En ole varsinainen leipuri, mutta moussekakuistani on tullut nopea keino tehdä näyttäviä jälkiruokia suuremmallekin joukolle. Kerma, tuorejuusto, mehu, hedelmäsose tai marjapyree sekä keksipaketti ja pala voita riittää. Lisäksi tarvitaan marjoja, yrttejä, hedelmiä, keksejä tai makeisia koristeluun.
Kakun voi tehdä jo edellisenä päivänä.
Mustaherukkamoussekakku
6 dl kermaa
750 g (3 prk) mascarponejuustoa
1 dl tomusokeria
2 dl paseerattua mustaherukkapyreetä
koristeluun
vadelmia
mintun tai sitruunamelissan lehtiä
Aiotko tarjota jotain erityistä ystävänpäivänä ystäville tai sille rakkaimmalle?
Murskaa keksit, lisää sulatettu voi keksimurujen sekaan. Painele keksiseos leivinpaperoidun irtopohjavuoan pohjalle.
Paseeraa mustaherukat siivilän läpi. Vaahdota kerma, lisää mascarpone ja tomusokeri. Lisää lopuksi mustaherukkasose. Tarkista makeus. Kaada keksipohjan päälle ja anna asettua kylmässä vähintään kolme tuntia. Koristele marjoilla ja mintun tai sitruunamelissan lehdillä.
Aiotko tarjota jotain erityistä ystävänpäivänä ystäville tai sille rakkaimmalle?
Me vietämme huomenna hääpäivää ja juhlitaan siinä samalla varmasti myös ystävänpäivää tai sitten toisinpäin, eli perjantaina tuplajuhlitaan.
VastaaPoistaOlet loihtinut aivan ihanan näköisen kakun <3
Ihanaa tuplajuhlaa kyyhkyläisille!
PoistaHyvää ystävänpäivää!
VastaaPoistaJuuri nautimme ystävänpäiväbrunssin suklaineen kotona ja nyt suuntaamme minilomalle staycation-tyyliin! Eli aika valmiilla ollaan ; )
Kivaa staycationia teille ja ihanaa ystävänpäivää. Meillä suklaarasia on vielä avaamatta, aukseaa varmaan tänä iltana.
PoistaEn kestä - tuossa kakussa on kaikkea, mitä kakuissa rakastan! Kiitos reseptistä - tätä yritän tehdä vaikken ihan tänään ystävänpäivänä ehdikään. Mutta onneksi juhlia tulee aina;)
VastaaPoistaHyvää ja herkullista ystävänpäivää, Tuuli <3
Onpa herkullisen näköinen kakku! Tuli ihan kesäinen fiilis kun katsoin kuvaa.
VastaaPoista