Tyylikäs cocktaillounge | A stylish cocktail lounge in Helsinki

 

Pikku Roobertinkadusta on nopeasti tulossa yksi Helsingin varteenotettavimmista ravintolakaduista. Kahden korttelin pituisella kadulla on jo Pastis ja Hotelli Lilla Roberts ravintoloineen. Uusia ravintoloita on aukeamassa lisää jo alkuvuoden aikana.

Olen ollut eräässä tilaisuudessa hotellissa ja syksyn aikana myös kävimme katsomassa Marjon kanssa aulan eläinteemaista sisustusta. Eläinteema näkyy niin valaisimissa, koriste-esineissä kuin tapetissakin.

Olin Siipan kanssa puhunut pitkään, että meidän pitäisi käydä cocktaileilla Lilla E-baarissa hotellin aulassa ja pari viikkoa sitten viimein kävimme nauttimassa juomat. Loungebaarissa istui melko paljon niin hotellivieraita kuin meitä paikallisiakin nauttimassa juomiaan perjantai-iltana, joten en kovin monta yleiskuvaa viitsinyt ottaa.

Lämmin juomani tarjoiltiin japanilaisesta teekupista ja siinä oli rommia, kanelia sekä dukkah-mausteseosta. Herkullinen ja lämmittävä juoma sopi hyvin kireään pakkaspäivään, tosin 15€ hintaan juotavaa olisi voinut olla hieman enemmän. Siipan kauniin värisessä juomassa oli sumakkia ja hibiskusta.

Varsin tyylikäs lisä Helsingin cocktailbaarien kirjoon.


Had coctails at the stylish Hotel Lilla Roberts lobby bar Lilla E on Helsinki design district. I had a warm coctail served in a Japanese tea cup with rum, cinnamon and dukkah and Hudband had a bright red cocktail with hibiscus and sumac.
Helsinki cocktail scene has grown interesting in the past few years and this cocktail lounge is a good addition to the mix.

4 kommenttia :

 1. Onpa todella tyylikkään näköinen paikka ☆
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. On niin ihana paikka jokaista piirtoa myöten ja hyvä ruoka! <3 Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Te kävitte nyt sitten vihdoin :) En ole itse piipahtaa sen meidän pikavisiitin jälkeen mutta must to go-listalla on koko ajan. Se on muuten jännä juttu miten Pikku Roba on alkanut elää ihan eri tavalla kun tämä avattiin. Odotan mielenkiinnolla minkälaisen luksus hotellin ruokapaikkoineen ja baareineen Kämp saneeraa Yrjönkadulle....

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.