Hyvästit Tarmo-koiralle

Rakas anoppilan Tarmo n. 2007-2022 nukkui toissa viikolla kotona pois rakastamiensa ja häntä rakastaneiden ihmisten ympäröimänä.

Tarmo-koira

Tarmo-koira

Tarmo oli pitkään iloinen ja reipas eläkeläiskoira, mutta sen kunto romahti ihan päivässä. Kälyni soitti minulle illansuussa, puhelusta parinkymmenen minuutin päästä viiden viikon työkeikalta Keski-Suomesta saapuneen mieheni kanssa päätimme lähteä samantien maalle. Oli aika jättää Tarmolle hyvästit.


Tarmo-koira

Tarmo-koira

Tarmo-koira

Tarmo-koira

Tarmo-koira

Tarmo oli kadulta löydetty koira, jonka tarkkaa ikää emme koskaan saaneet tietää. Hän tuli anoppilaan 13 vuotta sitten Hesyltä noin puolitoistavuotiaana, Löytökoiran tarina-postauksessa olen kertonut tästä tarkemmin. Tarmo oli alkuun nimensä mukainen energisen innostunut ja välillä aika rajukin nuorukainen, jonka rehaaminen vuosien varrella kuitenkin rauhoittui. Hän sai parhaan elämän Tarmosentrisessä Univerumissa, jossa hän oli tärkein ja kaiken keskipiste. Tarmon maailma oli maalla kotitalon pihapiirissä, jossa hän kulki vapaana ja tarkkaili lammaslaitumen ja joen yli naapurin pellolle. Se oli Tarmon maailma, juuri sopivan kokoinen. Vaikka Tarmo otettiin alunperin appivanhempieni koiraksi, oli hän myös koko perheen koira, jota kaikki rakastivat ja Tarmokin oli kaikkein onnellisimmillaan kun koko perhe oli koolla.


Olet rakas ja aina kaivattu.
10 kommenttia :

 1. Hyvää matkaa, pörheä Tarmo! Jaksamista Tuuli teidän perheelle. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarmolla oli valtavan paksu turkki, joka vain muuttui tiheämmäksi vuosein varrella. Tarmoa on kova ikävä, mutta siitä on myös paljon kauniita muistoja ja ainakin voimme olla varmoja, että Tarmolla oli ihana elämä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tarmo oli ihana, ja koko perheelle niin kovin rakas. Kauniit muistot jäävät näistä yhteisistä vuosista.

   Poista
 3. Tarmon lempeä katse, mitä olen aina ihaillut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarmo-rakkaalla oli intensiivinen, mutta lempeä katse.

   Poista
 4. Osanottoni surussa ♥ Tarmo sai elää hyvän ja pitkän elämän. Lemmikistä luopuminen on vaikeaa ja lukiessani tätä tuli elävästi mieleen Minnien poismeno reilu vuosi sitten. Hyvä ystävä on poissa mutta muistot säilyvät aina ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Suru on rakkauden hinta". Tämä tuli mieleen kun teimme kaikki yhdessä päätöksen, että on aika soittaa eläinlääkärille. Tarmosta jäi runsain mitoin ihania, rakkaita muistoja.

   Poista
 5. Suru on rakkauden hinta, voi että kyyneleet nousi silmiin. Lämmin osanotto Tuuli teille kaikille ja kiitos, että saimme jakaa kauttasi suloisen Tarmon seikkailuja. <3

  VastaaPoista
 6. Tarmo antoi meille kaikille paljon ilon ja onnen hetkiä. Oli kauheaa tehdä päätös, vaikka kaikki tiesimme sen olevan oikea. Suru ja ikävä on nyt, mutta myös paljon hyviä muistoja.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.