Suomalaista tehohoitoa iholle * Finnish super herbs for skin

Olen pari kertaa maistellut pakurikääpäteetä, mutta maku ei vain uppoa, niin luontaista antioksidanttia ja superfoodia kuin se onkin...
 
Jokin aika sitten luin pakurikääpää ja hyödyntävästä kosmetiikkasarjasta ja innostuin. Etenkin kauneuskapselit kuulostivat hyviltä, kukapa nainen voisi vastustaa kaunistumista helpossa (ja mauttomassa!) sisäisesti nautittavassa kapselimuodossa. Sain rovaniemeläiseltä Dertrialta Arctic Arbutin-sarjan tuotteita testiin, kauneuskapselien lisäksi käsivoidetta, seerumia sekä kasvovoidetta.
 
Vaikuttavat ainesosat saadaan Lapin superyrteistä; pakurikäävästä, mustikasta ja sianpuolukasta. Näiden superyrttien luonnollisista flavonoideista ja vitamiineista tuotteisiin saadaan ikääntymisen oireita helpottavia ominaisuuksia. Detria käyttää tuotteisiinsa ainoastaan puhtaasta suomalaisesta luonnosta, Lapin ns. luomukeruualueilta kerättyjä yrttejä. Lapin luonnon ankarat olosuhteet ovat jalostaneet vuosituhanten saatossa kasvit kestämään haasteelliset kasvuolosuhteet. Tästä syystä Lapin yrtit sisältävät muualla kasvaneisiin verrattuna poikkeuksellisen paljon tehoaineita

Tuotteet soveltuvat nuorelle iholle hoitaen ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä, mutta tehoaa myös ikääntyneemmän ihon tarpeisiin. Minä keski-ikäisenä taidan olla jossain siinä välissä; nuoren ihon heleys on jo takana päin, mutta onneksi ihan kamalan ryppyinenkään en vielä ole.
 
 Tuotteilla voidaan hidastaa ihon kollageenin haurastumista, tasoittaa ihon värivirheitä, ehkäistä ihon pigmentoitumista, rauhoittaa punoitusta sekä suojata ihoa UV-säteilyn haitoilta.

Kasvovoide ja tehoseerumi imeytyvät nopeasti. Ne tuntuvat kosteuttavan, mutta pitävän ihoa rasvoittuvaa ihoani mattapintaisena, meikkivoide levittyy hyvin heti kasvovoiteen levittämisen jälkeen. Oikeaoppisesti kosteusvoiteen pitäisi kai antaa imeytyä jonkin aikaa ennen meikkivoidetta, mutta kenellä siihen on aamuisin aikaa?
 
Käsivoidekin imeytyy nopeasti. Tässä tuntuu hieman pistävä tuoksu kädelle pursottaessa, mutta se häviää hetkessä. Iho tuntuu mukavan pehmeältä. Voide myös suojaa UV-säteilyn haitoilta, aurinkovoiteitahan usein unohtaa levitellä käsin, jotka kuitenkin ovat aina esillä pitkähihaisiakin käytettäessä.

Kauneuskapseleitakin olen napsinut päivittäin. Niiden vaikutusta ihon kuntoon täytyy varmaan tarkkailla hieman kauemmin kuin viikon verran. Mauttomina ne ovat paljon helpommin nieltäviä kuin se tee!


Ja vielä pitää mainita yksi myönteinen asia tuotteista, ne ovat siis suomessa valmistettuja!
 
Tuotteet saatu testiin blogin kautta.


I have tried  chaga mushroom tea, but I really dislike the taste. Fortunately there are other ways to enjoy advances of this elixir. The effect of chaga mushroom is based on its ability to control infection, on its super-high levels of antioxidant and on its abundant nutritional value.

I got to test Arctic Arbutin products. This range of skincare products comes from the unique combination of chaga mushroom and arbutin. Products are suitable for people of all ages and particularly prevent skin from ageing prematurely.

Deep moisturising power serum prevents premature ageing of the skin.

Protective face cream prevents premature ageing of the skin. 
 
Moisturising and protective hand cream prevents premature ageing of the skin. 
 
Edible beauty capsule for the wellbeing of the skin and boosts the effect of skincare products.

Creams and serum absorb very well and it's easy to apply make up after them. My easily shiny skin feels soft and has been quite matte until late in the afternoon.
 
The effect of beauty capsules I have to wait a bit longer, now I've been taking them for less than a week. But the are tasteless and easy to swallow unlike that tea!

Products received for test trough blog.
 


2 kommenttia :

  1. Olen myös lukenut kyseisestä sarjasta ja kovin kiinnostunut. Innolla jään odottamaan testiraportteja. Pullot ovat muuten mukavan eleettömän tyylikkäät.

    Aurinkoa viikonloppuun Lumo ja yritän keksiä jonkun "kaunis" kuvan meikäläisestä, Tarttee olla vanha, sellainen jossa ei ole näitä pulleroposkia. ;))

    VastaaPoista
  2. Pakurikäävästä olen kuullut teen muodossa. Kokeilija oli samaa mieltä kanssasi! Kiva, että totetta on kehitelty edelleen ja noita kapseleitahan voisi vaikka kokeilla. Siinä menisivät krill- öljy kapseleiden kanssa samalla :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.