Juhlien kautta takaisin arkeen / Back to routines

 
Tästä se arki taas alkaa 2½ viikon vapaan jälkeen. Vähän pehmeämpänä laskuna on tämä nelipäiväinen viikko, onneksi. Arki kyllä iski kasvoille, kun töissä avasi koneen. 200+ lukematonta sähköpostia ja paljon muuta selvitettävänä tänään...
 
Lauantaina kuvattiin vielä makkaratalkoita. Sunnuntaina syötiin tuliaisina saatuja mansikoita, mustikoita ja granaattiomenaa. Ei ihan lähiruokaa, mutta olipa raikas aamiainen! Aamiaisen jälkeen tehtiin kierros ystävien luona mm. vastasyntynyttä pikku Edithiä katsomassa ennen kuin hurautimme anopin syntymäpäiville.

Back to work & normal routines after 2½ weeks off. Fortunately I can start a bit easier with four day work week. I really got back to the everyday life in office while opening my emails. 200+ emails & lots of other matters to solve today...

On Saturday there was a sausage workshop photo shoot in our kitchen. On Sunday we took reroutes visiting few friends quickly before heading to my in laws to celebrate my mother in law's birthday.
 





 
Herkuttelun lisäksi otettiin päiväunia ja samoiltiin ei kovinkaan talvisessa metsässä peurojen polkuja seuraillen. Päiväunet tosin kostautuivat katkonaisina yöunina, joihin töihin paluu jo sekoittui.



Besides eating well we napped and walked in not so wintery woods.

8 kommenttia :

  1. Arjessa on ne omat mukavat puolensa, eikä vain :-))
    XX

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan siinä hyvätkin puolet, ja yllättävän reippaasti hei ensimmäinenkin päivä sujui!

      Poista
  2. Tsemppiä arkeen, kyllä se taas tästä lähtee! :)

    VastaaPoista
  3. Arki on...mutta onneksi huomenna on jo keskiviikko :) Tsemppiä ja jaksuja viikkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvinhän se eka viikko takaisin töissä meni, mutta kurkkasin jo milloin seuraava vapaa pätkä eli pääsiäinen on... Vasta huhtikuun puolessa välissä. Talviloman pidänkin perinteisesti varmaan vasta toukokuulla.

      Poista
  4. Puuh, kyllä tässä itseäkin kauhistuttaa paluu arkeen. Alku voi kyllä tuntua aika kankealta.
    Ihania kuvia taas! Ja kunpa nämä sateet edes loppuisivat, niin voisi tehdä enemmänkin ihania metsäretkiä!

    Reipasta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nythän ne loppuivat, pysyvät teilläkin tassut kuivina! Tarmo kuulemma taas torkkuu hangella lumen sadellessa selkään. Sillä on niin paksu turkki, että se viihtyy vähän kylmemmässäkin.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.