Positiivisuutta aikuiselle iholle

Yhteistyössä Lierac*

Nyt me keski-ikäiset ja keski-ikäistä vanhemmatkin naiset olemme kosmetiikkavalmistajien fokuksessa. Uusia sarjoja tulee jatkuvasti markkinoille uusin, aikuisen ihon hyvinvointia vahvistavin keinoin ja ainesosin. 



Jopa yli puolet yli 50-vuotiaista naisista on huolestunut ihonsa kiinteyden ja täyteläisyyden menetyksestä sekä yleisilmeen muuttumisesta negatiiviseksi. Vaikken tunne olevani huolestunut, on pakko myöntää, maan vetovoima tekee tehtäväänsä... Ryppyjä ei niinkään ole, mutta iho menettää kimmoisuuttaan vuosien varrella.

Ranskalainen Lierac on kehittänyt Lift Integral -sarjan kasvojen dynamiikkaa ylläpitämään ja kohottamaan. Plastiikkakirurgiassa on korjattu kasvojen negatiivisia piirteitä ja parannettu positiivisia yhdistämällä kasvojen kohotus- ja injektiohoitomenetelmiä. Nyt samaa tekniikkaa hyödynnetään apteekkimyynnissä olevassa Lift Integral-sarjassa.

Tuotesarjan luvataan välittömästä ja pitkäkestoisesti kiinteyttävän veltostuneita ihoalueita sekä palauttavan kuopalle painuneiden alueiden täyteläisyyden.


Tärkeimpinä tehoraaka-aineina Lift Ingral -sarjassa ovat hyalulonihappoyhdiste hyaly-3-tiiviste sekä kiinteyttävä mahonkiuute ja injektiovaikutusta antava purppuratulppaaniuute. Seerumissa on myös tehokkaasti kiinteyttäviä peptidejä.




Sculpting Lift Cream normaalille ja kuivalle iholle on päivittäin käytettävä suojaava ja kosteuttava sekä kiinteyttävä hoitovoide.

Korjaava ja uudistava Restructuring lift - yövoide kohottaa ja kiinteyttää kasvonpiirteitä, erityisesti leukalinjaa. Voiteessa oleva inkivääriuute auttaa myös poistamaan ihon turvotusta.


Sarjan tehokkain tuote on Superactivated Lift Serum Firmness Booster, kiinteyden palauttava tehoseerumi.





Eye Lift Serum Eyes & Lids luomenkohottaja (eli silmänympärysvoide, mutta Lieracilla on haluttu antaa tuotteelle kuvaava täsmänimi). Turvotusta vähentävä ja silmänympärysihoa kiinteyttävä tuote levitetään annostelijalla kevyesti painellen.








Vaikka seerumeita rakastankin ja Superactivated Lift Serum Firmness Booster napakoittaa mukavasti, silti jos tuotteista täytyy nimetä yksi suosikki, minulle se on kiireisen naisen ystävä; Flash Lift Mask, kohottava ja heleyttävä pikanaamio. Noin kymmeneksi minuutiksi iholle ohuelti levitettävä naamio sisältää kahden luonnollisen biopolymeerin yhdistettä, joka muodostaa kasvoille dynaamisen, kiinteyttävän kalvon. Ihosta tulee napakan, mutta silti pehmeän oloinen.

Vaikka kosmetiikkasarjojen tuotteita suositellaankin käytettäväksi yhdessä parhaan tuloksen saavuttamiseksi, en kaikkia purkkeja voinut kuljettaa Pariisiin mukanani. Naamio kuitenkin oli pakattava mukaan laukkuun, se antoikin hyvää pikaraikastusta messupäivien nuupahduttamalle iholle.

Lift Ingral -sarjaa suositellaan  naisille, jotka haluavat korjata veltostuneita kasvonpiirteitään ja palauttaa kasvojensa positiivisen ilmeen sekä naisille, jotka eivät halua kasvojenkohotusleikkausta tai pistoshoitoja, vaan etsivät tehokasta ratkaisua kosmeettisista tuotteista. Lift Ingral -tuotteet sopivat myös naisille, jotka olleet kasvojenkohotuksessa tai saaneet pistoshoitoja ja haluavat pidentää niiden vaikutusta. En ole koskaan harkinnut pistoshoitoja tai kohotuksia, kosmeettisista tuotteista saatava kasvojen dynamiikkaa edistävä kiinteytys ja täyteläisyyden palauttaminen on sensijaan tervetullutta.

Oletko koskaan miettinyt kosmeettista kirurgiaa vai luotatko kosmetiikkaan ikääntyvän ihon virkistäjänä?

*tuotteet saatu PR-näytteinä

2 kommenttia :

  1. En ole miettinyt kosmeettista kirurgiaa, vaan hyvillä tuotteilla yritän pitää ihon kunnossa.
    Eye Lift Serum Eyes & Lids luomenkohottaja kuulostaa tuotteelta, jota tällainen silmäpussiongelmainen tarvitsisi :D
    Ihanaa keskiviikkoa sinulle <3

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.