Viisi viikon varrelta




Sisältää saatuja PR-näytteitä*


Voi mikä ihana kesäinen viikko takana. Tulevalle viikolle on luvattu vähän sateita, mutta juhannukseksi taas kaunista ja lämmintä. Uskomatonta,kohta ollaan taas juhannuksessa. Aika kiitää niin nopeaan!


Laituri
Perjantaina olimme kesän ensimmäisellä picnicillä kodin lähellä rantakallioilla. Perjantai-ilta, kauniit merimaisemat, lämpimästi paistava aurinko, viini, hyvä ruoka ja paras seura, todellista arjen luksusta!


Eväsretki

Eväsretki

Eväsretki

Purjealus

Picnicillä nautittiin Juomavinkin lähettämää Santa Helena Cabernet Sauvignonia*, kätevään puolen litran pahvitetraan pakattu viini oli kevyt kantaa rantaan -ja pakkaus tietysti takaisin kotiin kartonkikierrätykseen.

Otin picnicille mukaan pienen uunipellin, jolle ruoka oli helppo kattaa. Laseina oli jalattomat, keikkuvat lasit, jotka pysyvät pystyssä epätasaisemmallakin alustalla. Ne olen aikoinaan hankkinut juuri ulkona ruokailua varten.

Kesäkukat


Vieraspaikat

Luonnonkukkien kausi on kauneimmillaan.  Tänään 14 6. vietetäänkin luonnonkukkien päivää.

Olkoonkin vain vieralaji, mutta lupiini on mielestäni yksi kauneimpia alkukesän kukkia. Kodin lähellä niitä kasvaa vain yhdessä paikassa, josta käyn aina keräämässä kimpun maljakkoon Polku pienen niityn läpi kulkee moottoritien vallin vieressä. Ohi ajavat autot kuuluvat hyvin vallien toiselle puolellekin, mutta muuten tunnelma on ihana, kapea polku mutkittelee lupiinien ja ruusupensaiden välissä. 

Kukkivat puut

Kotipihassa kukkii kultasade. Tänä vuonna runsas kukinta on erityisen kaunis. 


maljakko
Maljakkoja kotona on useampia, mutta syreeninoksille sopi mielestäni parhaiten tämä viiden vuoden kuluessa tyhjennetty armanjakkipullo. Neljän vuoden takaisella Japanin-matkalta ostin  viskipullon ihan vain kauniin pullon takia, jota havittelin maljakoksi. Siinäkin on vielä viskiä jäljellä.



Koko keväänä emme nähneet ystäviä. Vaikka olen töissä tavannut joitain ihmisiä päivittäin, en ole ystäviä tavannt kuukausiin. Kuluneen viikon aikana olen ottanut ystäväperheen tyttärestä urbaanit ylioppilaskuvat kaupungin kaduilla ja puistoissa, käynyt viinilasillisella ravintolassa jossa yksi ystävä on töissä ja vielä ystäväperheen luonakin tapaamassa kummityttöä sisaruksineen. Pidimme välimatkaa ja halattu ei tietenkään, mutta olipa ihana nähdä pitkästä aikaa!

Yhtenä iltapäivänä kävimme vielä myöhäisellä lounaalla Kankurinkadun Levantissa Siellä ei henkilökunnan lisäksi ollut muita, mutta taas oltiin askel lähempänä normaalia elämää.


Lammas

Seniorikoira

Anoppilassa käytiin eilen taas ruokakassikeikalla. Niin ihana kesäpäivä maalla. Eläimetkin nauttivat ihanasta kesäsäästä.


Parin päivän päästä on jälleen juhannus. Tänä vuonna emme vietä sitä perinteiseen tapaan anoppilassa, vaan Espoossa ystäväperheen luona. He ovat aina viettäneet juhannusta kanssamme. Mitä sinulla on juhannussuunitelmissa?




8 kommenttia :

  1. Ihana tuollainen piknik ja nuo eväät :) Nam :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puhuimme piknikillä kuinka tuota kaunista iltaa tullaan talvella muistelemaan. Arjen yksinkertaisia iloja, mutta niin täydelliatä!

      Poista
  2. Ihana picnic teillä on ollut! Siis enpä ole tuota kultasadetta nähnyt koskaan noin upeassa kukassa, kuva on aivan kuin satua ja unelmaa yhdessä.
    Me olemme juhannuksen kotosalla vain. Ihanaa sunnuntai-iltaa sinulle Tuuli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kultasade tontin laidalla on todella upes kukkiessaan. Picniciltä tullessame huomasin jo kauempaa kuinka se hohti kauniin kultaisena laskevan auringon valossa. Mieheni onneksi ymmärtää aina kun haluan pysähtyä kuvaaman jotain kaunista.

      Poista
  3. Ihana piknik ja täydelliset maisemat! Täällä sisämaassa asuessa haaveilen kyllä aina merestä ja juuri tuollaisista piknihetkistä!
    -Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olemme useasti pysähtynet kävelylennkillä tuossa paikassa joten se valikoitui nytkin picnicpaikaksi upeine maisemineen.

      Poista
  4. Mielettömät kuvat ja vitsi nuo pienet viinitönikät onkin kätsyjä. Sama juttu, ystäviä ei ole tullut nähtyä kuin vasta nyt ja nyt on moni vielä näkemättä. <3 Mutta kyllä tämä tästä ja toivottavasti mekin näemme pian. <3

    Ihanaa viikkoa Tuuli. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viinitölkit ovat varsin näppäriä kuljettaa mukana ja makukin oli juuri sopiva picnicruoille.

      Toivottavasti nähdään pian.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.