Viisi viikon varrelta

Postaus sisältää saatuja PR-näytteitä*


Töihin paluu on ottanut aikaa ja energiaa ja blogi on saanut hieman vähemmän huomiota. Instagramia päivittelen kuitenkin miltei päivittäin, kannattaa siis ottaa @lumolifestyle seurantaan.






Hyvän startin arkiaamuihinkin antaa maukas ja ravitseva aamiainen. Tuorepuuro on kuulunut aamuihini jo vuosia. Arkisinkin käyn nappaamassa parvekkeelta muutaman syötävän kukan ja yrtinlehden annoksen kaunistukseksi. Kaunis aamiainen - parempi päivä.


Mezelautanen


paahdettu feta


Siippa on viisi viikkoa työkeikalla toisella puolella Suomea. Vaikka normioloissa kokkailen joka päivä mielelläni, yksin ollessa on vähän liian helppoa sortua voileipiin. Paahdoinkin heti ensimmäiseksi reilun satsin tomaatteja valkosipulin ja rosmariinin kanssa. Niiden ympärille on helppo tehdä salaatti tai mezeannos. Ostin Lidlin tarjouksesta viininlehtikääryleitä ja täytettyjä paprikoita. Tein myös nyt kuulemma trendikästä fetamoussea, paahdoin valkosipulia ja fetaa ja vaahdotin ne turkkilaisen jugurtin kanssa, maustaen sitruunamehulla ja pippurilla. En tiedä onko tämä "oikea" tapa tehdä fetamoussea, mutta hyvää tuli.


Kasinonrannan Paviljonki





Olen myös käynyt rantakahvilassa nauttimassa kesäfiiliksistä ja pikku illallisesta. Suosikkiannokseni, tulinen cole slaw oli jo loppu, mutta halloumileipäkin oli hyvää. Old Jamaica on muuten parasta ginger beeriä, siinä on tarpeeksi inkivääristä potkua. 


Guinotin  Creme Youth Perfect Finish SPF 50


Helleaallon aikaan ei pahemmin tullut meikattua. Töihin palattuani olen taas tehnyt tapani mukaan kevyen päivämeikin. Suosin kevyitä meikkivoiteita ja sävytettyjä päivävoiteita peittävän meikin sijaan. Nyt käytössä on Guinotin  Creme Youth Perfect Finish SPF 50*, kevyen sävyn kasvoille tuova suojakertoimellinen aikuiselle iholle suunnattu hoitovoide. Youth Perfect Finish cream kirkastaa kasvojen väriä. Voide on tuubissa valkoista, mutta iholle levitettynä kapseloitu väripigmentti vapautuu ja sävy sulautuu ihon omaan sävyyn. Hoitava voide suojaa auringolta, tasoittaa ihoa ja häivyttää pigmenttimuutoksia.


Pellavavaatteet


Chili

Humalaköynnös

Kesäkukat

Kotimainen viinirypäle

Lepopaikka puutarhassa

Lehtikaali

Tomaatit

Tänään järjestelin kotona ja vein tavaraa kierrätyspisteisiin. Lopuksi ajon Lapinlahteen sillä olisin halunnut ostaa leipomosta leivän. Leipomo Primo oli kuitenkin kiinni tänä sunnuntaina. Tyydyn siis kävelemään puistossa ja ihailemaan kasvipalstojen kukkaloistoa. Vinirypäleitäkin kasvoi yhdellä palstalla. 

Puin päälle yli 20 vuotta vanhan Marlboro Classics pellavajakun jonka toin vintistä keväällä. En kuitenkaan olet käyttänyt sitä koko kesän aikana kun oli niin kuuma ettei pitkähihaisia vaatteita voinut ajatellakaan. Se sai lopulta nyt ainakin yhden käyttökerran tänäkin kesänä. 

Kuinka sinun viikkosi on sujunut?

4 kommenttia :

  1. Meillä meni viime viikon loppu kuopuksen rippijuhlia järkätessä. Huh, olipahan järkkäilyt, vaikka apua sainkin.

    Hei mahtavuutta noi 20 v vanhat vaatelöydöt, jotka yhä pääsevät käyttöön, vaaterakkaudet kunniaan <3

    VastaaPoista
  2. Niin kovasti tykkään näistä Viisi viikon varrelta postauksista. Ihania vinkkejä pullollaan ja kuvia. Mahtaa olla siippaa kova ikävä vaikka olettekin varmasti jo tottuneet välillä pitkiin kausiin erikseen, mutta ehkei siihen toisaalta ikinä totu?

    Feta on ihan parasta, mutta ei vieläkään olla tehty fetatomsupastaa. Usein kyllä vuosien varrella fetapastaa, mutta ei tuolla Liemessä ohjeella.

    Kivaa uutta viikkoa Tuuli. <3

    VastaaPoista
  3. Täällä on työpäivien jälkeen hoidettu vaan pakolliset kotihommat ja sen jälkeen rötkötelty sohvalla. Sain sentään yhtenä päivänä laitettua itselleni naamion ja hoidin jalkojani. Miten voikin aina olla niin poikki työpäivän jälkeen?
    Nam fetaa <3 Ihanaa uutta viikkoa sinulle Tuuli <3

    VastaaPoista
  4. Viikko on ollut aika kiireinen töissä ja Mimmin kanssa on lenkkeilty ahkerasti. Nyt alkaneet sateet eivät innosta edes pientä karvakaveria kovin pitkille kävelyretkille. Parvekkeelta olen korjannut taas yhden kuolleen kukan pois ja mietin orvokkien vaihtamista johonkin syksyisempiin kukkiin. Olin jo menossa puutarhaa kun kauhea sadekuuro yllätti joten vielä orvokit sinnittelevät.

    Paljon on syöty erilaisia salaatteja. Jäin boomi päälle kuumilta kesäpäiviltä. Nyt ehkä pitää siirtyä vaikka keittoihin seuraavaksi.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.