Luksustehohoitoa aikuiselle iholle

Tuote PR-näyte

Niin upeaa aikaa kuin kevät onkin, lisääntyvä, kirkas auringonvalo paljastaa paitsi likaiset ikkunat ja pölypallerot, myös talven jäljiltä väsähtäneen ihon. Eikä se näky ole aina imarteleva...lierac, apteekkikosmetiikka, aikuisen_naisen_ihonhoito


Sairaus, kova stressi, emotionaalinen sokki tai hormonivaihtelut jättävät jälkensä myös ihoon. Iho voi tuntua vanhentuneen äkillisesti. Tunne nopeasta ja näkyvästä vanhenemisesta ei ole pelkästään mielen kuvitelmaa, vaan tiede on todistanut, että solujen ennenaikaista vanhenemista voi todella tapahtua. Tunnen kesällä voivani paljon paremmin ja ihokin näyttää paremmalta. Minulle talven pimeys on aina jonkinlainen emotionaalinen sokki ja stressitekijä, joka näkyy myös ihon sameutena ja väsyneenä ulkonäkönä.

Sain sopivasti pitkän talven jälkeen Lieracilta testiin ikääntyvälle iholle tarkoitetun ylellisen Premium The Cure-tehoseerumin, jonka sanotaan olevan ikääntymisen merkkeihin tehokkaasti vaikuttava, todellinen nuoruuden eliksiiri.


Stimuloimalla solujen uusiutumista ja antamalla vanhoille soluille nuorten solujen ominaisuudet tämän täysin uudenlaisen tehokuurin luvattiin suorastaan kääntävän aikaa taaksepäin; S
eerumi korjaa ja silottaa syviä ryppyjä, uudistaa tehokkaasti, elvyttää ja kirkastaa ihonväriä sekä tekee ihosta silminnähden nuoremman näköisen... Kovat lupaukset!lierac, apteekkikosmetiikka

Premium The Cure-seerumia suositellaan käytettäväksi neljän viikon tehokuurina yhdestä kolmeen kertaan vuodessa. Otin seerumin käyttöön pari viikkoa sitten ja nyt olen kuurin puolivälissä. Ihon sävy on kirkkaampi ja se tuntuukin kimmoisammalta.


Aktiiviaineina seerumissa ovat ihoa uudistava Hexapeptide-FX, silottava Hyalu-3 tiiviste, nuorentava GDF-11-teknologia. GDF-11 -proteiinin on todettu auttavan kehoa #korjaamaan itse itseänsä" ja siitä odotetaan myös lääketieteessä apua moniin ikääntymisen ongelmiin. 


Seerumissa on myös antioksidanttisia, harvinaisia mustien kukkien uutteita. Tällaisessa premium-tuotteessa kaikki on ajateltu loppuun asti aina tuotteen ja pakkauksen ulkoasua myöten. Ylellinen  kulta-mustapakkaus ja sen sisällä oleva kullansävyinen pumppupullo ei olemikään ihan tavallinen apteekkikosmetiikkapakkaus vaan Premium The Cure on aistikas luksustuote pakettia myöten, ihonhoidosta tulee pieni luksushetki aamuin illoin.


Näkyykö pimeä, kylmä talvi ihosi kunnossa?


8 kommenttia :

 1. Ihana kuva susta Tuuli. Lieracilta olen rakastanut kaikkia sarjoja, paitsi musta kultaa, jonka tuoksumaailma oli liian aikuismainen hih. Näitä uusia juttuja ei ole, koska en päässyt tilaisuuteen. Mutta ihanalta näyttää ja tehokkaalta kuulostaa.

  Kivaa torstaita Tuuli��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minähän olen vuotta "aikuisempi", ainakin tämä seerumi on sopinut tuoksultaankin minulle. Se on tosiaan raikastanut ihoa.

   Poista
 2. Todellakin näkyy ihossa, huh, on kuule ollut seerumit, öljyt ja voiteet kovassa käytössä. Ihana kuva sinusta Tuuli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi.

   Talvi on todella ollut rankka ihollekin, kaikki tehokeinot käyttöön vaan!

   Poista
 3. Kaunis iho ja meikki! Seerumeita kuluu melkoisesti, tykkään käyttää päivävoiteen alla, kun hoitavat kokonaisuudessaan paremmin! Lierac on ihan uusi merkki, saako näitä vain apteekista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli.

   Lierac on apteekkikosmetiikkaa eli vain apteekeista saatavissa. Ranskassahan kosmetiikkaa myydään todella paljon apteekeissa ja meillekin on rantautunut yhä enemmän näitä apteekkimerkkejä.

   Poista
 4. Ihana kuva ja jotenkin raikas:) Ihosi näyttää kylllä hyvältä!
  Seerumeita minäkin tässä olen käyttänyt ja sain sellaisen oikein ökykalliin seerumin, joka oikeasti tuntuu toimivan. Mutta on aika tehokas, joten sen kanssa pitää olla varovainen, ettei iho ala kuoriutumaan. Tämä kevät on sellaista uusiutumisen aikaa, että kaikki voiteet vain peliin ja seerumit kanssa:)
  Lierac on ollut joskus käytössä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talven jälkeen tarvitsee selvästi vähän tujummat aseet! Ihini ei onneksi ärsyynny, voin kokeilla miltei mitä tahansa uutta. Toiset sitten toimivat paremmin kuin toiset, mutta tästä tykkään kyllä.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.