Viisi viikon varrelta

Nyt lipsahdetaan osittain vielä viime viikonkin puolelle, mutta eihän sillä ole niin väliä. Lähiaikoina on kuitenkin muun muassa matkustettu, syöty hyvin, juhlistettu kymmenvuotiasta ja tutustuttu huippuhotelliin.

lontoo, matkailu, kevät

lontoo, matkailu, kevät

lontoo, matkailu, kevät

lontoo, matkailu, kevät


Viikon/viikkojen kohokohta oli tietysti Lontoon-matka, vaikka loppujen lopuksi päädyinkin matkalle yksin. Keväinen Lontoo hurmasi kukkaloistossan.


Ruokakirja, keittokirja, teemu_aura

Ruokakirja, keittokirja, teemu_aura
Patisserie Teemu & Markuksesta sekä monista ravintoloista tutun Teemu Auran Viikonloppu lautasella-ruokakirja julkistettiin viime viikolla herkullisella aamiaisella. Kirjassa on sopivan yksinkertaisia, mutta helppoja reseptejä viikonlopun herkutteluun. Vielä en ole ehtinyt kirjasta kokata, mutta tiedän jo, mitä reseptiä kokeilen ensimäiseksi. Ainekset ovat jo jääkaapissa


Rento, sauna, tammer_brands



Rento, sauna, tammer_brands

Rento, sauna, tammer_brands

Lapland- hotellissa Bulevardilla juhlistettiin entisen Tammer-Tukun, nykyisen Tammer Brandsin Rento-saunasarjan kymmenvuotista taivaltaJuhlavuoden kunniaksi Rento-valikoima on uudistunut, tarjolla on edelleen rakastettuja suosikkeja ja hyväksi havaittuja materiaaleja uudella designilla, mutta myös täysin uusia tuoteinnovaatioita pyyhkeistä ja kylpytakeista saunakiuluihin ja suihkusaippuoihin.

Koko tuotesarjalla on Design from Finland -merkki,  useilla tuotteilla on myös Avainlippu merkkinä kotimaisesta valmistusprosessista. Rento-tuotteiden logo on pause-merkki, joka muistuttaa pysähtymisestä ja rauhoittumisesta.



Sauna, hotelli

Lapland_hotel, matkailu, hitrlli


Samalla päästiin tutustumaan Lapland hotel Bulevardin ylellisiin huoneisiin. Rento-saunatuotteita löytyi myös hotellin huoneista, joista sadassakahdessa on myös sauna.

Miltei viisikymmentäneliöisessä Lapland Penthouse suitessa olisi upeaa viettää nyt niin trendikästä staycationia eli lähilomaa. Huoneeseen kuului upea terassikin kattojen yllä.






Risteily, tavolata
Kuva Tuula's Life




Keskiviikkona sattui sopivasti Silja Linen Italian-viikkojen pressitilaisuus, jossa pääsin maistelemaan italialaisia ruokia ikäänkuin samaisen päivän synttäreideni kunniaksi. Ihanista Italian herkuista juttua hieman myöhemmin.

Syntymäpäivistä alkaa myös "juhlakausi" juhlapyhineen, lomineen ja merkkipäivineen; meillä Siipan kanssa syntymäpäivät parin päivän välein. Ei tasavuosia kummallakaan kuitenkaan. Puolentoista viikon päästä on tulossa 14. hääpäivämme, joka on samalla äidin syntymäpäivä, samalla viikolla on pääsiäinen. Sitten onkin jo vappu ja toukokuun lopussa helatorstai, silloin olen kuitenkin lomalla jossain kaukana. Talvilomasta, jonka pitäminen siis on vähän venähtänyt, onkin taas enää joitain viikkoja juhannukseen ja siitä enää hetkonen kesälomaan.


kesäaika, valoisat_illat, kello

Kesäaikaankin siirryttiin viime viikonloppuna. Olen taas aivan haltioisani valoisista illoista, valoisuus tuntuu joka kevät yhtä ihmeelliseltäpitkän pimeän talven jälkeen. Jos kellojen kääntelystä luovutaan 2020, toivoisin hartaasti, että pysyttäisiin kesäajassa.Valoisat illat ovat minulle paljon arvokkaampia kuin valoisat aamut. Yksi valoisa tunti illalla tuo minulle enemmän mahdollisuuksia halua vaikkapa ulkoiluun tai vaikka ruokakuvaukseen luonnonvalossa kuin auringonnousu tuntia aiemmin.

Oletko kesä- vai talviajan kannattaja?





6 kommenttia :

  1. Oli kyllä niin kurja juttu ettei miehesi päässyt mukaan, mutta mahtavaa, että lähdit itsekseen. Sillä tuo Lontoon kesä, ah mitä kukkailoittelua.

    Okei olen kade tuosta His Masters Voice rasiasta, se on hieno.

    Tosi kivalta näyttää Rento uutuudet ja meiltäkin sarjaa löytyy, ostin joskus mustikansinisen saunakiulun ja hyvin on jo monta vuotta palvellut.

    Ihanaa sunnuntaita Tuuli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. His masters voice-rasia on myös Lontoosta, tosin edelliseltä reissulta 12 vuoden takaa.

      Rento-kiulujen kestävyyttä kehuttiinkin. Ensimmäinen proto-kiulu oli ollut tuotepäällikön saunassa parikymmentä vuotta ja edelleen se kuulemma oli hyväkuntoinen.

      Poista
  2. Kesäajan kannattaja täälläkin! Ihania kuvia Lontoosta. Teillä tosiaan on juhlia ihanasti tiedossa! Pari kuukautta kesälomaan ja onneksi saa vielä pääsiäisenäkin välissä hengitellä kiireettä.
    Ihanaa sunnuntaita sinulle Tuuli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesäika on ihana, olen niin onnellinen valoisista illoista!

      Poista
  3. Lontooseen en kyllästy koskaan. Kolme kertaa olen siellä käynyt ja sinne haluan aina vaan. Tämä vuodenaika on yksi kauneimpia siellä. Ihania kuvia ja tunnelmia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli minulle viides kerta ja taas huomasin, ettei pari päivää riitä oikein mihinkään. Eiköhän Lontooseen siis tule vieläkin palattua!

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.