Viisi viikon varrelta

*Sisältää saatuja PR-näytteitä

Viimein kelit ovat olleet kesäisiä. On jo aikakin, ollaanhan nyt toukokuun lopusa.

Kevätkukat

Naapurikerrostalon piha jatkuu suoraan ilman aitoja taloyhtiömme pihasta. Rouva naapuritalosta pahoitti pari päivää sitten mielensä kun kuvasin HEIDÄN kukkiaan 10 m "rajan" toisella puolen, toki koskematta niihin tai muutenkaan pihaa vahingoittamatta. Hän vihjaili, että kukkapenkistä puuttui kukkiakin, vaikka se on kyllä vuosia ollut harva hänen osoittamistaan kohdista. Tämä suhtautuminen vähän yllätti, sillä naapurusto on yleensä hyvin leppoisa ja ystävällinen. No, kaipa joka naapurustosta yksi naapurikyttääjä löytyy. Omakotitalojen pihoille tai aidatuillealueille en tietenkään mene, mutta nyt olin alueella jossa perheet oleskelevat paljon päivittäin. 
Naapurin kukkia olen vain ihaillut, mutta villiyrttejä mm. ravioleihin ja pestoon olen keräillyt kaupungin joutomailta. Kuusenkerkät lohen marinointiin Siippa toi vanhempiensa pihakuusista. Ruohosipuliakin kasvaa villinä lähistöllä monessa paikassa.


Totesin pari viikkoa sitten, etten taida ostaa enää leikkokukkia ennen syksyä vaan tyytyä luonnon, puutarhojen aja oman parvekkeen kukkien ihailuun. Viime viikonloppuna kuitenkin löysin nipun inkaliljoja kahdella eurolla. Tiesin näiden olevan vielä kestäviä kukkia, joten vielä yksi kimppu päätyi kotiin ruokapöydälle. Yli viikon kukittuaan kimppu on vielä tuoreen raikas.


Perjantaina postissa odotti mukava yllätys, pr-näytteitä By Raililta. Pro Glow Perfecting Brightener* tuo hehkua kasvoille, Pro Glow Perfecting Face Mist* kiinnittää meikin ja varmistaa pitkäkestoisen lopputuloksen. Raili oli myös valinnut huulipunasävykseni ruusuisen värin Rose 010. Aikuisille naisille kehitetty, pitkäkestoinen Pro Glow Perfect Lipstick*-huulipuna sopii täydellisesti aikuiselle naiselle, se kosteuttaa ja hoitaa huulia. Sävykin on sopivan raikas. 

Kesä

Kesäkukat

Alppiruusu

Kukkivat puut

Kukkivat puut
Illallinen parvekkeella

Eilinen oli ensimmäinen oikea kunnon kesäpäivä, viimein! Samalla nyt tekisi mieli pysäyttää luonto hetkeksi, kaunein kukinta etenee niin nopeasti. Tämä keväinen kukkaryöpsähdys vaikuttaa minuun aina syvästi. 

Kauniin päivän kruunasi ensimmäinen al fresco-illallinen parvekkeella. Ulkona syöminen kolean kevään jälkeen tuntuu suorastaan ylelliseltä. 

Oletko jo syönyt ulkona, haluaisitko pysäyttää ajan edes hetkeksi juuri nyt, kaikesta huolimatta?


9 kommenttia :

 1. Nyt on ollut niin upeita ilmoja että ulkoilua on tullut harrastettua ja parvekkeella olenkin miltei koko päivän ollut :) Kesä on täällä nyt <3

  VastaaPoista
 2. Mitä mainitsemaasi naapurinrouvaan tulee, niin älä välitä pikkusieluista, sillä et tehnyt mitään väärää. Jatka rohkeasti kuvaamista, sillä sinulla on taitoa ja silmää ottaa kauniita valokuvia. Parvekkeelle on katettu muutaman kerran lounas ja illallinen. Ulkona kaikki maistuu paremmalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤️❤️❤️ Hänen suhtautumisensa lähinnä huvitti, vaikak samalla myös ihmetytti.

   Poista
 3. Todellakin haluaisin. Nyt ollaan juuri siinä vuodenajassa, jonka haluaisin jatkuvan pidempään.
  Onpa tiukkis naapurintäti, kuvat eivät vahingoita ketään, joten nappaile vaan näitä ihania kuvia.
  Kaunista iltaa Tuuli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo piha-alue on vielä sellainen, jolla oleilee paljon ihmisiä; lapset meidän ja heidän taloista leikkivät ja ihmiset kahvittelevat. Jostain syystä häntä ärsytti.

   Poista
 4. Aivan ihania kesäkuvia. <3 Railin ruusu sopii sulle just eikä melkein Tuuli. <3 Ihanaa kesäkuun alkua. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs me ruususuut❤️ Aurinkoista kesäkuuta Tiia.

   Poista
 5. Olipas naapurintädillä pipo tiukalla. Ikävää huomattelua häneltä mutta jatka vain kuvaamista.
  Minua harmittaa kun en ole nähnyt Espan kukkaloistoa vielä. Kohta se on varmaan jo lakastunut.
  Hyvää alkanutta kesäkuuta ♥

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.