N.A.E. Naturale Antica Erboristeria -luononkosmetiikka

PR-tilaisuus

Luomukosmetiikkavalikoima kaikissa hintaluokissa kasvaa hurjaa vauhtia. Marketeistakin löytyy yhä suurempi valikoima. Viime viikolla lanseerattiin Suomessa N.A.E. Naturale Antica Erboristeria, vegaaninen Ecocert/Cosmos Organic-sertifioitu ihon- ja vartalonhoitosarja.



luonnonkosmetiikka

Maltillisesti hinnoiteltu (4-10€), sertifioitu, vegaaninen luonnonkosmetiikkamerkki N.A.E. Naturale Antica Erboristeria on tulossa laajaan jakeluun mm. Citymarketteihin, Prismoihin ja Stockmannille. 

N.A.E. yhdistää luonnon rikkaat ainesosat ja perinteisen italialaisen kasvilääkinnän osaamisen.
Sarjan testatut ja luotettavat kauneudenhoidon reseptit on luotu eri kasvien yhdistelmistä Italian luontoa kunnioittaen, tuotteiden aineosista vähintään 97 % on luonnollista alkuperää ja vähintään 10 % tuotteen ainesosista on luomuviljeltyjä. 

Pakkauksin ympäristöystävällisyyteen kiinnittävät niin kuluttajat kuin valmistajat yhä enemmän huoiota;  N.A.E.;n pakkaukset ovat 100 % kierrätettäviä. Tuubit on valmistettu uusiutuvasta materiaalista. Pumppupulloissa on käytetty 100 %:sti kierrätettyä PET:tä.

Tuotteiden tuoksut ovat mietoja ja miellyttävän raikkaita.

luonnonkosmetiikka

 

FRESCHEZZA-tuotteissa on virkistävä koostumus ja tuoksu. Ainesosina on puhdistavaa ja tasapainottavaa luomuviljeltyä timjaminlehteä ja rosmariiniuutetta. Antibakteerinen timjami hillitsee ihon talin tuotantoa.

Hajusteettomat DELICATEZZA-tuotteet sisältävät luomuviljeltyä ihoa pehmittävää appelsiininkukkauutetta sekä kosteuttavaa aloe vera -uutetta.





Kosteuttavat IDRATAZIONE-tuotteet sisältävät luomuviljeltyä viikunaa, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta, sekä tehokkaasti kosteuttavaa hibiskusuutetta.


N.A.E. Naturale Antica Erboristeria


Sarjan mielenkiintoisin tuote sarjassa on mielestäni luomuoliiviöljyä sisältävä SEGRETO DI BELLEZZA -universaalivoide, jolla saa pehmeyttä, pitkäkestoista kosteutusta sekä suojaa iholle ja hiusten latvoille. Monikäyttöistä voidetta voi käyttää myös ihon kuivimpiin alueisiin. Monitoimivoide taitaa päästä myös matkakäyttöön.


italialainen_ravintola_helsinki
N.A.E. Naturale Antica Erboristeria
Italialaisperäinen sarja esiteltiin herkullisella italialaisella lounaalla Tony's Delissä.

N.A.E.N Suomen brändilähettikäs on Italiassa vuosia asunut ja italialaisesta kulttuurista ja elämästä ohjelmia tehnyt Ella Kanninen.

Ella kertoili lounaan lomassa luonnonmukaisuuden, puhtauden, luonnon ja eläinten kunnioittamisen olevan hänelle tärkeitä arvoja, hän arvostaa myös italialaisten vuosisatojen tietotaitoa yrttien hyödyntämisestä kauneudenhoidossa.


luonnonkosmetiikka

Mielestäni on mukavaa, että luononkosmetiikkaa löytyy nykysin hyvin edullisemmiltakin merkeiltä ja tuotteet ovat helposti hankittavissa päivittäisostosten mukana.

Osa marketeista sijoittaa luonnonkosmetiikan erikseen omaan hyllyynsä, osassa kaupoista luonnonkosmetiikan määrän kasvettua ja niiden muututua "new normaliksi" kaikki kosmetiikka on vierelläin  samoissa hyllyissä eli kannattaa katsoa jos siellä "normihyllyssäkin" on luonnonkosmetiikkaa.



4 kommenttia :

  1. Mielenkiintoisia tuotteita. Harmittaa kun juuri tuona aamuna oli mahdotonta tulla tähän tilaisuuteen. Luonnonkosmetiikka on alkanut kiinnostaa enemmän ja enemmän Nurme reissun jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luonnonkosmetiikassa on nykyisin todella paljon tarjontaa ja edullisempia, kaikkien kukkarolle sopivia sarjoja kuten N.A.E. saa mukavasti tosiaan ihan marketeista eli tarvitse läheä erikseen etsimään.

      Poista
  2. Voi vitsit,kun voisikin huolettomasti noita käyttää, mutta allergiat... vaikuttavat varmasti muuten hyviltä tuotteilta:)

    VastaaPoista
  3. Kotimainen Ekopharma on hyvin siedetty sillä sen vaikuttavat aineet tulee marjoista: vadelma, tyrni, karpalo ja herukka

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.