Terveiset Berliinistä

Terveiset Berliinistä!

Yhdistämällä joulun ja vuodenvaihteen pyhät, yliyövapaat ja talviloman, sain kolmen viikon vapaat putkeen. Normaalisti olen pitänyt talviloman vasta toukokuussa ja silloin on tehty joku reissu. Nytkin teki mieli lähteä jonnekin. Lentodiileistä löytyi 200 euron paketti, johon sisältyi Finnairin lennot hyvillä aikatauluilla ja kolme yötä 4* Melia Berlin-hotellissa Mittessä. Pallottelimme pari päivää päivämääriä, kun aloin tehdä varauksia oli hinta laskenut vielä parikymppiä per henkilö cyberviikon tarjouksena. Kerran näinkin päin, yleensä odottelu vain nostaa hintoja.


Matkablogi


Berliiniin lentää alle kahdessa tunnissa, joten tällainen neljän päivän matkakin on mahdollinen ilman loman pituuteen nähden liiallisen ajan uhraamista lentoihin.


Matkablogi


Olemme olleet yhdessä Berliinissä jo kahdesti aiemmin, mutta valtavan kokoisessa kaupungissa riittää useammallekin matkalle näkemistä, tekemistä ja paljon uutta. Berliinin herkulliset aamiaiset käydään päivittäin nauttimassa jossain kivassa kahvilassa hyvänä aamun aloituksena ja sitten suunnataan eteenpäin.


Matkablogi

Matkablogi


Hotellimme on "museosaaren" vieressä, yhteen museoon päätimme käydä tutustumassa jo matkaa suunnitellessa. Valitsimme saaren monista museoista Neue Museumin egyptologian osaston takia. Museon helmi on Nefertitin pää-patsas, jota ei kuitenkaan saa kuvata.


Matkablogi

Matkablogi


Lämmintä on seitsemän-kahdeksan astetta päivisin, lenkkareilla pärjää siis hyvin. Joulua siivotaan pois, kadunvarret ovat täynnä upeita uloskannettuja joulukuusia,.
BerliiniMatkablogi
Tälläkin reissulla olemme kierrelleet uusilla alueilla, Schönebergissäkään emme aiemmin olleet käyneet. Näimme niin uskomattoman leipäkaupankin siellä, että sieltä on vielä "pakko" käydä ostamassa leipä kotiin ennen kotiinlähtöä huomenna.

Mukavaa viikonloppua!


12 kommenttia :

 1. Oi ihanaa, että pääsitte reissuun. Kivaa viikonloppua Tuuli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Berliini oli ihana, haluaisin heti uudestaan takaisin vaikka tämä oli jo kolmas reissu kaupunkiin.

   Poista
 2. Berliini on kuvien perusteella niin mielenkiintoisen oloinen kaupunki. Oikein mukavaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Berliini on todella mielenkiintoinen, sopivalla tavalla rouhea kaupunki.

   Poista
 3. En ole vielä käynyt, mutta listalla on. Teillä ollut kuvista päätellen mahtava reissu ja olen ilolla seurannut myös instan puolella. Kivaa sunnuntaita Tuuli. <3

  VastaaPoista
 4. Enpä ole päässyt vielä Berliiniin, mutta kiva olisi joskus sinne päästä:) Tuo noiden hintojen sahaaminen on mielenkiintoista, sillä meillekin löytyi Pariisin matkalle juuri kk ennen se halvin matka, vaikka olin seurannut jo parin kk ajan noita lento-hotellipaketteja. Eli ei aina se halvin ole aikaisin ostettu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa mennä. Berliiniin on jatkuvasti hyviä tarjouksia, se on alle kahden tunnin lentomatkan päässä ja hintatasokin on edullisempi kuin SUomessa.

   Poista
 5. Olen Berliini-fani. En edes muista, montako kertaa olen siellä käynyt. Pikkusiskoni asuu sekä Berliinissä että Helsingissä - erikoinen yhtälö, mutta sopii siskolle ja hänen miehelleen.
  Olipa kivanhintainen lento + hotelli teillä. Aina kun Berliinistä luen, niin sinne tekee mieli lähteä.
  Mukavaa alkavaa viikkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Berliiniin on usein hyviä tarjouksia, oli kiva että oikein hyvä tarjous osui juuri silloin kun olimme suunnitelleen matkustavamme Berliiniin.

   Poista
 6. Olipa edullinen matkatarjous! Ihanalta näytti teidän matkanne, Berliini on kyllä hieno kapunki ja varmasti siellä olisi nähtävää moneen eri reissuun. Herkullinen cuisine jäi mieleen sekä ruokakaupat. KaDeWe ruokataivas oli upea kertakaikkiaan. Ihanaa arkeen paluuta, ehkä tänään nähdään blinien merkeissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blinit oli pakko suosiolla jättää väliin, kolmen viikon loman jälken töissä on kova kiire enkä pystynyt irrottautumaan. Berliini on kyllä ihana, menisin sinne(kin) milloin vain uudestaan.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.