Lahja lapselle, jolla ei ole kaikkea | A gift for a nonprivileged child


EDIT 2017;

Joulupuu-keräys Helsingin Forumissa alkaa 16.12.2016 klo 17.00, päättyy 20.12.2016 klo 20.00
Keräyspiste on auki arkisin klo 17-20, la klo 10-18 ja su klo 12-18


Forumin Joulupuu-keräykseen  voi viedä paketin lapselle tai nuorelle, joka muuten jäisi ilman joulupukin tuomisia. Oman pakettini tuntemattomalle teinitytölle vein eilen.


 Nuorkauppakamarit ympäri Suomea järjestävät Joulupuu-keräyksen. Helsingissä on noin 8500 lasta ja nuorta lastensuojelun piirissä. Keräyksen lahjat lahjoitetaan lastensuojelun alaisille helsinkiläislapsille.

Paljon muitakin hyviä jouluapukeräyksiä on vielä meneillään, jollet tähän pääse osallistumaan!


There are many children who will get nothing for Christmas. I attend every year in Christmas gift collection for non priviledged children & teenagers in Helsinki. Collection point in Forum shopping center is still open today.

3 kommenttia :

  1. Tykkään kovasti tuosta Joulupuukeräyksestä - helppo kauppareissun yhteydessä se lahja ostaa ja samantien laittaa matkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keräys on tehty helpoksi. Mukavasti keräyspöydän luona olikin vilskettä.

      Poista
  2. On kyllä ihanaa, että näitä keräyksiä on. Moni niistä hyötyy. Meillä on itseasiassa myös ollut suunnitelmissa nämä lahjoita lapsille- keräykset. Me olemme itse olleet joskus tilanteessa, että oli tiukkaa, joten sen tietää kuinka paljon nämä auttavat. https://www.pelastusarmeija.fi/palvelut/lapset-ja-nuoret

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.