Viisi viikon varrelta

Onpa ollut jännä vaaliviikko. 

Vaalitulos


Kyselin instassakin kiinnostavatko Yhdysvaltojen vaalit ja aika moni oli kiinnostunut. Olen itse ollut vuoden Yhdysvalloissa au pairina ja myöhemmin vielä kesän opiskelijavaihdossa, joten sikäläistä elämää kokeneenakin aihe kiinnostaa -ja onhan vaalin tulos koko maailmaa koskeva. Kyllä vaalit ovat olleet omassa lähipiirissäni ihan ehdoton ykkösaihe. 


Sibeliuspuistossa





Myrskytuuli irrotti miltei kaikki loputkin lehdet puista. Viime viikonloppuna ruska hohti vielä keltaisena Sibeliuspuistossa, mutta tästä alkaa se syksyn harmaa ja väritön kausi. Värikkäällä huulipunalla voi ainakin piristää itseään. Tosin kuvan oton jälkeen laitoin maskin kuudeksi tunniksi kasvoille, joten eipä se huulipuna paljoa näkynyt.



Maria Nila

Saatuja PR-tuotteita 


Ruotsalainen vegaaninen hiustuotemerkki Maria Nila lanseerasi hiuksia ja käsiä hellivän tuotepaketin. Vegaanipäiväksi lanseerattu paketti on osa Maria Nilan kampanjointia ja hyväntekeväisyystyötä uhanalaisten maitovalaiden auttamiseen. . Yritys on sitoutunut vahvasti eettisiin ja ympäristöystävällisiin toimintatapoihin. 

Maria Nila lahjoittaa 1. -10.11. välisenä aikana marianila.com - verkkokauppaostoksista sekä World Vegan Day -pakkauksen myynneistä tuotot uhanalaisten maitovalaiden suojeluun ja Islannin edustalla sijaitsevan Sea Life trust's beluga whale -luonnonsuojelualueen auttamiseen. 

Yli 3000 valasta ja delfiiniä elää vankeudessa ihmisten viihdyttämiseksi.  Luonnonsuojelualueilla on suuri merkitys vankeina eläneiden valaiden turvallisessa palauttamisessa luonnolliseen elinympäristöönsä. Luonnonsuojelualueella elää kaksi naarasmaitovalasta, Little Grey ja Little White.

Maria Nilan Cool cream- hiusten värinaamio on ollut ahkerassa käytössä taittamaan messinkistä sävyä hiuksista ja nyt pääsevät käyttöön nämä shampoo, hoitoaine, hiusnaamio, käsisaippua ja käsidesi.




Luonnontieteellisen museon portaat


Tämä viikko on ollut porrasviikko. Ota askel terveyteen ja valitse portaat hissin sijaan! Meillä ei kotirapussa olekaan hissiä ja töissäkin joudun yleensä päivän aikana kulkemaan monta kertaa kerrosten väliä. Aikoinaan 5. kerroksessa asuessanikin käytin hissiä vain jos oli jotain oikein painavaa mukana. Arkiliikuntaa parhaimmillaan! Näitä Luonnontieteellisen museon portaita oli ilo kulkea ihan niiden kauneuden takia. 


Paulig kahvisukat


PR-lähetys Paulig

En ole neulonut sitten kouluvuosien. Silloin tuli kudottua ne ensimmäiset ja viimeiset villasukat.

Paulig lähetti lämpimänä PR-näytteenä syksyn neulomishetkiin Kulta Mokka -kahvia ja villasukkatarpeet. Pauligin Juhla Mokka ja Novita yhdistivät voimansa tarjotakseen suomalaiselle neuomishullulle kahvikansalle täydellisen joulusukkaohjeen. Taas mennään siis satasella sen oman mukavuusalueen ulkopuolelle, vaikka sukkaohjeet toki tulivatkin mukana. Homma taitaa vaatia aika monta kahvihetkeä, jollen ole tässä vuosien varrella itseltänikin salaa kypsynyt osaavaksi neulojaksi. Onneksi anoppini on taitava neuloja, häneltä voin kysyä neuvoja (tai pyytää häntä neulomaan sukat loppuun)..

Pauligilta vinkataan tänä jouluna olevan trendikästä sujauttaa kahvin sekaan tänä jouluna jouluisia mausteita, kuten kardemummaa ja kanelia tai arabialaiseen tapaan kahvissaan tähtianista, neilikkaa ja sahramia. Mausteiseen kahviin sopii parhaiten kaikkein tummapaahtoisin Juhla Mokka.


Joulukatu


Joulukadun avajaiset ovat vasta parin viikon päästä, mutta jouluvaloja alkaa olla jo paljon Helsingin keskustassa ja Stockan jouluikkunakin oli jo valmis. Ihan vielä en ole joulufiiliksissä, mutta toisaalta pimenevien päivien valaiseminen on kiva juttu. 

Seurasitko vaaleja? Entä oletko innokas neuloja vai onko sinullakin neulominen jäänyt kouluvuosiin? Joko joulufiilis vie mennessään? 





12 kommenttia :

  1. Ihana kuva susta ja noi prillit, ihan täykyt. Täällä alkaa jo orastava joulufiilis nostaa päätään, olen jo siroitellut kotiin valoja ja eli toiminnassa on vielä kohtuus mukana :D

    Ihanaa sunnuntaita muru!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Prillit ovat edelleen mieluisat, sopivan huomaamattomat joissa omn kitenkni se jokin.

      Poista
  2. Seurasin vaaleja silmä kovana ja olen todella onnellinen sekä helpottunut lopputuloksesta. Nyt koittaa uusi aikakausi, joka on varmasti vaikea mutta vahvoissa käsissä.
    Meidän taloyhtiössä ei myöskään ole hissiä, joten monta kertaa päivässä menen pienkerrostalon 3.kerrokseen. Hyvää hyötyliikuntaa. Tuo Eläinmuseon portaikko on kaunis - siinä pitää kulkea viipyillen ja vain ihailla.
    Kausivalot ovat parvekkeella nyt käytössä mutta jouluun liittyvää vasta joulukuussa.
    Aurinkoista sunnuntaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parina päivänä tuli kyllä vilkuitua uutisia vartin välein. Helpotus oli suuri kun tulos vihdoin varmistui. Ei se siitä muutu vaikka häviäjä yrittää vielä nillittää.

      Poista
  3. Todellakin seurasin vaaleja ja kovin olen tyytyväinen lopputulokseen. On ollut kiva seurata Tiktokissa ihmisten iloa vaalituloksen vihdoinkin vahvistuttua. Olen minä aina jotain pientä neulonut joka vuosi. Tänä vuonna olen miettinyt, että tekisin tilkkutäkin, mutta kun en ole mitenkään erityisen taitava kuvioiden tekemisessä, enkä osaa lukea niitä ohjeitakaan oikein :)
    Ihanaa sunnuntaita sinulle Tuuli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli hauska huomata, että monella seuraamallani Insta-tililläkin voitto nousi esiin, olipa tilin aihe muuten mikä tahansa eikä poliittisia kannanottoja muuten ole tileillä ollut.

      Poista
  4. Vaaleja on tietty tullut seurattua ja taas joutunut ihmettelemään hullua maailmaa, mutta onneksi lopputulos antaa toivoa :) Ihana kuva sinusta ja ihania juttuja. Kivaa tulevaa viikkoa <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi näitä toiveikkaita uutisia on viikon siään ollut, antaa uskoa tulevaan.

      Poista
  5. Oli kyllä kiva nähdä jo paljon kausi- ja jouluvalaistusta Helsingin keskustassa - omat valot asetellaan varmaankin ensi viikonloppuna pihalle, terassille ja ikkunoihin! Vaaleja tuli seurattua todella ahkerasti ja ihan uskomattoman tyyni olo tuli, kun lopputulos selvisi, vaikka ties minkä rettelöinnin ja "sisällissodan" uhka leijuukin ilmassa. Selkeä viesti vihapuolueille ja toivottavasti populismipolitiikka saa Suomessakin kannatuksen laskua. Tänään lähtee Maria Nilan ihanantuoksuinen hiuskosmetiikka testiin! Ihanaa uutta viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksu on ihanan ja olen tykännyt muutenkin tuotteista. Tnääne menen kampaajalle, uutta sävyä voi taas ylläpitää Maria Nilan Cool Creamilla.

      Poista
  6. Niin haluaisin nuo Pauligin sukat, mutta annan koko paketin pojan avovaimolle, joka osaa kutoa. <3 Saa iloa sukista itselleen. <3

    Aah nuo Maria Nilan tuotteet ja hyvällä asialla. <3 Tänne tuli inkiväärin tuoksuiset käsituotteet ja omg miten hyvälle ne tuoksuu.

    Vaaleja tuli seurattua ahkeraan, oli varsinainen jännitysnäytelmä. Mutta nyt on taas maailmassa astetta enemmän valoa.

    Ihanaa uutta viikkoa Tuuli. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi on tullut avloa maailmaan viime päivinä hyvien uutisen muodossa. Toivottavasti maailman muutkin populistipoliitikot ja räyhänhenget hieman vaikenevat.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.