Viisi viikon varrelta

Kohta ollaan keväässä; on aika aloittaa suojakertoimien käyttö, ihailla/kauhistella/hämmästellä aikaista kukintaa ja rentoutuakin.

Sää

helmikuu

helmikuu
Luontoa ja tätä "talvea" ei voi olla hämmästelemättä. Nythän talvi vetelee jo viimeisiään; ensi viikolla siirrytään maaliskuun myötä virallisestikin kevääseen. Monena vuonna eniten lunta on satanut (ja kevättä kohden mennessä myös sulanut) maaliskuussa.

Jonkinlaista lumipeitettä on eteläänkin tulevalle viikolle luvattu, saa nähdä kuinka talvista on tulossa. Kuluneella viikolla sateli yhtenä aamupäivänä hetkosen lunta, hämmästelimme sitä samaan suuntaan hetkellisessä pikkupyryssä kulkeneiden tuttujen kanssa, vaikka helmikuussa lumisateen pitäisi toki olla ihan normimenoa. Kevään kukat nousevat maasta pari reilusti yli kuukauden etuajassa, tänään bongasin ison leskenlehden nupunkin maalla.
Viikon paras, runsain ja raikkain aamiainen nautittiin ACO-apteekkikosmetiikkasarjan uusien aurinkovoiteiden pressitilaisuudessa ravintola Espassa. Kevätaurinko alkaa hiljalleen lämmittää, ihanien auringonsäteiden haittavaikutuksilta kannattaa alkaa suojautumaan nyt. 

ACO on lanseerannut ensimmäiset, erityisesti kuivalle ja atooppiselle sekä aurinkoyliherkälle iholle kehitetyt aurinkotuotteensa; Intolerance Lotion SPF50 ja AtoProtect Lotion SPF50+. ACOn aurinkotuotteet ovat apteekkikosmetiikkasarjojen myydyimmät aurinkosuojat. Tuoteperheestä löytyvät tuotteet kaikille ihotyypeille ja koko perheelle

Lukeminen


Sateen jatkuessa eilen koko päivän oli aikaa lukea. Perjantaina nappasin lehtihyllystäkin pitkästä aikaa luettavaa.  Trendissä oli Diane Keatonin inspiroima muotijuttu. Seuraan Dianea Instagramissa tyyli-inspiksen ja hyvän huumorintajun takia.

Muut Murakamit olen lukenut aiemmin, nyt aloitin Komtuurin surman. Paksussa kirjassa riittääkin luettavaa joksikin aikaa.

Aamiainen

Eilen oli nimipäiväni. Olin tehnyt jo maalla aamiaiselle granolatortun ihan muuten vain, nimipäiväni muistin vasta appeni kysyessä onko joku erikoispäivä.


Tuuli-myrsky


Sain nimikkomyrskynkin eilen. Tuuli-myrskyn nimeä hämmästeltiin Iltasanomien kommenteissa, mutta myrskythän nimetään kyseisen päivän nimipäivän mukaan.

Yön aikana 24 h sateen jälkeen anoppilan maisema oli muuttunut, pellolle oli ilmestynyt järvi ja laskiaissunnuntaiaamuksi ojapahanen oli muuttunut leveäksi virraksi.


Kuinka viikkosi on sujunut? Oletko jo bongannut kevään merkkejä?

2 kommenttia :

  1. Leskenlehden bongasin tänään ja onhan tämä aikamoisen outoa näin helmikuussa. Tänään oli juuri sellainen päivä, että tajusin, että nyt pitää alkaa käyttämään aurinkorasvaa kasvoilla.
    Ihanaa viikkoa sinulle Tuuli ja myöhästyneet nimpparionnittelut <3

    VastaaPoista
  2. Nam mitkä herkut Acon tilaisuudessa ja tuo sun Granola kakku. Ihanaa uutta viikkoa Tuuli. <3

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.