Matkakumppanit Santorinilla


 
Ihoni oli todella maidon valkea lähtiessämme äkkilähdöllä Santorinille. Muistin heti matkan varattuamme, viisi päivää ennen lähtöä, Indiedaysin Inspiration-päivästä Vermanin osastolta mukaan saamani Aurinkokapselit ja aloitimme välittömästi kuurin ihon vahvistamiseksi aurinkoa varten.

Ihan ohjeen mukaan emme ehtineet niiden ottamista aloittaa, kuuri  tulisi aloittaa viikkoa-kahta ennen matkaa. Meillä varustautuminen jäi muutenkin viime tinkaan, niin äkkilähdöstä oli kysymys.

Ihon hyvinvoinnille tärkeän A-vitamiinin lähteenä tunnetun beetakaroteenin lisäksi kapseleissa on alfakaroteenia, jonka merkitys auringossa oleskeltaessa on vielä tärkeämpi kuin beetakaroteenin yksinään. Muita iholle tärkeitä aineita ovat PABA sekä pantoteenihappo, joka edistää auringonoton yhteydessä iholla muodostuvan D-vitamiinin normaalia aineenvaihduntaa.

 
Olen aika varovainen auringon kanssa muutenkin. Aurinkokapseleiden lisäksi käytimme tietysti myös korkeakertoimisia aurinkovoiteita ja minä myös spf 50-huulirasvaa, huulten rajaan kun tuli yhtenä kesänä ärsyttäviä pisamia/maksaläiskiä jotka näyttivät aivan lialta huulen rajassa. Suojakertoimella olevaa huulirasvaa olen sen koommin käyttänyt kesäisin myös huulipunan alla ja levittänyt rasvaa myös aavistuksen huulten rajojen ulkopuolelle. Rannalla makailimme lähinnä varjojen alla.

Emme maanneet rannalla joka päivä, mutta auringollehan altistuu kesällä vaikka pilviselläkin säällä. Nyt meillä on kauniisti keveän päivettyneet ihot. Rusketus ei ole lähtenyt haalistumaan, vaikka välillä pitikin pistää lämpimämpää ja peittävämpää päälle, kun sää Helsingissä kylmeni äkillisesti viime viikolla,

Mukana oli myös pureskeltavia Rela-tabseja päivässä pitääksemme mahat kunnossa. Oma vatsani on yleensä aika hyvin kestänyt olosuhteiden ja ruokavalion muutoksia, mutta Siipalle olen joutunut parilla reissulla hakemaan vatsalääkkeitä. Nyt mitään ongelmia ei ollut vaan lomasta saattoi nauttia sataprosenttisesti.

Lukijat voivat osallistua 6.6. asti kampanjan kilpailuun lähettämällä auringonottokuvansa ja täyttämällä yhteystietonsa. Paras kuva palkitaan. Lukijakilpailun palkintona on Olympus TOUGH TG-830 iHS Adventure kit –kamera, arvo 250€.
 
 Tuotteet saatu blogin kautta.

During our recent trip to Santorini, Greece, we used  Rela-tabs, containing Lactobacillus reuteri for our stomach well being.

We also took every day sun tablets that prepare skin to sun. Besides the tabs we of course wore high SPF sun lotions.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.