Viisi viikon varrelta

Sisältää saatuja PR-näytteitä*

Mukavaa marraskuuta, vaikkei tämä kyllä suosikkikuukausiani olekaan. Koetan hyggeillä, hemmotella itseni ja löytää pimeästä marraskuustakin hyviä puolia, mutta odotan taas kevättä.


Auringonlasku

Lumipilvet

Aikaisin pimenevät illat ovat kyllä iskeneet taas lujaa. Päivän lyhyys loppusyksystä ja talvella on vain joka vuosi vähintään yhtä rankkaa kuin edellisenä vuonna, jollei rankempaakin. Istun peiton alla ja polttelen kynttilöitä, mutta ei se ihan riitä.
Joulu näkyy jo aika vahvasti kaupoissa. Joulukukatkin ovat jo myynnissä. Minulle vielä liian aikaista amaryllikselle, mutta jouluruusun voisin ostaa jo nyt. Tällä viikolla ostin kuitenkin vielä muita kuin jouluisia kukkia.


Lumene Lumo Nordic Bloom Vitality


Lumene Lumo Nordic Bloom Vitality

Keskiviikkona oli ihana aamun aloitus kaamoksen keskellä. Päivä alkoi Lumenen kutsumana Kämp Spassa ihanalla, rentouttavalla, siloittavalla ja elvyttävällä, uusilla upeilla Lumene Lumo Nordic Bloom Vitality-sarjan tuotteilla tehdyllä kasvohoidolla ️

Aikuiselle iholle suunnatun sarjan päivä- ja yövoiteen sekä öljyseerumin sisältämä pohjoisen marjojen ja maitohorsman pre-retinoli-yhdiste auttaa vähentämään juonteiden ja ryppyjen näkymistä parantaen ihon sävyä ja rakennetta. Puolukkauute auttaa ihoa säilyttämään ihon kimmoisuutta.

Lumene Lumo Nordic Bloom Vitality-voiteet pakataan kevyempiin ja täysin kierrätettäviin purkkeihin, joiden myötä muoviraaka-aineen käyttöä on voitu vähentää 45% aikaisempaan verrattuna. Tuotesarjan öljyseerumipullossa on käytetty kierrätyslasia.

Pääsisipä joka aamun aluksi ihanaan hemmotteluhoitoon, voin onneksi palata tunnelmiin sarjan tuotteilla. 


Harju 8 Kallio


Toissa viikonloppuna menimme sunnuntaina Sörnäisiin Siipan hoitaessa työasioitaan. Kävimme samalla kävelyllä ja päädyimme Kallion Harju kasiin syömään.  Ravintolassa on ihana Köpiksestä tai Berliinistä muistuttava tunnelma (miten niin matkakuume päällä?)


Sörkan rinkula


Eilenkin olimme taas Sörnäisissä. Olin googlailemalla löytänyt Kulmavuorenkadulta sympaattisen pienen Sörkän rinkelin eli bagelkahvilan, jossa söimme myöhäisen lohibagellounaan ja saimme vielä hieman liian ruskeiksi paistuneita bageleita mukaan kotiin. Kun aikoinani 90-luvulla lähdin New Yorkin liepeille au pairiksi, en ollut kuullutkaan bageleista, eipä niitä siihen aikaan ollut Suomessa tarjolla. Au pair-vuoden aikana ne tulivat tutuksi. Sörkän rinkulan bageleissa on oikeaoppista sitkoa ja makua. Vielä kun pääsisisi taas New Yorkiin maistelemaan bageleita... 


Viini, ruoka ja hyvä elämä kirja
Viini, ruoka ja hyvä elämä

Viini, ruoka ja hyvä elämä italia

Tunnettujen viiniasiantuntijoiden Antti Berglundin ja Antti Rinta-Huumon suosittu Viinistä Viiniin -opas on laajentunut monipuoliseksi ruoka- ja viinikirjaksi; Viini, ruoka & hyvä elämä, teemamaa Italia*. Kirjassa listataan vuoden parhaimmat viinit ja vinkataan herkullisimmat ruoka-viiniparit, lisäksi kirjassa on myös runsaasti saapasmaan reseptejä ja viinitietoa sekä tarinoita kirjoittajien yli 30-vuotisen viinitaipaleen varrelta. Mukana on myös tunnettujen suomalaisten Italia-fanien muistoja Italian herkullisesta elämästä. 

Kirja on hyvä matkakuumeen nostattaja ja mukava lahjaidea Italian, viinin ja hyvän ruoan ystäville. 


Kuinka kestät tätä kaamosaikaa ja oletko jo joulufiiliksissä? 


3 kommenttia :

 1. En vielä ole joulumielellä, yleensä se iskee vasta itsenäisyypäivän aikoihin :)
  Kynttilöitä täällä poltellaan ja saunotaan, niillä voitetaan kaamos. Hitsit että olikin kylmä päivä tänään, pakko huomenna laittaa toppatakki jo päälle.
  Ihanaa viikkoa sinulle Tuuli <3

  VastaaPoista
 2. Ihania hemmottelu- ja herkutteluhetkiä siellä! Hyggeily ja hemmottelu kuuluvat täälläkin marraskuun kaamoksen selviytymiskeinoihin <3

  Viini, ruoka & hyvä elämä -kirja odottaa vielä lukuhetkeä, mutta ensiselailulta vaikuttaa ihanalta "pakokirjalta" Italiaan!

  Joulufiilistä täällä odotellaan, kyllä se on tuloillaan ja kausivaloja ripustellaan jo kovaa vauhtia ikkunoihin, pihalle ja terassille. Pirtsakkaa uuden viikon alkua sinne!

  VastaaPoista
 3. Ihania tunnelmia. Lumenen aamu oli kyllä fantastinen, jotenkin kaiken jälkeen tuntui moninkertaisesti spessummalta vielä. Olipa iho niin täyteläinen hoidon jälkeen vielä seuraavana päivänä. Loistavat tuotteet kuivalle iholle.

  Sydämellistä tätä viikkoa Tuuli. <3

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.