Japanilaista kauneutta

Tuotteet PR-näytteitä

Korealaisesta ihonhoidosta on kohistu viime vuodet, nyt nousussa on japanilainen ihonhoito.

Jos korealaisilla on monivaiheisia hoitorituaaleja, japanilaisessa ihonhoidossa taas vähemmän on enemmän. "J-beauty" painottuu toiminallisuuteen, yksinkertaisuuteen ja pitkän aikavälin tuloksiin. Japanilaisen ihonhoidon on verrattu olevan kuin maratoni lyhyen sprinttispurtin sijaan.

Japanilainen kauneudehoito on modernia ja innovatiivista, mutta siinä hyödynnetään myös Japanin rikasta kulttuuriperintöä ja vuosisatoja vanhoja perinteitä, J-beautyssa käytetään erittäin tehokkaita alkuperäisiä ainesosia, yksinkertaisia mutta tieteellisesti tutkittuja yhdisteitä ja minimalistisia hoitorutiineja. 

Olen pari kertaa reissannut Japanissa ja ostanutkin kosmetiikkaa. Kosmetiikkatarjonta oli laajaa, kävin usemman kerran ihmettelemässä täyteen lastatuilla hyllyillä useammassakin liikkeessä. Myyjien kanssa oli hankala kommunikoida ja pakkausten tekstitkin ovat vain japaniksi eli monta mielenkiintoisen näköistä tuotetta meni sivu suun kun en tiennyt mitä ne ovat ja miten niitä käytetään. Tuotetieodoti näemmä kirjoitetaan nin runollisesti japaniksi, etteivät edes käännösohjelmat aina oikein avanneet käyttötarkoitusta.




Äskettäin pääsin kuitenkin tutustumaan japanilaisen Shiseidon ihonhoito- ja meikkiuutuuksiin, ihan suomen kielellä. Ja tuotteetkin ovat täällä Suomessa myynnissä ihan lähiviikkoina.


tokio_yanaka, tokio_hautausmaa

Shiseido on aikoinaan mm. lanseerannut maailman ensimmäisen nykyaikaisen kasvoveden tyyppisen hoitotuotteen sekä Japanin ensimmäisen hammastahnan. Nykyään Shiseido on yksi maailman suurimmista kosmetiikkayrityksistä,Shiseoidon  meikki- ja ihonhoitotuotteet ovatkin nykyisin tunnettuja ympäri maailman. 

Japanissa Shiseidolla on monia erihintaisia tuotesarjoja; monessa hotellissakin oli Shiseidon shampoot, hoitoaineet ja saippuat. Suomessa Shiseido on keskittynyt selektiiviseen kosmetiikkaan.


shiseoido, kosmetiikka, japanilainen_kosmetiikka

Vision Airy Gel Lipstickin 211 Rose Muse on kaunis nudesävy, se pääsikin tuotteista heti ensimmäisenä käyttöön. Vision Airy Gel Lipstick on pigenttinen, mutta kevyt huulipuna. Ohuelti levittyvän, matan Modern Matte Powder Lipsticin sävy 515 Mellow Drama on dramaattinen itämaisen punainen.

Värikosmetiikan graafisista musta-punaisista hylsyistä tosiaan tuli Tokion luksuskaupunginosa Ginza mieleen.Huulipunahylsyssä on näpsäkkä magneetti, eli ei ole pelkoa että käsilaukussa korkki irtoaa.

shiseoido, kosmetiikka, japanilainen_kosmetiikka

Sininen ripsiväri on tehnyt paluun! Joskus aikoinaan sinistä ripsaria tuli käytettyä enemmänkin, ylioppilaskuvissakin ripset ovat siniset. Yo-kevät oli lämmin ja olin jo hyvin ruskettunut, ripset näyttävät kuvissa yhä yllättävän raikkailta päivettynyttä ihoa vasten, tosin 18-vuotiaana on muutenkin aika raikas...


Shiseidon tilaisuudessa meikannut Raili Hulkkonen vinkkasi värillisen ripsivärin sopivan hyvin aikuisellekin, tumman silmämeikin kanssa sininen eripsiväri ei erotu liian silmiinpistävänä, mutta se heleyttää sopivasti meikkiä. Tarkasti levittyvässä, volyymia antavassa Controlled Chaos MascaraInkissä on klassisen mustan ja sinisen lisäksi violetti sekä vihreä sävy.


tokio_yanaka, tokio_temppeli



kauneus, kosmetiikka, japanilainen_kosmetiikka, j-beauty



shiseoido, kosmetiikka, japanilainen_kosmetiikka



Benefiance Wrinkle Smoothing Cream on ylellisen raskaaseen lasiseen purkkiin pakattu koostumukseltaan kevyt, mutta täyteläinen voide yli nelikymppisille. Voide silottaa ryppyjä, kosteuttaa ja antaa juonteille täyteläisyyttä. 



j-beauty, japani, kosmetiikka



waso, shiseoido, kosmetiikka, japanilainen_kosmetiikka, kasvonaamio

Waso Shiseido on minulle aiemmin tuntematon sarja, kohderyhmänä ovatkin minua nuoremmat. Testiin saatu, kerran, pari viikossa käytettävä, kuoriva ja puhdistava Purifying Peel Off Mask on kuitenkin ollut käytössä. Värikin on normaalinaamioiden valkoisista tai haalean pastellisista sävyistä poikkeava metallinen fuksia/pinkki! Tehoaineena on maustekasvi shiso eli veripeippi.  Naamio kuorii pois saasteet ja lian kuivattamatta ihoa, jättäen ihon raikkaaksi.

Oletko käyttänyt japanilaista kosmetiikkaa?


6 kommenttia :

  1. Mielenkiintoinen juttu ja miten freesin näköisiä nuo japanilaiskaunottaret! Shiseidolta ollut käytössä lähinnä jokunen huulipuna ja ripsientaivuttimet, tuo sininen ripsari voisi kyllä olla tulevan kesän juttu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Japanittarilla on miltei poikkeuksetta kaunis iho. Ainakin kesän tukalassa kuumuudessa ihonhoitoon taidetaan käyttää enemmän eforttia kuin meikkaamiseen.

      Poista
  2. Varmaan ihan hyviä ovat nuo itämaiset tuotteet.Minulla on joululahjana saatu silmänympäryslappunaamio, ja ovat hyvät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aasiass aon upeita tuotteita. Kangasnaamiothan ovat juuri Aasiasta kotoisin.

      Poista
  3. Jestas miten ihana juttu ja kuvat. Kyllä niin korelainen, kuin japanilainen kosmetiikka kiinnostaa nyt todella kovasti. Shiseido on ihana brändi. <3

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shiseido on tosiaan ihana brändi. Japanissa tuntui ylelliseltä kun hotellien shampoot ja saippuat olivat pehmeästi pesevää Shiseidoa. Testiin saaduista tuotteista etenkin voide on suosikkini, mutta olen pari kertaa ollut sinisin ripsinkin töissä!

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.