Herkkujen Suomi 2015

  
 
 
Herkkujen Suomi -tapahtuma ja Syystober-olutjuhla kokoavat 20.-22.8.Rautatientorille lähi- ja luomuruoka-tuottajia sekä panimoita ympäri Suomen. Pienten elintarvikeyritysten annoksia voi maistella paikan päällä ja ostaa tuotteita myös mukaan. Ota käteistä mukaan, kortti käy harvassa paikassa!
 
Osallistuin eilen illalla Helin kanssa tapahtuman pressikierrokselle. Kierroksen jälkeen maistelimme Laurean opiskelijoiden annoksia, Pajuniemen makkaraa, Hornan luomupossupataa ja Caminiton jäätelöä.
 
 
Herkkujen Suomi food event on Helsinki's railway station square has a good selection of small Finnish food produces selling food portions and products until Saturday night.  Bring cash, most of them work on cash only basis in the event.

8 kommenttia :

 1. Nam, karjalanpiirakoita.
  Oikein mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karjalanpiirakat olivatkin herkullisia!

   Aurinkoista viikonloppua, Outi.

   Poista
  2. Ihania herkkuja😃Välimatkan vuoksi en taaskaan päässyt pressikierrokselle, mutta onneksi saan ihailla näitä kuvia virtuaalisesti

   Poista
 2. Harmittaa kun en pääse käymään tuolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monien suomalaisten valmistajien tuotteita löytyy onneksi ympäri maan.

   Poista
  2. Harmi, että monet mielenkiintoiset tapahtumat menevät ohi suun, mutta toisaalta siellä päin on niin paljon ihania makuja ihan joka päivä lautasella.

   Poista
 3. Voi maar noita herkkuja! Käsintehdyt karjalanpiirakat ovat suurta herkkua ja sitruunalimonadi olisi lähtenyt heti ostoon.

  Aurinkoista viikonloppua Lumo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetken harkitsin limonadin ostoa, mutta tein sitä juuri itse. Pullossa viehätti yksinkertainen ulkoasu, liian monella oli paljon fontteja, kuvia ja värejä samassa paketissa; esteetikon silmää särki, vaikka tuotteet itsessäänkin olisivatkin olleet hyviä. Ostin vain hamppujyviä, niissä on paljin proteiineja.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.