Viisi viikon varrelta

Saatuja PR-näytteitä*



Kevätkimppu


Kevätkimppu

Ihailen tulppaaneja etenkin erikoistulppaaneja, mutta harvoin ostan niitä koska ne eivät minulla kestä pitkään maljakossa. Pariin viimeiseen kimppuun olen ostanut ihan ruokakaupasta leinikkejä, neilikoita ja eukalyptuksen oksia. Olen saanut koottua niistä kauniita pitkäikäisiä kimppuja, jotka kestävät reilusta viikosta jopa kahteen viikkoon, kun muistaa vaihtaa veden usein. Viiden sentin kikka saattaa myös auttaa.


Pure Beauty suihkuöljy


Talvi on jälleen kurittanut kropan ihoa, ihoni on talven jäljiltä yleensä todella kuiva. Eikä ihme, käyttämäni sääsovellus on viikko toisensa jälkeen ilmoittanut "Kuivan ihon indeksin" olevan erittäin korkea.  Suihkusaippua kannattaakin vaihtaa suihkuöljyyn, joka hellii ja kosteuttaa ihoa. Suomalaisen Pure Beautyn ravitseva suihkuöljy* puhdistaa hellävaraisesti mutta tehokkaasti iholta lian ja hien jättäen ihon pehmeäksi, sileäksi ja joustavaksi pesun jälkeen. Jos iho ei ole kovin kuiva, lisäkosteutusta ei välttämättä tarvita suihkun jälkeen.


Aveeno skin relief


Meidän kuivempi-ihoisten kannattaa suihkun jälkeenkin käyttää öljyä iholle. Aveenon Skin Relief Body Oil Spray kuivaöljysuihke* sisältää kaura- ja jojobaöljyjä, jotka hoitavat ja ravitsevat kuivaa, karheaa ihoa.

Olen myös huomannut päänahkani kuivan ja ärtyvän talvella, Aveenon Skin Relief shampoo* pesee päänahan ja hiukset tehokkaasti samalla kosteuttaen ja rauhoittaen ihoa.

Hapanjuurileivän säilytys


Kun kerroin ostaneeni levainleivän Tukholmasta vinkkasin myös parhaasta leivän säilytystavasta.  Kerrotaan tässä vielä uudestaan; paksukuorinen hapanjuuri/levainleipä kannattaa säilyttää leikkauspinta leikkuulautaa vasten. Näin leipä pysyy tuoreena pitkään. Perjantaina söin viimeiset palat viikkoa aiemmin ostetusta leivästä.





La taperia helsinki
La taperia helsinki
La taperia helsinki

Vähintään kerran viikossa, tullessani työpaikkani porttikongista katson kadun toiselle puolelle olevaa La Taperiaa ja ajattelen "Tuollakin pitäisi taas käydä". Perjantaiaamuna mies kysyi haluaisinko juhlistaa talvilomaviikon alkua illalla tapaksilla La Taperiassa. Totta kai halusin. Illalla suunnattiinkin siis kadun yli sympaattiseen pikku ravintolaan. Istuimme ikkunan ääressä, taustalla suomen, ruotsin englannin ja espanjan sekoittuessa kodikkaaksi sorinaksi ja ystävällisen henkilökunnan kantaessa tapasannoksia pöytään. Ihana parituntinen aloitti loman hyvin.


Kesäaika 2023


Muistithan tänä aamuna  kääntää kellon viisareita? Viisari käännetään tulevaa juhannusta kohden eli tuntia eteenpäin. Kesä- ja "normaaliajan" vaihtelemisesta ollaan montaa mieltä, mutta minulle kesäaika on paras aika ja tunnun saavan aina lisää virtaa kun siirrytään kesäaikaan ja iltaan tulee valoisa tunti lisää.

Oletko huomannut sään ja vuodenaikojen vaikuttavan ihoosi? Mitä mieltä olet kesäajasta?



6 kommenttia :

  1. Valoistammat illat on ihania, mutta Tämå kellojen siirtäminen tunnilla eteenpäin on ihan hirveää! Olen viikon sen jälkeen kuin jetlagissa: en jaksa millään herätä, sydän hakkaa aina aamuisin tuhatta ja sataa, ja olen koko päivän ihan tööt. Se hetki taas, kun saa tunnin lisää aikaa aamuihin, on parasta ikinä! 🥰

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin me ihmiset koemme asiat eri tavalla. Minulle siirtyminen fyysisesti on ollut talviajasta kesäaikaan ja toisinpäin yleensä helppoa, mutta syksyllä henkisesti raskasta kun illat hämärtyvät vielä aikaisemmin. Kesäaikaan siirtyminen taas tuo helpotuksen tunteen ja ilon valoisemmista illoista.

      Poista
  2. Leivän söin sitten yksin kokonaan, mutta on kyllä fantastinen leipä, kun säilyy hyvänä niin pitkään.

    Ihanaa tulevaa uutta viikkoa Tuuli. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin hyvä leipä, söimme siitä viikon verran. Kööpenhaminastakin ostimme levainin kotiin.

      Poista
  3. Täydellinen aloitus ollut sinun lomalle. Kesäaika paras aika, voisi olla koko ajan :) Kuivat pakkassäät ovat ihan horroria minun iholleni, pintakuiva iho kuivuu entisestään.
    Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle Tuuli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Weather Channel on näyttänyt koko talven erittäin kuivan ihon indeksiä ja sen todella huomaa, etenkin sääristäni. Onneksi nämä kuivan ihon tuotteet auttavat ihon koristeluun.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.