Viisi viikon varrelta

Syyskuun ensimmäinen viikko on lopuillaan. Nyt myönnän sivun kääntyneen syksyyn. Elokuun loppuun halusin pitää kiinni kesästä, vaikka monet alkavat puhua syksystä jo heinäkuun lopulla. Onneksi tässä syyskuun alussa on ollut vielä lämpimiäkin päiviä ja sadepäivinäkin aurinko  on pilkahdellut pilven takaa. 


Inkaliljat ja aamiainen


Syksyn sävyt ovat hiljalleen alkaneet puhuttelemaan, vaikka kesän hiipuminen syksyyn onkin aina haikeaa. Olen taas hankkinut muutamia kukkakimppujakin kesän jälkeen ja koonnut muutamasta edullisesta markettikimpusta isomman kimpun. Inkaliljoja myytiin marketissa eurolla nippu, me saivat mennä sellaisenaan maljakkoon.


Bies blossom hills

En syksyn tullenkaan vaihda syvempiin, mausteisempiin tuoksuihin, vaan käytän raikkaista tuoksuja ympäri vuoden. Monet muiden iholla ihastuttavalta tuoksuvat täyteläisemmät tuoksut ovat omalla ihollani usein tunkkaisia, johtunee ihon pH-arvosta. <käytänkin siis raikkaan hedelmäisiä ja kukkaisia tuoksuja. Euroopan myydyimmän edullisen tuoksumerkin, Biesin raikkaan hedelmäisessä Blossom Hills-tuoksussa on herukkaa,  bergamottia, ruusua ja persikkaa. Pikku tuoksupullo on helppo suajuttaa käsilaukkuun, mutta aamulla suihkautettu tuoksu pysyi yllätyksekseni hyvin myös koko päivän, edullisemmat tuoksuthan yleensä haihtuvat iholta nopeasti (tuoksu saatu PR-näyte).


Aamiainen


Tulevan viikon puolivälissä ei tarvitse aamiaisia syödä enää yksin, kun saan Siipan kotiin yli neljän viikon työkeikalta toiselta puolelta Suomea. Pari viimeistä viikkoa olemme molemmat jo laskeneet päiviä hänen kotiutumiseensa ja nyt on viimein enää muutama päivä kun hän saapuu kotiin.


Terassihortensia teki uuden kukinnon vielä elokuun lopussa


Keväällä viidellä eurolla/kpl ostamani "kuivahtaneina" myydyt terassihortensiat ovat kukkineet komeasti koko kesän parvekkeella. Toinen niistä teki vielä syksyn iloksi ison kukinnon, joka puhkesi kukkaan elokuun viime päivinä. Muut kukinnot ovat jo muuttuneet vihertävän ruskehtaviksi, mutta uusi kukinto on kirkkaan pinkki kuten hortensia oli alkukesästä.


Maria Nila Cool Cream

Maria Nila Cool Cream


Viikonloppu on mennyt erilaista pikkuhommaa tehdessä, raivasin taas kotonakin hieman ja vein kassillisen kirjoja ja joitain astioita SPR:n Konttiin, laitoin myös muutamia helposti myytäväksi arvoimiani astioita Marketplaceen myyntiin ja ne menivätkin kaupaksi. Nettikirppiksistä minulla on kuitenkin enimmäkseen hyviä kokemuksia, vaikka huonekalujen kanssa olikin kaikkea outoa vääntöä.

Viikonloppuun kuului kuitenkin kaikenlaista mukavaakin. Teen viikonloppuna yleensä tehohoitoja kasvoille ja hiuksille. Hiusvärin pikku raikastuskin piristää aina. Kokeilin PR-näytteenä saamaani ruotsalaisen, vegaanisen Maria Nilan hoitavaa värinaamiota sävyssä Cool Cream. Hiuksieni sävy rupeaa aina kääntymään messinkiseksi vaikka se kampaajalta lähtiessä olisi kauniin viileän sävyinen. Cool Cream antoi kivaa, luonnollista viileyttä sävyyn tekemeättä hiuksia kuitenkaan sinertäviksi kuten helposti saattaa silver-tuotteita käytettäessä käydä. Oikein hyvä sävy, joka raikasti hiuksia heti. Kevytväri kestää jopa kymmenen pesua ja peseytyy vähitellen pois hiuksista.

Mitä sinun viikkoosi on kuulunut?



2 kommenttia :

  1. Yllättävän laadukas ja kaunis tuo tuoksu ja hirmu edullinen, bongasin, että 100ml n. 13e. Eli löytö. Ihania kuvia Tuuli. <3

    Tänne mökkisiivousta, uusi hamsu nimeltä Pulla, perusruokaa, pari pr-tilaisuutta, mikä oli kiva. Sarjamaraton eli kaikenlaista kivaa, että myös arkea.

    Ihanaa uutta viikkoa. <3

    VastaaPoista
  2. Täällä viime viikko kuului uuden työn aloitus ja se vähän veti mehut minusta, vaikka nautinkin kaikesta ihan täysillä. Kai sitä on vanhaksi tullut kun helpommin kaikesta hulinasta väsähtää :D
    Taas niin ihania kuvia täällä ja sinä niin hehkeänä myös <3

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.