näyttää ihan erilaiselta.

      Poista
  2. Aina kun löytää "omanlaisensa" blogin, tuntuu tosi kivalta selata sitä taaksepäin ja taaksepäin. Näin olen pari iltaa töiden lomassa tehnyt, ja nauttinut kovasti. Teksti kuulostaa aidolta ja konstailemattomalta, olet mitä ilmeisemmin oma itsesi! Olen saanut monta vinkkiä kotikaupunkimme ravintoloista joita en ole huomannut/muistanut, sekä mainioita ideoita kotikeittiöön. Taidanpa Pyhäinpäivänä tarjota perheelle häränhäntää :) Mukavaa viikkoa toivottaa Rita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka kiva kuulla, Rita!

      Vaikka kirjoittelenkin blogia enimmäkseen omaksi ilokseni, on aina hauksaa, kun saa tietä, että joku tykkää teksteistä j akuvista.

      Ja se häränhäntä, se on hyvää! Juuri eilen ajattelin, etten ole pitkään aikaan haudutellutkaan niitä.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.