Viisi viikon varrelta ja arvonnan voittaja

Kuluneella viikolla on ollut kaikenlaista menoa. Töissäkin on ennen lomia rauhoittunut sen verran, että huoletta on voinut lähteä normi-ihmisten tapaan neljän maissa eikä katastrofi ole odottanut seuraavana aamuna.

Siippakin on reilun viikon työmatkalla joten iltamenot ja tuttujen tapaaminen on ollut ihan tervetullutta yksin kotona olemisen sijaan. Nytkin on laskettu päiviä, syksyllä täytyy laskea viikkoja kotiinpaluuseen, kun hän lähtee parin kuukauden työreissuun. No, ei vielä murehdita sitä. Tässähän on vielä lomat ja kaikkea kivaa välissä.


meri, helsinki, visit_helsinki

kuunari_kathrin, purjehdus_helsinki


purjehdus


Stoli_Cocktailtehdas


Stoli_Cocktailtehdas




kuunari, purjehdus_helsinki


Elle-lehti järjesti tiistaina yhdessä Solera Finlandin ja Stolichnaya-vodkan* kanssa -lukijaillan Helsingin edustalla purjehtien kuunari Kathrinalla, johon myös meidät Taste of Helsinki-ambassadorit oli kutsuttu mukaan. Solera Finland, joka kuluttajat tuntevat paremmin Viinilinnana, tuo Taste of Helsinkiin 14.-17.6.2018 kaksi omaa konseptiaan; Stoli Cocktailtehdas ja Viskin sekoittamisen jalo taito, sekä kaksi erillistä baarikonseptia; Stoli -cocktailbaarin sekä rennon olohuoneen, jossa voi nauttia skotlantilaisia viskejä.
Halkolaiturilta lähteneen purjehduksen ohjelmassa oli merellistä alkukesän tunnelmaa, herkullisia juomia ja rentoutumista hyvässä seurassa. Kakkukin oli teeman mukainen. Harmittavasti tiistaille osui viikon viilein päivä, mutta olin kannella kuitenkin useaan otteeseen kuvaamassa. Purjehduksella valittiin myös Stolin nimikkococktail Taste of Helsinkiin. Torstaina alkavasssa tapahtumasa maistellaan mansikan ja basilikan makuista cocktailia.

Helsingin saaristo on todella kaunis, suosittelenkin kesäpurjehdusta ei vain turisteille vaan myös meille helsinkiläisille. Erilaisia purjehduksia, vene- ja laivamatkoja on saatavilla muutaman euron Suomenlinnan lautasta hulppeisiin luksusveneretkiin.


Taste of Helsinki-pääsyliput valitsemaansa kattaukseen voitti Katriina. Onneksi olkoon! Voittajalle on ilmoitettu.

ravintola loiste, asiakasomistajaviinit






s-ryhmä, ravintola loisteKeskiviikkona S-ryhmä esitteli kello viiden viinillä* ravintola Loisteessa, Helsingin kattojen yllä uusia asiakasomistajaviinejään. Vähän yli parillakympillä saa S-etukorttia vilauttamalla mm. Hardysin tuttuja Aussiviinejä, Nicholas Feuillaitten samppanjapullo maksaa tilkan yli neljäkymppiä. 


punaviini, viinilinna
Viinilinna järjesti yleisölle avoimen I love wine-tapahtuman* Helsingissä torstaina ja perjantaina, Armigeron Barbera d'Asti Superiore oli maistamistani viineistä yksi suosikkejani. Vaikka joulu on -onneksi- vielä kaukana edessä, puhuimme jo kunka tässä olisi se tämän vuoden hyvän hinta-laatusuhteen joululahjaviini, joka vain paranee vuoden-pari ikääntyessään.


tuorepuuro, aamiainen


tuorepuuro


Viiniä tuli siis maisteltua useampana päivänä, viikonloppu onkin kulunut terveellisemmissä merkeissä. Olen järjestellyt niin äidin puutarhassa kuin kotona viikonlopun aikana ja ostanut kotiin mansikoita, vadelmia, aprikooseja ja banaania joista olen tehnyt tavallistakin hedelmäisempiä tuorepuuroja.



footner, kuorivat_sukat
Tältä viikolta tulee myös vinkki kesäjaloille; sain viestintätoimistolta testiin Footner-kuorintasukat. Perjantai-iltana istuin kuorivaa geeliä sisältävät kuorintasukat jalassa ja vaikka paketissa puhutaan jalkojen ihon alkavan kuoriutumaan viiden-kymmenen päivän sisään, jalat ovat juuri nyt aika hurjan näköiset. Jalkapohjista ja kantapäästä ihoa lähtee liuskoina, parin päivän sisään luvassa ovat kuitenkin pehmeämmät jalat. Kannattaa levittää vaseliinia jalkaterän päälle, jollet halua ihon kuoriutuvan siitäkin.

Anthony_bourdain

Viikon järkytys oli Anthony Bourdainin kuolema. Olen häntä fanittanut vuosikausia, katsonut ohjelmat, lukenut kirjat ja seurannut hänen vinkkejään maailmalla. Monta matkaa ennen olen tsekannut Youtubesta onko kohdekaupungista olemassa Bourdainin ohjelmaa. Olen viettänyt hauskan ja herkullisen Les Halles-ravintolassa New Yorkissa, jossa hän työskenteli pitkään keittiömestarina ja yhden upeimmista aterioistani koskaan olen syönyt Bo Innovationissa Hongkongissa Anthonyn ohjelman innoittamana.

Tämä muistutti taas, että julkisuuskuva ei todellakaan paljasta  kaikkea. Muodostamme mielikuvan ohjelmien, somen ja lehtijuttujen perusteella, mutta se ei ole koko totuus. Menestyvän, rennon ja huolettoman julkisivun takana voi surullisimmillaan olla demoniensa riivaama ihminen.


*Kutsut blogin kautta | Alkoholia koskevat kommentit joudun poistamaan, muut kommentit tavalliseen tapaan tervetulleita

10 kommenttia :

  1. Ihanissa tapahtumissa olen päässyt käymään. Anthonyn kuolema oli jotenkin tosi järisyttävä uutinen. Tuntuu, että todella moni julkisuuden henkilö on viime aikoina ottanut hengen itseltään. Todella sääli, että julkisuus vaikeuttaa apuun hakeutumista, tai näin ainakin minä olen päätellyt.
    Rentoa sunnuntai-iltaa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Julkisuus voi olla myös todella raskasta -ja mielenterveyden ongelmat voivat iskeä keneen tahansa.

      Poista
  2. Minulla on geelisukat, jotka kosteuttavat. Sain ne joskus lahjaksi. Teillä on ollut hyvät ruokatarjoilut laivalla, ihan mahtavat herkut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kosteuttavat geelisukat olisivatkin hyvät näiden kuorivien sukkien jälkeen.

      Poista
  3. Onpas sinulla ollut vallan vauhdikas viikko! Nuo saaristoristeilyt kuunareilla ovat kivoja - onneksi täällä Turun seudullakin on aikamoinen saaristo, jota pääsee monenlaisilta paateilta ihailemaan.
    Ja Anthonyn poismeno on koskettanut monia - se, mitä emme näe, yllättää usein - ja nyt surullisesti <3
    Kuorivia sukkia olen kokeillut - ja juu; minua ei kukaan varoittanut siitä, että sitä vaseliinia kannattaisi jalkaterien päälle laittaa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turun saaristo onkin upea, suorastaan ainutlaatuinen maailmassa.

      Ei tainnut tässäkään pakettissa olla vaseliiniohjetta, mutta muistelen lukeneeni sen joskus muualta ja vaseliinia oli sopivasti pieni purkki kotona.

      Poista
  4. Vieläkin harmittelen että tuo Stoli-purjehdus jäi väliin, mutta muita kivoja juttuja olikin viikko täynnä kuten Loisteen kesäviinitapahtuma! Nuo kuorintasukat todella toimivat, onhan se järkyttävän ruma operaatio, mutta tulee sileä lopputulos : ) Anthonya on tullut mietittyä, onneksi mulla kymmeniä ohjelmia Elisa boxissa, voi aina paeta kulinaristisille matkoille, vaikka todellakaan aina ei ole ihmisten ulosnäyttämä kuva se aito, huh, kaikista ongelmista ja varsinkin mielenterveydellisistä pitäisi päästä avoimempaan ilmapiiriin, että niistä voi puhua.

    VastaaPoista
  5. Nämä viimeiset viikot ennen juhannusta ja lomia ovatkin täynnä todella kivoja tapahtumia. Oli kiva tavata 40+ - bloggaajia ja katsella kaupunkia taas erilaisesta perspektiivistä.

    VastaaPoista
  6. Oli ihana tavata viime viikolla niin kivoissa merkeissä. <3 Anthony uutinen järkytti kovasti, vielä Kate Spade ja Avici, kuuluisuus on kirous.

    Mukavaa viikon jatkoa <3

    VastaaPoista
  7. Upeita tapahtumia on viikkoon mahtunut, paitsi Anthonyn poismeno :(
    Tuo purjehdus näyttää niin mahtavalta <3

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.