Maalaiselämää | Countryside life 

 

 

Minun piti käydä I love me-messuilla perjantaina työasioissa, mutta muut työjutut veivät niin aikaa, etten ehtinyt. Illalla lähdettiinkin maalle, joka kyllä nyt vei voiton messuhulinoista. Vähän harmitti, että jouduin jättämään lauantaina aamiaisen brittiläisen ruokabloggarin Deliciosly Ellan kanssa, mutta olimme jo aikoja sitten luvanneet viettää viikonlopun maalla Siipan siskontytön kanssa ja lupauksethan on pidettävä, eikös vaan?
 
Hän oli viettämässä mummilassa syyslomaviikkoa. Nuori neiti oli innoissaan päästessään sienimetsään enon, parhaan kaverinsa kanssa. Suppissaalis tosin jäi pieneksi, vakiopaikoillakin niitä oli vähän, vaikeasti löydettävissä ja kovin pieniä. Vertasimme tasan vuosi sitten otettuun kuvaan, jossa sienikori oli kukkuroillaan.
 
Rauhallista eloa siis, mutta juuri nyt ihan parasta. Pari seuraavaa viikonloppua onkin täynnä menoa.
 
Kuulisin mielelläni millainen viikonloppu sinulla oli.
 
 
We spent weekend at the countryside with my inlaws and Husband's niece.
 
Relaxing times foraging, playing with animals, napping and cooking. Just perfect right now. The following weekends will be full of action.

9 kommenttia :

 1. Ihania syyskuvia, tää syksy on kyllä ihanaa aikaa, minä tykkään ja oottelen jo innoissani ensimmäisiä hentoja lumihiutaleita :) Meillä viikonloppu meni aika lapsivoittoisesti ja syömällä herkkuja. Täällä alkoi syysloma ja ihana herätä tänä aamuna vailla mitään kiireitä ja aikaisia aikatauluja ♥ Upeata uutta viikkoa sulle!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunta en odota, mutta ruska on kyllä kaunis. Rentoa lomaviikkoa!

   Poista
 2. Itse messuilin perjantaina ja viikonlopun vietin rentoutuen ystäväperheen luona Karkkilassa.
  Kivalta kuuloati myös sinun viikonloppusi.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa mukavalta, hauskaa viikkoa.

   Poista
 3. Ai että miten kivoja syksyisiä kuvia, liikkis tuo käsi kädessä kuva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mubu (=morbror) ja Ruut ovat parhaita kavereita keskenään. Sieniretki metsään oli kuulemma viikon kohokohta. Tähtihetkiä ovat ne, kun hän pääsee johonkin Siipan kanssa.

   Poista
 4. Kivoja syyskuvia :) Oma viikonloppu meni kampaajantuolin kautta kummitytön synttäreille ja sunnuntai sitten lenkkeilyä, löhöilyä ja Lintsin valokarnevaalia sopivassa suhteessa.

  VastaaPoista
 5. Te olette löytäneet suppiksia!! Meidän metsissä niitä ei ole sitten yhtään tänä syksynä, ollut liian kuivaa. Tarmolle pusut ja halit. Ja sulle 11 pientä matkatarinaa -haaste mun blogissa nyt. Kivaa viikonloppua!

  https://meanwhileinlongfield.wordpress.com/2015/10/23/liebster-award-11-pienta-matkatarinaa/

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.