Kauniit kukat ja syreenin ihastuttava tuoksu ovat innoittaneet minua useisiin resepteihin.
Syreenisiirapilla voi maustaa juomia ja jälkiruokia.
Alkukesän raikas juoma on alkoholiton syreenimocktail.
Kesäinen pavlova koristellaan syreeninkukkasin. Pavlovaa teen aina juhannukseksi.
Oletko kokeillut syreeniä ruoissa tai juomissa?
Vitsi miten huiput ideat ja kun meillä syreenipuut tuossa pihassa on. Niin kauniita kuvia kaikki ja ihana idea laittaa kakun koristeeksi ja tehdä hilloa ja vaikka mitä.
VastaaPoistaOikein ihanaa viikonloppua Tuuli. <3
Syreenit ovat niin ihania, kunpa niiden kukinta kestäisi pidempään.
PoistaIhania syreeniherkkuja täällä! Olen laittanut kukkia kakun koristeeksi ja lisäksi saippuoita tehdessä laitoin kuivattuina kukkia saippuamassan sekaan.
VastaaPoistaIhanaa viikonloppua Tuuli <3
Syreenisaippuat tuoksuvat varmasti ihanilta!
PoistaTäytyy tunnustaa etten ole käyttänyt syreeniä koskaan missään muodossa ruokiin, en edes koristeluun. Meillä jäävät kaikki hillot ja siirapit käyttämättä jostain syystä, joten niitä ei kannata tehdä, mutta tuo kakun koristeltuidea on ihana!
VastaaPoista