Viisi viikon varrelta

Viikkoon on kuulunut sekoilua, keväistä kukkailoa ja naistenpäivän menoja.



Ensimmäiset valoa kohden kurottelevan versot näin jo kolme viikkoa sitten, viime viikonloppuna huomasin lumikellojenkin puskevan läpi hangen. Vaikka lunta tuli lisääkin ja kevään eteneminen on hetkeksi pysähtynyt, lumikellot kestävät kyllä sen.


Jäätelö, vähäsokerinen
Me suomalaisethan syömme jäätelöä läpi vuoden, pikku lumisateet eivät jäätelönhimoamme hälvennä. 3 Kaverin jäätelö on tuonut markkinoille kolme uutta, vähäsokerisempaa jäätelöä (PR-näytteitä) vastauksena kuluttajien kasvaviin toiveisiin sokerin vähentämisestä.
Cashewpohjaan tehty vegaaninen Paahdettu Manteli & Toscakastikejäätelö pääsi heti testiin; uuh mitä herkkua! Muut uutuusjäätelöt ovat Mangopassion & juustokakku sekä Banaani & toffee + suklaapalat. Näissä ei pahemmin vähäsokerisuus maistu vaan kaikki olivat herkullisia, niin kuin tietysti pitääkin - onhan jäätelö herkuttelutuote. 

Ruusu, naistenpäivä

Naistenpäivänä oli kaikkea kivaa ohjelmaa. Perjantaisen naistenpäivän aloitin Stockmannin aamutilaisuudella ennen töihin menoa, laulamassa olleen Alman esiintyminen löytyy Insta-tilini Life-osiosta.

Aamupäivällä työnantaja toi "leideilleen" ruusut. Olen joskus kuullut yrityksistä, joissa omistaja suureleisesti ojentelee vakituisille ruusut, osa-aikaiset ohittaen. Tasa-arvonhan pitäisi olla naistenpäivän kantava teema. Meillä kukka oli kaunis pieni ele kaikille, pienyritysryppään kaikki työntekijät saivat kukkansa työtunteihin tai asemaan katsomatta.

Alusvaatteet


Lounasaikaan Change esitteli uusia alusasuja, kevääksi on tietysti mm. pastellisävyjä tarjolla. Oli myös mukava nähdä paikalla joukko Nelkytplusblogit -daameja.

Naistenpäivä ei tietenkään ole vain kukkia, pastellivärejä, illallisia ja suklaata vaan tosiaan muistutus tasa-arvosta ja naisten oikeuksista.

Nuorempana koin muutaman kerran tytöttelyä, yhdessä unohtumattoman tökerössä työpaikkahaastattelussa ihan pahimmin, mutta muuten koen eläneeni tasa-arvoista elämää ja sitä toivon muillekin.



Perjantai-iltana Siippa vei minut vielä naistenpäivän treffeille Pennyyn, yhteen suosikkiravintolaamme. Intiimin pieni, hämärästi valaistu Penny on aivan toimistoni kulmilla Punavuoressa. Siipan oli näppärä tulla töihin vastaan, yhdessä kävelimme minuutin matkan ravintolaan. Pennyn ruoka on simppeliä mutta samalla annoksissa on joku kiva twisti.

Kesken ruokailun tajusin, että olin sotkenut päivät ja minun olisi pitänyt olla ihan muualla jonne olin jo vikkoja aiemmin lupautunut. Kalenterissani perjantain meno oli merkittynä eiliselle. Harmitti, vaikka meillä oli hauska ilta Siipan kanssa. Haluan pitää lupaukseni, eikä minulla ole tapana sekoilla päivissä näin pahasti.





Vaikka kevät ei tällä viikolla olekaan edennyt, sisällä sentään kukkii. Yhdeksän euron kookkaasta hortensiasta on toivottavasti pidempään iloa kuina vaikkapa samanhintaisesta tulppaanikimpusta.


kevätkukka, lilja


5 +1 viikon varrelta on ehdottomasti asiakkaani tuoma ihana yllätys. Katri toi minulle pikarililjan kevään kunniaksi, hänen lämmin huomaavaisuutensa arjen keskellä ilahdutti todella.

Kuinka sinula on viikko sujunut?

6 kommenttia :

  1. Ihana pikarililja! Stockan reissukin kuulostaa kivalta tapahtumalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikarililja oli todella kaunis, se ilahdutti kovasti.

      Poista
  2. Voi noita lumikelloja, jota heti auringon lisäännyttyä punkevat esiin lumen alta. Olen yrittänyt katsella mutta meilläpäin ei ole vielä näkyvissä yhtään tulokasta. Tosin uutta luntakin tuli taas.
    Naistenpäivänä olin Lapuan Kankurien aamupalalla, joka virkisti sekä tarjoiluilla että kukka-aiheellaan. Alusvaatetilaisuus oli pakko jättää väliin kun klo 17 alkoivat tutun 50v kemut. Aika haipakka viikko ollut! Tuo pilarililja on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumikellot saavat aina suorastan liikuttumaan puskiessaan vaikka hangen läpi. Ensimmäisten nuppujen näkeminen saa ian auskomaa, että talvi on pian ohi.

      Poista
  3. Ihan kiva viikko oli viime viikko, erityisen kiva siksi, että perjantaina sain pitää vapaapäivän. Oli kiva nähdä sinua pitkästä aikaa <3
    Ihanaa sunnuntaita sinulle Tuuli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kiva nähdä viime viikolla. Vaikka jatkoin Riannolta vielä takaisin töihin, oli pikku breikki kiva perjantain piristys.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.