Viisi viikon varrelta

 

Alle kaksi viikkoa jouluun, joko sinulla alkaa olla jouluvalmistelut menossa tai ainakin suunniteltuna? 


Jimmy Boyd-tuoksut

Jimmy Boyd-tuoksut


Pr-näytteitä Why Not PR/Jimmy Boyd


"Oikea tuoksu löytää oikean ihmisen luo", tämä on espanjalaisen Jimmy Boyd -parfyymitalon parfymöörin Jimmy Boyd Juniorin motto.

Spring Rain-EDC tuoksuvesi on kuin sadekuuro keväisessä metsässä, tiedäthän sen keväisen tuoksun kun maasta puskevat lehdet ja oksista puhkeavat lehdet tuoksuvat voimallisesti keväältä ja uudelta alulta. Kevään lapsena odotan kevättä aina kiihkeästi; rakastan heräävän luonnon tuoksua ja onhan keväässä etenkin nyt uuden alun odottajalle moninaista symboliikkaakin. Tuoksussa on metsän yrttejä, rosmariinia ja kieloa – pullossa on lisäksi villimuratin lehti. Tuoksu on aromaterapeuttinen; samalla kertaa tyyni ja rauhallinen, mutta myös voimaa ja energiaa antava. Vartalovoiteen tavoin käytettävä tuoksuöljy on kukui-öljyyn valmistettu ylellinen tuoksua pitkään iholla pitävä vartaloöljy.

Perheyrityksen tuoksut kehitetään ympäröivän luonnon sekä Espanjan eri kaupunkien ja alueiden asukkaiden inspiroimina. Jimmy Boyd -nimeä kantava tuoksusarja on täysin luonnonmukainen ja ekologinen.
Kotiin tuli tällä viikolla joulukuusi. Pikkuruinen kuusi tuli appivanhempieni mailta. Pari valosarjaa riittää koristeeksi, vaikka kellarissa onkin iso laatikko täynnä koristeita. 
Jokavuotinen joulukukka muiden muassa on orkidea. Minulla on jopa parikymmentä vuotta sitten hankittuja tai saatuja orkideoita, jotka kukkivat aina joulun aikaan. En hoida orkideoitani millään lailla, kastelen kerran-kaksi kuussa. Salaisuus on siis huono hoito ja paikka koillisikkunalla, johon kesälläkään ei paista kuin aamuaurinko. 


Jacob's creek jouluviinitPR-näytteitä Juomavinkki/Jacob's Creek

Juomavinkki järjestää tulevalla viikolla kaksi online-viininmaistelua;

Torstaina 17.12. klo 19 Facebook Live -viinitasting, jossa Anniina Schreiner, Wine and Beyond -blogista sekä Gerard Higgins, Wine Education Specialist maistelevat Jacob's Creekin viinejä ja antvat vinkkejä joulupöydän viinivalintoihin. Maisteltavana ovat roseviinit sekä viskitynnyrikypsytetty Chardonnay ja Shiraz. Jacob's Creek Double Barrel Chardonnay sopii rasvaisten kalaruokien, äyriäisten, sieniruokien sekä kanan ja jopa possun kaveriksi. Jacob's Creek Double Barrel Shiraz sopii aromikkaiden tummien liharuokien ja riistan kumppaniksi. Viini sopii pehmeytensä ansiosta hyvin myös nautiskeluun. Viskitynnyriviimeistely tuo viiniin lisää ulottuvuutta ja rakennetta, ja tekee siitä täyteläisemmän ja pehmeämmän.

- Jacob's Creek Le Petit Rosé
- Jacob's Creek Le Petit Rosé Brut Cuvee
- Jacob's Creek Double Barrel Chardonnay (viskitynnyrikypystetty valkoviini)
- Jacob's Creek Double Barrel Shiraz (viskitynnyrikypsytetty punaviini)

Perjantai 18.12. klo 18 Instagram Live Afterwork. Christoffer Strandbert ja Janica Brander avaavat roseviinejä. Jacob's Creek Le Petit Rosé on intensiivinen, mutta hento viini ja se on saanut inspiraationsa Provencesta. Jacob’s Creek Le Petit Rosén suosion siivittämänä sen rinnalle tuotiin samainen tuote, mutta kuplien kera. Roseviiniä on meilläkin ollut parina jouluna tarjolla läpi aterian. Se sopii todella hyvin joulupöydän perinteisiin ja moderneihin makuihin.
- Jacob's Creek Le Petit Rosé
- Jacob's Creek Le Petit Rosé Brut CuveeHankin joululeivontaan kuviokaulimen, perinteiset joulunäkkärit saavat tänä vuonna uuden ulkonäön. Tein jo koristekaulittuja speculoos-pikkuleipiäkin. Koetan niiden reseptin julkaista vielä ennen joulua. Speculoosit ovat maistuva vaihtoehto piparkakuille. 


Oletko jo leiponut tai koristellut jouluksi? Onko lahjat hankittuna, milloin joulukuusi tulee sisään? 


4 kommenttia :

 1. Miten söpö minijoulukuusi, näyttää just hyvältä simppelissä koristuksessa ja valoissa! Eilen mekin laitoimme kuusen esille ja koristeissa mennään vahvasti ylirunsaalla mitoituksella, samoin kuin pipareiden ja piparkakkutalon koristelussa! No lapsi saa käyttää luovuuttaan kaikella innolla, hihii. Keitin jo viikunahillokkeet (osa lahjoiksi ja osa omiin juustoplattereihin) Eilen myös tein blinitaikinan käymään ja illalla paistoimme blinit, niistä meni suuri soa pakastimeen jouluaaton blinibuffetiin. Saaristolaisleivän leivon paria päivää ennen aattoa, en sitä tykkää pakastaa, vaan syödään suht tuoreena. Taatelikakku pitänee paistaa myöskin ennen joulua, muut tehdään sitten sitä mukaa tuoreena pöytään. Ai niin lanttulaatikko pitää paistaa ehkäpä huomenissa ja pakastaa sitten jouluksi. Viinitastingeissa kuullaan, kivaa pikkujouluhenkeä ja tunnelmaa, kun ei ole kekkereitä voinutkaan pitää ystävien kesken : )

  VastaaPoista
 2. Ihana kuusi teillä, juuri sopivan kokoinen <3
  Täällä on lahjat yhtä vaille valmiina! Pitäisi vielä tehdä neulottu panta äidilleni. Piparijutut on äidlleni jo toimitettu ja torttujakin on jo 3 kertaa leivottu.
  Ihanaa sunnuntai-iltaa sinulle Tuuli <3

  VastaaPoista
 3. Boydin tuoksut on pala taivasta! Kun näin pullot ekan kerran, ajattelin että maksavat varmaan noin sata euroa, mutta ovatkin erittäin lompakkoystävälliset. Oma lempituoksu on Verbena.

  Teillä niin kaunis ja elegantti kuusi. <3

  Ihanaa uutta viikkoa Tuuli. <3

  VastaaPoista
 4. Täällä lahjat hankittu, ja joulukortit kirjoitettu eli ihan hyvillä mielein ollaan. Huomenna vielä äidin muutto uuteen pienempään asuntoon, ja sitten alkaa rentoutuminen. Valoisaa viikkoa ihana!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.