Viisi viikon varrelta

Kuluneeseen viikkoon on sisältynyt paljon ilonaiheita, suurimpana mieheni paluu.



Malaga, auringonlasku, matkailu, matkablogi, Espanja, aurinkorannikko

Malaga, välimeri, matkailu, matkablogi, Espanja, aurinkorannikko
Siippa oli siis yhdeksän viikkoa Espanjassa työprojektissa käymättä kertaakaan kotona välissä. Ikävä oli kova, kaikki varmasti kyllästyivät kun laskeskelin ääneen ensin viikkoja ja lopulta päiviä hänen kotiinpaluuseensa. Viimein hän saapui tiistain takaisin kotiin. Helpotusta odottamiseen toi joitain viikkoja sitten matka Malagaan , jossa vietimme neljä aurinkoista päivää yhdessä.


Kaamos, auringonladku, marraskuu
Viikon toinen suuri ilonaihe on ollut aurinkoinen sää (ainakin joinain päivinä) pitkään harmaan jakson jälkeen. Vaikka työhuoneeni ikkunat ovat sisäpihalle, enkä ehdi lähteä töistä auringon vielä paistaessa, ilahduttavat päivänä aikaan jugendtalon keltaiseen seinään osuvat auringonsäteet ja huikean kontrastin tuova kattojen yllä näkyvä sinitaivas. Luonnon valon ystävä on iloinen, kun päivällä ei tarvitse pitää kattolamppua päällä! Pahimpina pilvisinä päivinä sisällä on keskipäivälläkin ollut hämärää pimeää. Kirkkaiden päivien auringonlaskutkit ovat olleet kauniin värikylläisiä.

Viikon varrelle osui Black Fridaykin. Itselleni ihan normiperjantai, ostin vain parilla eurolla ruokatarpeita. Ostamattomuus ei ollut protesti, en vain tuntenut tarvitsevan mitään. Kävin kurkkaamassa muutamassa nettikaupassa, mutta kun akuuttia tarvetta ei ollut, en halunnut ostaa vain alen vuoksi. Kunnon konmarittajaa minusta ei tule varmaan koskaan, mutta haluan ostaa harkitummin. Hyödynnän tarjoukset ostoksilla mielelläni ja jos olen netistä jotain hankkimassa, googlaan aina hintavertailut ja alennuskoodit ensin. Toki jos välttämättömyyslistalla olisi nyt ollut vaikka puhelin, televisio, kamera tai tietokone, olisi ainakin heti puolenyön jälkeen tai aamusta voinut tehdä hyviäkin löytöjä.


Tarmo, maalla, löytökoira

Llytökoira, koira, maalla

Lammas, eläin, maalla
Marraskuu, kuura, löytökoira

Auringonnousu, aamu, marraskuu

Aamu, marraskuu, kuura
Viikon rentoutus on viikonloppu maalla. Siippa halusi ehdottomasti heti ensimmäisenä viikonloppuna saavuttuaan tervehtimään paitsi vanhempiaan, myös rakasta Tarmoa ja lampaitakin.




Tuoksu, kosmetiikka, hajuvesi


Lopuksi vielä viikon tuoksu, joka on kukkainen ja sitruksinen Elizabeth Ardenin My Fifth Avenue EdP*. Tuoksu  juhlistaa naisten kunnianhimoa ja mahdollisuuksia, sen luvataan vangitsevan yhden maailman kuuluisimman kadun kuplivan energistä ja kultturellia tunnelmaa kantajansa iholle.  Osa kukkaistuoksuista on mielestäni vähän yhdentekeviä ja mieleenpainumattomia, mutta tässä tuoksussa on sopivassa balanssissa rakastamaani sitruksista raikkautta ja pehmeyttä, otinkin tuoksun heti käyttöön.

My Fifth Avenuen* latvatuoksussa on mandariinia ja sitruunaa, sydäntuoksussa lootuksenkukkaa sekä ja jasmiinia. Juurituoksuna on myskiä, ambraa, iiristä sekä seetriä. 

Au pair-vuodeltani aikojen takaa on olemassa kuva, jossa poseeraan leveästi hymyillen Fifth Avenuella Elizabeth Ardenin kauneushoitolan kuuluisan punaisen oven edessä. Pitäisikin kaivaa tuo albumi esiin. Kunpa pian pääsisin poseeraamaan taas uudestaan tuon kuulun oven eteen. Viimeisimmästä New Yorkin matkasta on ihan liian pitkä aika!

*tuote PR-näyte


Mitä sinun viikkoosi on kuulunut?

8 kommenttia :

  1. Ihanaa kun sait miehen kotiin <3 Mukavaa mökkisunnuntaita teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, vaikkei varsinaisesti "mökillä" oltukaan. Anoppila on kyllä maalla, mutta reilun kokoinen omakotitalo, jossa appivanhemmat ovat asuneet jo parikymmentä vuotta.

      Poista
  2. Todella mukava viikko sinulle ja tietenkin viikon kivoin juttu oli varmasti miehesi tuleminen kotiin!

    Mukavaa uutta viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ihanaa, kun hän on taas kotona. Etenkin viikonloput olivat vähän tylsiä kun hän oli poissa.

      Poista
  3. Olipa hauska nähdä teitä molempia perjantaina ja tällä viikolla ruokailoittelut vain jatkuvat, jospa sitä osaisi entistä fiksummin valikoida lautaselle niitä parhaimpia makuja! Black Friday mainokset oli helppo scrollata ohi, jos ei tarvitse mitään juuri sillä hetkellä, mutta ymmärrän hyvin että yrittäjille se on tärkeä kauppapäivä ja piristää synkkää marraskuuta. Nyt on onneksi valoa ja sininen taivas heti aamusta, nautitaan uudesta viikosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli hauska ilta, Klauskin pääsi välillä kylmäköksi toisen kokin alaisuuteen ;-)

      Koetetaan valikoida hyvin syötävät, ettei tule kauheaa ähkyä...

      Poista
  4. Voi miten ihanaa, että Siippa on nyt kotona ♥ yhdeksän viikkoa on nimittäin aika pitkä aika...
    Tarmo oli varmaan ihan onnesta sekasiin kun näki teidät molemmat.
    Minä skippasin Black Fridayn, joka on täysin turha päivä mielestäni. Onneksi samaan aikaan vietettiin
    Älä osta mitään -päivää eli vietin sitä mutta ruokatarvikkeita toki hankin.
    Aurinkoisia päiviä on onneksi taas ollut "lonkeronharmauden" jälkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ihanaa kun hän on taas kotona. Vähän on olltu tas kylmään ja pimeään tosin totuttelemista... Tarmo huusi (kylläkin tapanasa mukaan) täyttä kurkkua ilosta kun saavuimme!

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.