Nude bloggaaja / A blogger in nude

 

 
Heh, katsotaan kerääkö tällainen teaser-otsikko lukijoita... Nudea on luvassa, mutta vasta alempana tässä postauksessa.

Blogi on lirvahtanut talven kuluessa aika ruokapainotteiseksi, vaikka nimikin viittaa vähän laajempaankin aihealueeseen. Talvella olen kuitenkin pääasiassa lähtenyt kotoa pimeällä ja tullut kotiin vielä pimeämmällä. Viikonloppuisikin talvella tuntui olevan koko ajan aika hämärää  jopa niinä muutamana "valoisana" tuntina. Ei siinä paljoa kotia ja vaatteita kuvailla. Ruokaa kuitenkin syön päivittäin ja ruokakuvia varten olen kuitenkin rakentanut useana iltana pikku "studion".

Valon ihanasti lisäännyttyä blogiin tulee muutakin kuin ruokaa. Joskus vaikka vaatteita.
 
Kevään tullen olen (osittain) siirtynyt vähän vaaleampiin väreihin ja kevyempään vaatetukseen. Lyhyt kevytuntuvatakkikin on päässyt käyttöön. Kaulassa on vielä viime viikolla ollut kylmää viimaa vastaan cashmerehuivi. Inhoan jos niska ja kaula palelevat. Nyt nuo lämpimimmät huivit voi toivottavasti tuulettaa ja/tai pestä ja pakata odottamaan ensi talvea. Kukallisen silkkipaidan hankin Berliinistä viime kesänä. Siinä on kevään fiilistä!

Se kapselipuvusto on työn alla ja kaappien sisältöä pitäisi karsia kovalla kädellä. Niitä isoksi jääneitä vaatteita on jo kaapeista kaivettu kasa odottamassa Siivouspäivää, mutta kaapissa on vielä vähintään toinen mokoma liian suuria.
 
My blog has concentrataed quite much on food during the winter. It's simply been too dark to take photos of anything else. Now when days are long, I have already photographed much more and also other subjects than just food.
 
I am currently gathering a new garderobe. I have closets full of too big garments since my weight loss
 Black has always been my safe color, but now I also have lighter garments and melange gray seems to be my new neutral favorite.

Still last week I wore warm cashmere scarfs, but now I think it's time to wash/air my warmer scarves and pack them away for the summer.
 
 
Olen viime aikoina myös jonkin verran löytänyt sitä "blazer-naista" itsestäni, josta aiemmin kirjoittelinkin. Pehmeä jersey-blazer on ollut viime aikoina päällä aina silloin tällöin. Turvallisen mustana, tietenkin... (tosin ostin kevättä/kesää varten vuorittoman meleeratun harmaan version).
 
 
I have at least now and then found my inner "blazer woman". Soft jersey blazer has been y favorite (in safe black).
 
 


 
Kesäkenkiä on kaapissani aika paljon. Talven kuljen muutamissa (mustissa) saappaissa, näin välikautena pärjään kaksilla mustilla ja yksillä ruskeilla nilkkureilla, mutta kesäksi valikoima on suorastaan karannut käsistä ja väriäkin löytyy. Silti Hullareiden katalogia selatessani tunsin, että kaappini kaipaisi vielä hieman nudea. Lähdin ostamaan nudeja loafereita, mutta kokoani ei enää ollut. Sen sijaan löysin nudet korkkarit. Niidenhän sanotaan pidentävän säärtä optisesti, kukapa nainen ei sellaista haluaisi!
 
Maksettuani avokkaat kuljin loafer-pöydän ohi. Siihen näytti ilmestyneen yksi pari lisää - omaa kokoani! Pakkohan nekin oli ostaa... hinta oli edullinen, 39,90 € ja kengät tuntuivat hintaansa laadukkaammilta.

Nude-kenkien kanssa tarvittaisiin vielä päivettyneet tai ainakin päivettyneen näköiset sääret... Kertokaahan omia suosikkejanne itseruskettavista!


I have tons of spring/summer shoes opposite to the narrow selction I wear during long winter months, During winter I wear two pair of boots. Closer to spring I changed to few pairs of ankle boots. But come summer, I am prepared! Ballerinas in all shades of rainbow, mules, flats, pumps, you name it!

Still I thought there would be room in my closet for few nude pairs, so now I also have a pair of nude leather pums and nude loafers. Now I only need sunkissed (or self tanned) legs!

12 kommenttia :

  1. Hei nude-nainen, vitsit että olet hoikistunut sitten siitä kuin näimme reilu vuosi sitten! Onnea onnistuneesta projektista :)

    Mulla myös kevään kuluessa tullut blazereita kuvioihin mukaan. Ja pianhan niillä pärjää vallan ilman päällystakkia!

    Totta, talven pimeät verottaa hieman bloggailua, mutta onneksi nyt alkaa riittämään taas valoa kuvailuille.

    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on tässä vähän muutosta tullut edelleenkin...

      Eilenkin kuljin metsässä ja kallioilla kodin lähellä ihan ilman takkia ja lämminhän siinä tuli.

      Poista
  2. Hih täällä istun jakku päällä töissä - tosin rento pellavainen mutta anyway. Näin keväällä ja kesällä tulee moisia käytettyä enemmän kun ei tosiaan tarvi pian enää takkia tähän päälle vetäistä...

    Minä noita nudeja korkkareita hullareilla katselin ja unohdin ne ostaa! Pahus! Noissa kun olisi ollut vielä just ja just sellainen korko jolla ehkä osaisin olla, ei ihan kauhean korkea. Sävy on just eikä melkein ihana!

    Aurinkoista viikonloppua täältä myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Avokkaat ovat mukavan tuntuiset jalassakin, viikonloppuna koeajoin ne. Ja sävy on hyvä, kunhan vielä omat sääret saisi lähelle tuota sävyä...

      Poista
  3. Nude on must! Aikas kivat popot löysit kyllä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näihin löytöihin olen kyllä tyytyväinen (mutta nyt kesäkenkien ostolle täyty tulla stoppi..)

      Poista
  4. Mielettömän ihanat korkkarit!! Muutenkin kauniita kuvia - sinusta!
    XX

    VastaaPoista
  5. Wau mitkä nudet korkkarit! Hullarit meni ihan ohi minulta kun olin Pietarissa silloin mutta onneksi kävin siellä Hullareissa :D

    Itsestään ruskettavista minulla on kokemuksia ja vaikka kuinka paljon. Muistan nuoruudesta useitakin kokeiluja, joissa meni sitten ruskeiksi myös osa alusvaatteista, lakanoista ja pyyheliinoista. Myös outoa punaisuutta saatiin aikaan juuri ennen jotain tärkeitä tapatumia.

    Lancomen Flash Bronzer on hyvää. Tekee kevyen päivätyksen ja kuivuu nopeasti. Olen kokeillut Lancomelta myös Flash Bronzer Airbrush body sprayta. Siinä on mielestäni se ongelma etten saanut sitä sääriin tasaisesti ja osa suihkeesta menee harakoille eli kylpyhuoneen lattialle jne. Doven Summer Glow bodylotion on kaikkein "miedoin" väriltään ja kestää kuivua kauan koska hyvin kosteuttava.

    Olen pari kertaa hurahtanut kokeilemaan myös suihkurusketusta jotain special tilaisuutta varten ja se joko onnistuu tai epäonnistuu. Dalmatialaisefektiäkin on saatu aikaan....yhdet superihanat rintaliivit on myös pilattu suihkurusketuksella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen yleensä käyttänyt noita asteittain ruskettavia, kun en ole maailman huolellisin levittäjä. Voimakkaammin ruskettavien tuloksena on muutaman kerran ollut raidalliset "tiikerijalat"...

      Poista
  6. Oi, minusta musta, valkoinen ja nude ovat tosi hyvännäköinen yhdistelmä. Aika löytö noi loaferit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne olivat kyllä todella edulliset ja hyvän laatuisetkin.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.