Sitä parempi soppa 2 * A beautiful cookbook

  
 
Mari Moilasen viime vuoden suosittu keittokirja Sitä parempi soppa sai jatko-osan.
Osa 2 Sitä parempi soppa 2 – Puolikuuta nokkosesta, perunasta ei päivääkään on nyt ilmestynyt kauppoihin.

Kirjassa on ohjeita kaikkiin vuodenaikoihin, mutta ensimmäiseksi silmiini osuivat ajankohtaiset villiyrttireseptit. Villiyrttejähän harrasti viime kesänä innokkaasti ja tänäkin keväänä olen jo kerällyt erilaisia villiyrttejä.
 
Paitsi villiyrttejä, Mari on valinnut kirjaan raaka-aineiksi omia suosikkejaan; mm. raparperia, marjoja, fenkolia, spelttiä, kalaa ja sieniä. Grilliherkkujakin kirjassa on. Kunhan säät lämpenevät, lainaamme taas taloyhtiön grilliä. Silloin voisi kokeilla jotain Marin grilliresepteistä.

En ole tehnyt raakakakkuja, mutta maistettuani tunnelmallisessa viinikellarissa järjestetyissä julkkareissa kirjasta löytyviä kakkuja, sormet syyhyävät päästä kokeilemaan uunittomia kakkuja.

Kuvituskin on houkuttelevan upea, Mari onkin kuvannut itse kirjan kuvat. Minulle kuvat ovat todella tärkeitä keittokirjoissa. Huonot tai mielenkiinnottomat kuvat saavat jättämään kirjan hyllyyn, vaikka reseptit olisivatkin herkullisia. Tämän kirjan kanssa sitä ongelmaa ei todellakaan ole, vaan kirjaa selailee ilokseen ihan kuvienkin takia.
 
 
Few photos from launch party of Mari Moilanen's new, delicious cookbook. (Sorry, book is available only in Finnish).
 
.

 2 kommenttia :

 1. Olen syönyt todella hyviä raakakakkuja. Monesti niiden ongelma on se, että miltei lusikallinen vain riittäisi, ovat täyttä tavaraa ja kovin tymäköitä. Olisi koku kerta kiva maistaa keveämpää raakakakkua. :)

  VastaaPoista
 2. Amei conhecer o seu blog, já fiquei por aqui!!!Achei maravilhoso!!!
  Visite-me:http://algodaotaodoce.blogspot.com.br/
  Siga-me e pegue o meu selinho!!!

  Obrigada.

  Beijos Marie.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.