Hidasta elämää

Loma, mikä ihana syy hidastaa. Nyt on aika pysähtyä haistelemaan ruusuja ja unohtaa työmurheet.

sadepäivä, ruusu


"You got to Stop and Smell the roses 
You've got to count your many blessings everyday 

There's a whole lot more to life than work and worry
The sweetest things in life are free
And there right before your eyes"
Mac Daviskoira, tarmo
Ensimmäinen lomaviikko on tuonut mukanaan hitauden ja raukeuden. Olen ollut aika väsynyt, joten olen hyvällä omallatunnolla nukkunut myöhään, nauttinut päiväunista ja muutenkin ottanut rennosti.

Parin maalla vietetyn päivän jälkeen olemme nauttineet kotikaupungista, eilen kiertelimme Kalliossa.


sateenvarjot, sade, kesäsää

sateenvarjot, sade
 Nyt on viimein saatu sitä kaivattua sadettakin. Lomapäiville tietysti toivoisi auringonpaistetta, mutta luonto kiittää sateesta -ja olihan eilen taas ihana hellekeli.


jasmiini, jasmike
Ruusujen lisäksi jasmikkeet kukkivat, niitä on ohikulkiessa aina pysähdytty tuoksuttelemaan.

aamupala, aamiainen, terveellinen_aamiainen


jugurtti, kesämarjat

kasvisruoka, pasta

kasvisruoka, vietnamilainen_ruoka

Ruokavalio on ollut hyvin kasvisvoittoista, nyt tekee mieli raikasta kesäruokaa. Emme ole talon asukkaiden käytössä olevaa grilliäkään ottaneet esiin, kavikset on syöty pääosin tuoreina.Mansikkakausi on parhaimmillaan, mansikoita onkin tullut syötyä harva se päivä. Lrmpimansikkapaikkani mansikoista on puhuttu talvellakin, mikä onni on ollut kun niitä on nyt saanut syödä sydämensä kyllyydestä.Ensi viikolla on toimintaakin tiedossa, huomenna lähdetään Tallinnaan ja sunnuntaina on vihdoin edessä pitkään ja hartaasti odotettu Japanin-matka. Olen jo vähän tehnyt pakkauslistaa; vaatteiksi ainakin pellava t-paitoja ja ilmavia housuja. Alusvaatteitakin olen hankkinut, viimeisimpänä  Changen suloisen vaaleanpunaisen liivi-housusetin*. Puhdistustuotteeksi lähtee suomalaisen Olivia Kleinin mieto, mutta tehokas Jelly Wash*, johon olen ihastunut -enkä pelkästään tyylikkään minimalististen pakkausten takia- Jelly Washilla sillä lähtee meikkikin loistavasti. Olivia Klein on erikostunut puhtaaseen, ekologiseen kosmetiikkaan. Jelly wash käy suihkugeelistäkin, hotelleissamme taitaa tosin olla Shiseidon pesutuotteet. Lukemistakin olen varannut, pitkillä lennoilla pitää olla leffojen ja TV-sarjojen lisäksi luettavaa. Nyt lukuvuorossa on Amy Tanin The Valley of Amazement, luen yleensä englanniksi kirjoitetut kirjat alkuperäiskielellä jos vain mahdollista. Taidokkaastakin käännöksestä häviää aina jotain alkuperäiseen tekstiin verrattuna.

Kuinka sinun heinäkuusi on käynnistynyt?

*tuotteet saatu testiin blogin kautta

5 kommenttia :

 1. Ihania tunnelmia <3 Täällä nyt kun mies jäi lomalle, niin hitaita aamuja, koiralenkkejä ja hyvää ruokaa.

  Sydämellistä sunnuntaita Tuuli <3

  VastaaPoista
 2. Oikein kaunista, levollista & antoisaa lomaa! Täällä vielä käynnistellään työkone tällä viikolla ja hoidellaan rästejä pois. Olen kyllä niin loman ja seisahtumisen tarpeessa, nyt vielä näyttäisi tulevan loistosäätkin, maltan tuskin odottaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on todelliset hellekelit taas alkaneet, totuttaudumme nyt pari päivää vielä kuumempia säitä varten😀

   Poista
 3. Oihmitä herkkuja ja ihana tuo varjokuva. Eipä ole paljon sateenvarjoa tarvittu. Mukavaa elokuuta!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.