This far the day has been quite sugary; lavendel seasoned French toast with strawberries and champagne for breakfast (first we planned to make mimosas, but then thought it would be foolish to "spoil" the real champagne with orange juice), a shared cake slice on a outdoor cafe... and a crystal pendant by Mariia for anniversary gift.
Now a short rest and then I have start to get ready for dinner. We still have ½ abottle of that champagne in fridge for pre dinner drinks...
Tähän mennessä sokerihääpäivä onkin ollut aika makea; laventelilla maustettuja köyhiä ritareita mansikoiden ja shampanjan kera (aioimme ensin tehdä mimosaa, mutta avatessamme joululahjaksi saamamme shampanjapullon totesimme, että aitoa shampanjaa ei ehkä kuitenkaan kannata "pilata" appelsiinimehulla). Kävelyretki keskustassa, jaettu kakkupala Salutorgetin terassilla auringosta nauttien, hääpäivälahjaksi sain Mariian tekemän kristalliriipuksen.
Nyt pikku lepohekti ja sitten valmistautumaan ravintolaillalliseen, sitä shampanjaakin on vielä jääkaapissa (suljettu huolellisesti shampanjapullonsulkijalla, jonka saimme häälahjaksi, sitä lahjaa ei ole kovasti tullutkaan käytettyä...)