Viisi viikon varrelta

Sisältää PR-tapahtumia/näytteitä

Melkoisen harmaa viikko, mutta optimistisesti ajattelen, että valoa kohden mennään. Kaupungilla jouluvalot ovat syttyneet ja talvipäivän seisaukseenkin on alle kuukausi.


nespresso, kahvi, aamukahvi

nespresso, kahvi, aamukahvi

nespresso, kahvi, aamukahvi


nespresso, kahvi, aamukahvi
Viikon ja itseasiassa koko syyskauden upen aamiainen nautittiin Kansallismuseon tornissa. Nespresso* oli kattanut aamiaisen kolmeen kerrokseen museon torniin.

Hämärässä marraskuun aamussa kapusimme torniin ihailemaan maisemia ja nauttimaan uusia kahvin kausimakuja tunnelmallisessa ympäristössä.


Nespresson talvikauden kahviuutuudet ovat saaneet inspiraationsa tänä vuonna pohjoismaisista, maussa on luonnollisin aromein pohjoisen luontoa ja meille tuttujen leivonnaisten makumaailmaa.

Variations Nordic Cloudberry -kahvissa maistu pohjoisen hilla.

Variations Nordic Almond Cake Flavored -kahvissa voi maista  Kvæfjordkake-mantelikakun mantelia, marengin ja vaniljan aromeita.

Variations Nordic Cinnamon Swirl -kahvin maussa kanelipullan pehmeän mausteisia aromeja.

Variations Nordic Black -kahvi viljaisine aromeineen sopii skandinaaviseen kahvimakuun.

Variations Nordic Vanilla Princess Cake -kahvissa on ruotsalaiseen prinsessakakun vaniljaiset sekä makeat marsipaanin ja vadelman vivahteet. Tämä oli oma suosikkini.


Ratsastustakki



Toppatakki



Pari viikko sitten Sutkautuksia-blogin Taru haaveili parinsadan euron -nyt jo lopuunmyydystä- COSin pitkästä toppatakista. Outi vinkkasi Tarun postaukseen hevostarvikeliike Höökissä olevan pitkiä toppiksia.

Olin itsekin etsinyt pitkää toppatakkia talven koville pakkaskeleille. Netissä Höökin takki näyttikin aika kivalta. En kuitenkaan ehtinyt Tammistoon pariin viikkoon ja takit hävisivät jo nettisivulta. Viime sunnuntaina ajoin kuitenkin katsomaan josko vielä löytäisin takin liikkeestä. Joka kokoa taisi olla ainakin muutama ja niin hankin lämpimän, pitkän ratsastustakin, jossa on vetoketju takanakin kaupungilla harppomista helpottamaan tai jos vaikka vuosien tauon jälkeen saisin päähäni kavuta talvipakkasilla satulaan. Kälynikin ihastui takkiin nähdessään sen ja hänkin hankki seuraavana päivänä samanlaisen. Nyt voimme olla takkisamikset.


Talvijalkineet


Vaikka lämpimän takin ostinkin ja harmaa sääkin masentaa ja väsyttää, en kaipaa tulevalle viikolle povattua lunta ja pakkasia. Lenkkarit marraskuussa sopivat minulle. Olen kolmisenkymmentä vuotta sitten liukastunut pahasti marraskuun liukkailla keleillä. Olin leikkauksessa ja kokonaiset kymmenen päivää sairaalassa sekä seuraavat kaksi kuukautta nilkasta nivuseen kipsissä. Muistona on yli 20 cm pitkä arpi, mutta pahasti liukkaantuneesta polvesta tuli kuin tulikin käyttökelpoinen. Liukkaita kelejä olen kuitenkin inhonnut onnettomuuden jälkeen.


Netflix, sarjasuosikit


The Crownin viikko sitten ilmestynyt kolmas kausi ahmaistiin alle viikossa. Netflixin sarja on kallein toteutettu sarja koskaan ja kolmas kausikin vei mennessään. Fakta ja fiktio sekoittuvat sarjassa koukuttavasti. Suunnitteilla on muistaakseni kahdeksan kautta - ja kyllähän brittihovi tuottaakin jatkuvasti aihetta sarjan tuleville kausille tähän päivään asti.


poskipuna, aurinkopuuteri, primer

Loppuun pikku meikkausvinkki, jolla liftata helposti ilmettä. Marraskuun harmaina päivinä näyttää helposti valjulta kun ihokin on kalpeimmillaan. Meikkitapahtumissa minulle on useampien brändien edustaja tai meikkaaja todennut kuinka vaalea iho minulla on. Poskipuna antaakin kasvoille raikkautta, muotoa ja ryhtiä, eikä sitä nuoruusvuosien jäätyä taakse kannattaisi unohtaa, päin vastoin. Poskipunalla saa helposti vähän sävyä ja edullisen "liftauksen". Pehmeät roosan ja korallin sävyt sopivat useimmille.

Puuterimaisen ja voidemaisen poskipunan parhaat ominaisuudet yhdistyvät imartelevan sävyisissä Physicians Formulan Murumuru Butter Blush*- poskipunissa, ne sisältävät kosteuttavia ja hoitavia murumuru-, cupuacu- ja tucumavoita. Samassa sarjassa on myös pehmeä, kauniisti levittyvä Murumuru-palmun, Cupuacu-puun ja Tucuma-palmun voita sisältävä Butter Bronzer*-aurinkopuuteri, jolla saa hieman sävyä kalpeille kasvoille. Tuotteissa on ihana trooppinen tuoksukin. Physicians Formula Spotlight illuminating* primer pohjustus antaa kauniin kuullon iholle.

Toivotko lunta ja pakkasta vai ovatko nämä leudommat kelit mieleesi? 

5 kommenttia :

  1. Noin ihana aamiainen siivittää läpi harmaankin päivän!
    Iso peukku poskipunalle, taion sillä itselleni nuukahtaneeseenkin ilmeeseen reippautta :) Ihmettelen usein kun naiset sanovat etteivät osaa käyttää poskipunaa - siinähän ei sitten ole mitään vaikeaa. Netti on täynnä ohjeita ja kun niiden mukaan tupsuttelee kevyesti poskipäille, niin se on siinä.
    Uudet silmälasisi ovat kyllä niin sopivat; ne istuivat sulle heti kun näin ne silloin ekaa kertaa.
    Ilmoista minulle käyvät molemmat, mutta välimuoto loska ja räntä voi jäädä pois.

    VastaaPoista
  2. En niin välitä lumesta, mutta en kyllä tykkää sateistakaan. Sateen inhoamiseen vaikuttaa selkeästi oma työ ja se jatkuva kurahousujen pukeminen.
    Siis ihan mahtavaa, että saitte nuo takit. Ihanaa kun vinkistä oli apua <3

    VastaaPoista
  3. Teidän kahvitapahtuma oli fantastinen. Tuo Phycisians Formula aurinkopuuteri on paras. <3 Mäkin tarvitsen tuollaisen pitkän toppatakin.

    Sydämellistä uutta viikkoa Tuuli. <3

    VastaaPoista
  4. Itse toivoisin ihan sellaisen ohuen lumikerroksen about 45 cm ja -1-2 astetta pikkupakkasta, siten jaksaisin talven kun pimeys vähän taittuisi!Nyt ole keittänyt makukahvia joka aamu, tuo luksusta arkeen - tykkäsin kovasti tuosta Nespresson lakan makuisestakin kahvista jäätelön kanssa. Physicians Formula tuotteissa on ihana tuoksu, aurinkopuuterin kookos tuo kesän kasvoille!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.