Ruokaisa avokado-kananmunapannukakku yhdelle

Viikonloppu on taas kohta edessä. Mikä estää viettämästä viikonlopun brunssihetkeä yksin? Ei mikään! Yhden hengen pannukakku on helppo tehdä blinipannuun.


pannukakkuresepti, avokado, kananmuna



pannukakkuresepti, avokado, kananmuna

pannukakkuresepti, avokado, kananmuna


Helin pannariresepti innosti tekemään yksinkertaisen, suolaisen yhden hengen pannukakun viikonlopun ruokaisaksi brunssiaamiaiseksi. Pannukakun viimeistelin paistetulla kananmunalla, avokadolla ja za'atar-mausteseoksella.

Kahdelle-kolmelle syöjälle määrä on helppo kaksinkertaistaa ja valmistaa isommalla pannulla.

Ruokaisa avokado-kananmunapannukakku


3 dl maitoa
1 kananmuna
2 dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa

voita tai juoksevaa margariinia

Kuumenna uuni 225 C asteeseen.

Käytä blinipannua, jossa on rautakahva. Voitele blinipannu hyvin. Muista voidella myös pannun reunat.

Sekoita taikina kulhossa, anna turvota parikymmentä minuuttia, kaada pannulle.

Nosta pannu uuniin paistumaan noin 20 minuutiksi.

Anna jäähtyä vähän ja tarjoile lämpimänä paistetun kananmunan, avokadon ja za'atar-mausteseoksen kanssa.



4 kommenttia :

  1. Oi joi joi, NAM.Pitääpä ottaa blinipannu taas käyttöön ja alkaa tehtailemaan aamiaispannareita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pannari on niin kätevä, joka kerta voi laittaa erilaiset täytteet.

      Poista
  2. Voi nam! Tämähän onkin kiva idea, tekee tuplana tuon ohjeen ja laittaa eri päälliset, niin saa napata toisenkin lautaselta maistiaisia :)
    Ihanaa viikonloppua Tuuli <3

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.