Viisi viikon varrelta

Postaus sisältää saatuja tuotteita


Oi, mikä ihana lämmin syysviikkoa on ollutkaan. Lämpimistä päivistä huolimatta syksyn etenemisen huomaa pöivittäin; päivä lyhenee yli puoli tuntia viikossa ja ruska värjää luontoa. 





Hiustenhoito

Perjantai oli hyvä hiuspäivä. L'Orealin aamun Good hair Friday PR-tapahtumassa pääsimme Tiian ja Sarin kanssa hemmottelevan hiushoitoon L'Orealin uusilla Elvital Full Resist-tuotteilla. Hiukset pestiin, sitten laitettiin ihanaa Full resist Power hair mask-naamiota päänahkahieronnan ajaksi ja lopuksi vielä hoitoainetta. Frizz Killer-seerumila annettiin lämpösuojaa ja eliminoitiin pörröisyys hiuksista ja klassikko Elnetillä viimeisteliin kampaus. Halusin vaihteen vuoksi vähän kiharaa ammattilaisen laittamana, koska en itse ole hyvä niiden luomisessa ja illalla oli tiedossa treffi-ilta Siipan kanssa.

Juttelin lorealilaisten kanssa hoitotuotteita ja kotiväreistä. Kuluttajille suunnatut värit ovat yhtä hyviä kuin ammattilaistenkin, mutta syy kotiväreillä epäonnistumiseen on usein halu saada vaaleammat hiukset kuin oma hiusväri sallisi. Suomalainen maantie eli se omakin luonnollinen sävyni on yhdestä kymmeneen- skaalalla 6-7. Kymppivaalean tavoittelu yleensä johtaa keltaiseen sävyyn. Tästäkin on kokemusta, pahimmillaan hiukset ovat muistuttaneet Ruotsin lippua; keltaiset juuret ja siniset latvat...

Nyt luonnolliset, hyvin lähellä omaa tummuusastetta ja sävyä olevat, omaa sävyä buustaavat värit ovatkin suosittuja, toisaalta myös metallinhohtoiset sävyt, ja lämpimät blondit ovat trendikkäitä.

Olen muuten aina ajatellut hiusnaamion ja hoitoaineen korvaavan toisiaan ja käyttänyt niitä vuorotellen, mutta perjantaina kampaajani kertoikin naamion avaavan hiusta, jotta hoitavat aineet imeytyvät ja hoitoaine sulkee hiuksen. Aina oppii uutta. 

Helsinki ravintola


Illalla vuorossa oli treffit Siipan kanssa. Olikin mukavaa, kun ulos lähtiessä oli kivat "deittikiharat". Suuntasimme töistä parin korttelin päähän Vanhankirkon puiston laidalle Pamelaan illalliselle. Lähi-Idän vivahteisessa ruoassa oli hyvä hinta-laatusuhde, mutta palvelua on virtaviivaistettu niin, että asiakkaat tilaavat ruoat ja juomat ja maksavat tiskillä.


Raflaamo

Raflaamo

Raflaamo

Helsinki ravintolat

Kymppikerros jälkiruoka



Oli harvinaista herkkua käydä kahtena peräkkäisenä päivänä ravintolassa syömässä. Edellisestä ravintolakäynnistä olikin pari kuukautta. Nyt olin deitti-illan lisäksi Kymppikerroksen PR-tilaisuudessa syömässä ravintolassa.

Vaakunan kymppikerros on uudistunut. Nyt mennään rennommalla otteella arvokasta menneisyyttä unohtamatta. 10. kerroksen ravintolassa voi syödä pitkän kaavan mukaan tai poiketa vaikka kahville ja croissantille. Sisustuksessa on haluttu korostaa upeita näkymiä kaupungin yli ja avattu näkymiä läpi ravintolan. Kymppikerroksen ruoka on helposti lähestyttävää mutta laadukasta; burgereita, pihvejä, salaatteja. Pöytäseurueemme suosikiksi nousivat savustetut katkaravut toast Skagenin kera.







Lämpimät päivät ovat vielä mahdollistaneet sukitta kulkemisen. Villasukkia kyllä rakastan, kotona saatan vetäistä villasukat jalkaan kesän ei niin lämpinä päivinäkin ja talvella ne ovat jatkuvasssa käytössä kotona. Onneksi minulta löytyy laaja valikoima anopin neulomia villasukkia. Tavallisista sukista en kuitenkaan pidä, mikä ilon hetki onkaan keväällä kun sukat saa keväällä, pitkä talven jälkeen potkaista jalasta lämpimien kelien myötä. Syksylläkin venyttelen sukattomuutta säiden mukaan mahdollisimman pitkälle eikä minulla ole kiire käyttää saappaitakaan ennenkuin säät todella kylmenevät. 

Pesukonekin tuntuu syövän sukkia ahmimalla. Viime vuonna järjestellessäni sukkia heitin kassillisen parittomia sukkia pois, en tosiaan tiedä mitä niiden pareille on tapahtunut. Sukkien häviäminen avaruuteen pesukoneen mustan aukon kautta on ainoa järkevä selitys... Pian vääjäämättä alkaa taas sukkakausi, mutta nyt nautin näistä lämpimistä päivistä kun sukkia ei vielä tarvita.


Prebioottisen ihonhoito

Loppuun vielä ihonhoitovinkki etenkin herkkäihoisille. Yksi ihonhoidon vahvoja trendejä ovat nyt prebioottiset hoitosarjat. Prebiootit vahvistavat ihon omaa luonnollista suojaa ruokkimalla ihon omia hyviä bakteereja. 

Herkän ihon tuotteistaan tuttu suomalainen Erisan lanseerasi tällä viikolla Suomessa valmistetun, vegaanisen viiden tuotteen probioottisen, ihon toimintoja tasapainottavan luonnonkosmetiikkasarjan. Erisan+ ihonhoitotuotteet (PR-näytteitä) on suunniteltu auttamaan ihoa voimaan hyvin ja palauttamaan elinvoimansa.

Erisan+ sarjan tuotteilla on FI-Natura luonnonkosmetiikan sertifikaatti, Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämä Allergiatunnus. 

Herkkäihoisillekin sopivat puhdistusgeeli, kasvosuihket, seerumi, päivävoide ja yövoidet tukevat toinen toisiaan yhdessä käytettäessä. Hinnaltaan 9,50 euron ja kahdenkympin välissä olevia Erisan+ tuotteita myyvät K-Citymarketit, suurimmat Prismat, Tokmannit ja Stockmann-tavaratalot sekä verkkokauppa eli ne ovat helposti hankittavissa vaikka ruokaostosten ohessa.

Miten sinun viikkosi on sujunut, oletko päässyt kokemaan arjen hemmottelevia hetkiä tai nauttinut kesäistä syyssäistä? 






5 kommenttia :

  1. Tämä intiaanikesä on kyllä ollut ihan luksusta tässä syyskuussa. Vaikka oli myrskyäkin ja sadetta niin päällimmäisenä jää mieleen kuukaudesta lämpö ja aurinko.

    Tuo Vaakunan kymppikerros näyttää todella upealle. Ihanan tunnelmallinen funkismiljöö ja Paavo Tynellin valaisimet vielä kruunaavat tilan. Pakko päästä kurkkimaan jossain vaiheessa.

    Omaan viikkooni on mahtuvat hurja määrä ulkoilua meren rannalla ja metsässä. Löysin uuden luontopolun, jossa olemme Minnien kanssa käyneet useita kertoja.

    VastaaPoista
  2. Sukitta olen minäkin kulkenut kaikki muut päivät paitsi töissä metsäretkipäivinä :)
    Ihanat treffikiharat sinulle ja ihanaa kun pääsitte treffailemaan siipan kanssa ruoan merkeissä.
    Täällä on tänään taas naamiopäivä ja kohta suuntaan suihkuun ja ajattelin hiusnaamion laittaa myös.
    Ihanaa sunnuntaita sinulle Tuuli <3

    VastaaPoista
  3. Eipä voi valittaa näitä syksyn säitä - niin upeat värit ja nyt vielä tämä lämpö!
    Kiharat sopivat sinulle hyvin ja kiitos vinkistä, tuota Firzz Killeriä on pakko kokeilla, sillä kun omissa hiuksissa on luonnonkiharaa, pakkaa sitä pörröisyyttä pukkaamaan.
    Upeita syyspäiviä ja hyvää uutta viikkoa, Tuuli <3

    VastaaPoista
  4. Oli niin ihana nähdä pitkästä aikaa ja jopa kahdesti. <3 Herkkulisen ruoan äärellä ja hiusjuttujen, aikamoista hemmottelua mahtui viime viikkoon.

    Yhtä ihanaa uutta viikkoa Tuuli. <3

    VastaaPoista
  5. Onpa kiva kiharakampaus ja sopivasti juuri deitti-iltaan tehty! Viime viikko oli yhtä makujen juhlaa ja kiva oli nähdä 10. kerroksessa. Tämä viikko onkin hieman hiljaisempi mutta nautitaan nyt luonnon ruskasta ja auringon lämmittävistä säteistä, voisipa jotain grillatakin pihalla kun vielä voi : )

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.