The Trayn värikäs Aasian ja Välimeren makuja tarjoava menu

PR-tilaisuus Toptaste/the TRAY 

The Tray- ravintola Kluuvikadulla esitteli toissa viikolla Chill & Share-ravintolakonseptin ja uuden menun. Ruokalistan perustan muodostavat runsaat, näyttävästi kootut vatiannokset.


ravintola_helsinki, glo-hotelli_helsinki, kluuvi, ravintolaruoka





 Cross kitchenin ja street foodin monipuolisesti yhdistävä ravintola tutustuttaa Välimeren ja Aasian keittiöihin. 


ravintola_helsinki, glo-hotelli_helsinki, kluuvi, ravintolaruoka

ravintola_helsinki, glo-hotelli_helsinki, kluuvi, ravintolaruoka


Hesinki_restaurant, helsinki_ravintola, kluuvi, ravintola


ravintola_helsinki, glo-hotelli_helsinki, kluuvi, ravintolaruoka


ravintola_helsinki, glo-hotelli_helsinki, kluuvi, ravintolaruoka
The Tray tarjoaa matalan kynnyksen kohtaamispaikan Helsingin keskustassa. Ravintolaan on helppo tulla työpäivän päätteeksi nauttimaan rennosta fiiliksestä ja ruoista.

Ravintolan viinit on valittu rypäleiden, ei maiden mukaan ja ne on hinnoiteltu kaikki samaan hintaan.

ravintola_helsinki, glo-hotelli_helsinki, kluuvi, ravintolaruoka
 Salmon Ceviche; thaimaalainen lohikookosceviche, edamame soijapavut ja rapea rapukeksi.


ravintola_helsinki, glo-hotelli_helsinki, kluuvi, ravintolaruoka
Ranskalaista nyhtöankkaa ponzukastikkeessa ja kotimaista teriyakikanaa, tikkukasviksia, srirachamajoneesia, hoisinkastiketta ja thaimaalaisia roti-lettuja tarjoiltiin hauskasti ananaksen kuoressa.



ravintola_helsinki, glo-hotelli_helsinki, kluuvi, ravintolaruoka
Pari Pari Tako; friteerattua minimustekalaa ja The Trayn omaa etikkakastiketta oli yksi suosikeistani. Pikku mustekaloja harvemmin saa Suomessa. Takana näkyvät Basa Basa Tempurat; friteerattua kukkakaalia, parsakaalia ja sweetchilimajoneesia oli monen ykkössuosikki pöytäseurueessamme.


ravintola_helsinki, glo-hotelli_helsinki, kluuvi, ravintolaruoka




























The Trayn ruokafilosofiaa ovat värikkyys, jaettavat annokset, aidot maut ja rohkeat makuyhdistelmät. Pääsimme pienellä bloggaajajoukolla maistelemaan lista miltei läpi. Annokset ovat todella reiluja kooltaan, näistä jakaa useampikin nälkäinen.



ravintola_helsinki, glo-hotelli_helsinki, kluuvi, ravintolaruoka

Samaa filosofiaa noudatetaan ravintolan baarissa, jossa on tarjolla jaettavia cocktaileja. 


ravintola_helsinki, glo-hotelli_helsinki, kluuvi, ravintolaruoka


Henkilökunta vakuuttaa The Trayn ribsien olevan Helsingin parhaita, eivätkä varmastikaan ole väärässä. Niin murean herkullisia kotimaiset porsaan ribsit tahmean thaikastikkeen, gado gado -salaatin, kogyikyanl-majoneesin ja maapähkinäcrumblen kanssa olivat.

ravintola_helsinki, glo-hotelli_helsinki, kluuvi, ravintolaruoka
Ja kuten aina; kyllä jälkiruoalle löytyy tilaa... edes vähän. The Tray Dessert Selection kahdelle sisälsi
macaronseja, aller-retour- vanilja- ja suklaajäätelöä, mansikkacoulista ja kookoshyvettä.

Uusi lista huomioi yhtä lailla sekasyöjät, kasvissyöjät, vegaanit kuin muutkin erikoisruokavaliot. eli The Trayhin voivat helposti kokoontua kaikenlaiset seurueet eikä kukaan jää nälkäiseksi.

6 kommenttia :

  1. Ihania ruokia! Tosi kiva idea, että ruokia jaetaan pöytäseuran kanssa. Tuolla tyylillä voi tilata useamman annoksen, joista pääsee sitten nauttimaan.
    Aurinkoista iltaa sinulle Tuuli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Annosten jakaminen sopii minunlaiselleni, jolle tulee helposti annoskateus...

      Poista
  2. Upeita ruokia ja niin näyttäviä myös.Taidolla tehtyjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä annoksissa oli monta hyvää ideaa, joita aoin kokeilla kotonakin.

      Poista
  3. Fantastisen näköisiä ja kuuloisia annoksia, friteeratut minimustekalat, voihan taivas, juoksisin noiden perässä varmaan 10 km (ja inhoan juoksemista!)! Tuolla pitää käydä kesällä herkuttelemassa : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustekala oli todella hyvää, kuten kaikki muukin. Juoksemisen arvoista!

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.