Syreenien aikaan

Syreenien kukinta on nyt parhaimmillaa. Oletko koskaan käyttänyt syreeniä keittiössä?

Kauniit kukat ja syreenin ihastuttava tuoksu ovat innoittaneet minua useisiin resepteihin.








Syreenisiirapilla voi maustaa juomia ja jälkiruokia.







Alkukesän raikas juoma on alkoholiton syreenimocktail.




Kesäinen pavlova koristellaan syreeninkukkasin. Pavlovaa teen aina juhannukseksi.

Oletko kokeillut syreeniä ruoissa tai juomissa?


5 kommenttia :

  1. Vitsi miten huiput ideat ja kun meillä syreenipuut tuossa pihassa on. Niin kauniita kuvia kaikki ja ihana idea laittaa kakun koristeeksi ja tehdä hilloa ja vaikka mitä.

    Oikein ihanaa viikonloppua Tuuli. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syreenit ovat niin ihania, kunpa niiden kukinta kestäisi pidempään.

      Poista
  2. Ihania syreeniherkkuja täällä! Olen laittanut kukkia kakun koristeeksi ja lisäksi saippuoita tehdessä laitoin kuivattuina kukkia saippuamassan sekaan.
    Ihanaa viikonloppua Tuuli <3

    VastaaPoista
  3. Täytyy tunnustaa etten ole käyttänyt syreeniä koskaan missään muodossa ruokiin, en edes koristeluun. Meillä jäävät kaikki hillot ja siirapit käyttämättä jostain syystä, joten niitä ei kannata tehdä, mutta tuo kakun koristeltuidea on ihana!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.