Ihana kesäinen päivä Helsingissä | A summer day in Helsinki

Olipa ihana päivä eilen! Se kevät -tai suorastaan kesä- jota lumipyryissä ollaan kiihkeästi kaivattu, alkoi aivan yht'äkkiä. Aurinko helli lämmöllään, terassit olivat viimeistä sijaa myöten täynnä, ihmiset tungeksivat Ravintolapäivässä, Kaivopuistossa hevosia katsomassa, rantareitit täyttyivät ulkoilijoista... Kaikki halusivat saada osansa ensimmäisistä kesäisistä keleistä.


hanami, sakura, kirsikkapuu

jalopuu, kevät

narsissi, tulppaani

oranssi, vintageauto

kevätkukat

kevät, kukkakauppa, kevätkukat

kallion kirkko, fabianinkatu, helsinki

 Kukat tuntuvat parissa päivässä ilmestyneen kuin tyhjästä. Kirsikkapuut, joissa ei alkuviikosta näyttänyt olevan nuppujakaan, ovat jo täydessä kukassa, puistoissa tulppaanit, narsissit ja helmihyasintit ovat väriloistossaan.

ravintolapäivä, helsinki, muffinssi, hortensia


ravintolapäivä, helsinki, rocky road
 Siipan siskon tytär kavereineen piti Kids cafe-kahvilaa Pikku Roballa. Kauppa kävi kivasti, osa tuotoista meni Helsingin eläinsuojeluyhdistykselle ja Unicefille. Me Siipan kanssa tietysti tuimme yrittäjän alkuja.


hevonen, kaivopuisto

hevonen, kaivopuisto

hevonen, kaivopuisto, ravuri, ravilähtö

hevonen, kaivopuisto, ravuri, ravilähtö
 Pikku Robalta suunnattiin Kaivopuistoon. Vanhan ravitallillakin työskennelleen heppatytön piti tietysti nähdä Hevoset Kaivarissa-tapahtuman Cityravit. Kaivopuistoon oli rakennettu 150 m ravirata, jossa ajettiin kahden hevosen sprinttilähtöjä paikaltaan lähtien. Hauska idea!


kuohuviini, villa anna, kaivopuisto

itämeri, sightseeing, helsinki
Joimme kuohuviinit Mattolaiturilla ja istuskelimme toista tuntia rantatuoleissa auringon lämmöstä nauttien. Onneksi olimme laittaneet aurinkosuojaa, aika moni muu oli käräyttänyt itsensä aurinkoa ahnehtiessaan.

Ihan näin kesäisenä ei taida jatkua, mutta eiköhän se lumisade ole tältä keväältä ohi. Nautitaan siis vähän viileämmistäkin aurinkopäivistä!

Winter turned to summer almost unexpectedly. It still did snow last week -yesterday was a beautiful summer day.


12 kommenttia :

 1. Nyt olemme saaneet kyllä nauttiaa jo kahdesta huikean kesäisestä päivästä. Lämpö tuntuu niin hyvälle pitkän kylmän jakson jälkeen, vaikken mikään kovan helteen ystävä olekaan. Nuo kirsikkapuut ovat kyllä todella kauniita kukkiessaan. Niiden loistoa olisi ihana päästä joskus katsomaan ♥ Ravintolapäivään olen itsekin kerran osallistunut. Kiva tapahtuma. Teillä on ollut siipan kanssa varmasti ihan mahtava päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivä oli jotenkin erikoisen ihana kovin kolean kevään päätteeksi. Näitä lisää!

   Poista
 2. Kyllä on kaunista. Huippunopeasti on kesä ilmestynyt. Nyt vaan nautitaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, alkukesän väriloisto on ihan lemppariaikaani!

   Poista
 3. Helsinki on kyllä tarjonnut parastaan viikonloppuna. Ihania kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka mitä muitakin tapahtumia olisi ollut kaupungissa, mutta näissäkin riitti katsottavaa.

   Poista
 4. Ihana aurinkoinen viikonloppu ja kauniisti se on hellinyt myös pääkaupunkiamme. Helsinki on kyllä kaunis meren rantoineen ja vihreine puistoineen. Ihania kuvia olet napannut. Loistavaa viikon alkua sinulle Tuuli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talven tuiskuissa sitä ei muistakaan, mutta kyllä tähän aikaan Helsinkiin rakastuu aina uudelleen. Helsinki on ihan mahtava kesäkaupunki!

   Poista
 5. Ihana päivä teillä ollut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan täydellinen päivä💜

   Poista
 6. Kesäinen Helsinki... Mulle tulee aina näistä sun päivityksistä hillitön ikävä. Ja muistan kyllä sen, kun terassit täyttyivät ensimmäisenä aurinkoisena kesäpäivänä. Silloin kyllä terassit taisivat olla vähän vaatimattomampia.

  Tuo keltainen pikkuinen auto... Olipa täydellinen kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäinen Helsinki on kyllä ihana💚

   Onneksi mieheni TV-kuvaajana ymmärtää kun haluan kuvailla milloin mitäkin pilvistä autoihin ja senkin, ettei ensimmäinen kuva aina kelpaa vaan kohdetta on kuvattava eri kulmista.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.