Lintujen spa * Bird spa 
 
Parvekkeen lintukylpylää olen esitellyt blogissa aiempinakin kesinä, mutta tässä taas kesän ensimmäisistä pesijöistä kuvat. Tali- ja sinitiaiset ovat löytäneet parvekkeen kulmiin kiinnitetyt teekupit, joita täytämme vedellä lintujen kylpyaltaiksi. Näimme tällaisia vanhoista teekupeista tehtyjä lintujen kylpyaltaita aikoinaan Cape Codissa viehättävän antiikkiliikkeen pihalla ja kopioimme idean sieltä.

Kupin reunalle lennähdettyään linnut sirkuttavat kovaäänisesti ennen pulahtamistaan veteen. Sitten alkaa tarmokas pesu ja veden hörppäily kylpypuuhien ohessa. Sitä on hauska seurata olohuoneesta käsin. Eilen tosin tintti lennähti kupin reunalle, vaikka seisoin parvekkeella vain metrin päässä siitä.

We have a bird spa on our balcony. We have filled two old tea cups with water and can follow from living room window birds bathing in them.

7 kommenttia :

 1. Onpas hauska idea! Ja varmasti kivaa katsella lintujen puuhastelua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ilmoittavat pesulle tulostaan niin kovaäänisesi, että sen huomaa aina. Ja kiva sitä on katsella.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kylpevät linnut näyttivät niin hauskoilta ja tyytyväisiltä, että idea oli pakko kopioida.

   Poista
 3. Hieno idea, taidan kopioida :)
  Edelliseen kirjoitukseesi liittyen minua kiinnostaa, että laihdutko edelleen 5:2-paastolla vai onko painonlasku pysähtynyt. Itsekin olen kokeillut paastoa, mutta olen huomannut, että tietyn painon saavutettuani paino ei enää laske paastopäivistä huolimatta. Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paino ei enää ole paljoa laskenut, mutta toisaalta ei noussutkaan. Tällä elämäntavalla saa kuitenkin pidettyä ne tiputetut vajaat parikymmentä kiloa näköjään ainakin pois.

   Poista
 4. Voi miten iloiselta kylpevät linnut näyttävät :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.