Trattoria Sogno - tue paikallista

#tuepaikallista ja #tuepienyrittäjää -hashtagit ovat vilahdelleet ahkeraan instassa seurattavieni tunnisteissa. Lukemattomat yrittäjät, mukaanlukien ravintolat omistajineen ja työntekijöineen ovat hätää kärsimässä kornan muutettua tilanteen täysin. Tänäänhän tuli voimaan myös määräys sulkea ravintolat kahdeksi kuukaudeksi kornaviruksen leviämisen estämiseksi. Ruokaa saa kuitenkin edelleen ravintoloissa valmistaa ja myydä ulos muualla nautittavaksi.


ravintolat_noutoruoka_poikkeustila_korona


Viime maanantaista torstaihin söimme "kaappientyhjennysruokaa", kotikaappien tarpeista kasatut annokset maksoivat muutamia euroja. Perjantaina halusimme kuitenkin osaltamme tukea tuttuja yrittäjiä ja tilasimme Trattoria Sognosta, töölöläisestä perheyrityksestä noudettavaksi ja kotiin nautittavaksi "sen rennomman dinnerin".



ravintolat_noutoruoka_poikkeustila_korona

Alkuun söimme runsaan antipaston, jossa oli italilaisia leikkeleitä ja juustoja sekä grillattuja vihanneksia.



ravintolat_noutoruoka_poikkeustila_korona

Herkullista jokirapurisottoa oli iso kulhollinen. 



ravintolat_noutoruoka_poikkeustila_korona
Annokset olivat todella täyttäviä, joten pääruoan jälkeen pidimme pientä taukoa ennen jälkiruokaa, joka oli suussasulava tiramisu.

Olipa herkullinen illallinen, joka paitsi omalta osaltaan tuli tuloa ainakin ravintolan tappioiden pienentämiseksi, myös piristi myös omaa mieltä.


Poikkeustila tulee muuttamaan myös katukuvaa monien pienyritysten joutuessa lopettamaan. Jos vain omat rahkeet riittävät, nyt sitä omaa suosikkiravintolaa kannattaa tukea vaikeiden aikojen yli tilaamalla tai noutamalla ruokaa ravintolasta jotta tilanteen parantuessakin ravintola on vielä olemassa.

4 kommenttia :

  1. Meidän asuinalueen facesivuille olikin kätevästi koottu kaikki alueen pienyrittäjät, sieltä on helppo poimia myös ruokapaikat, jos ruokaa haluaa tilata kotiin!
    Herkullisen näköisiä ruokia oletta syöneet <3 Mukavaa viikkoa sinulle Tuuli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on paikallisessa FB-ryhmässä listattu alueen ravintolat, joista voi noutaa/tilata. Eiköhän me ainakin lempparipizzeriasta tästä läheltä taideta välillä pizzaakin hakea. Paikallisessa thai-ravintolassa on myös herkullisia annoksia.

      Poista
  2. Katsoin näitä kuolaten instan puolella. Täällä noutoruoka ei ole noin moninaista, mutta tulee sitten tehtyä itse kaikkea heh epäterveellistä. Aivan ihanalta näyttää Tuuli. <3 Sydämellistä tiistaita sinne. <3

    VastaaPoista
  3. Trattoria Sogno ON ihana. Olin miltei unohtanut tuon Töölön helmen. Niin mielettömiä herkkuja saitte nauttia <3 Valoisia ajatuksia sinne <3

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.