Vadelmasato on toki aikaa sitten ohi, mutta vadelmavinegreten voit tehdä hyvin sulatetuista pakastevadelmistakin.
0,5 dl vadelmia
2 rkl valkoviini- tai vadelmaetikkaa
1 rkl öljyä
2 tomaattia ohuiksi siivuiksi leikattuna
kourallinen miniluumutomaatteja viipaloituna
2 palloa mozzarellaa revittynä
paahdettuja manteleita
kylmäsavukinkkua
basilikaa
Sokoita kastikeainekset, asettele salaattiainekset lautaselle basilikaa lukuunottamatta. Pirskottele kastike salaatin päälle, ripottele basilikanlehdet salaatin päälle.
Raspberry season is long gone, but you can use frozen raspberries as well.
0,5 dl raspberries
2 rkl white or raspberry vinegar
1 rkl oil
2 tomatoes sliced thinly
handful of miniature plum tomatoes sliced
2 balls of mozzarella shredded
toasted almonds
cold smoked ham
basil leaves
0,5 dl vadelmia
2 rkl valkoviini- tai vadelmaetikkaa
1 rkl öljyä
2 tomaattia ohuiksi siivuiksi leikattuna
kourallinen miniluumutomaatteja viipaloituna
2 palloa mozzarellaa revittynä
paahdettuja manteleita
kylmäsavukinkkua
basilikaa
Sokoita kastikeainekset, asettele salaattiainekset lautaselle basilikaa lukuunottamatta. Pirskottele kastike salaatin päälle, ripottele basilikanlehdet salaatin päälle.
Raspberry season is long gone, but you can use frozen raspberries as well.
0,5 dl raspberries
2 rkl white or raspberry vinegar
1 rkl oil
2 tomatoes sliced thinly
handful of miniature plum tomatoes sliced
2 balls of mozzarella shredded
toasted almonds
cold smoked ham
basil leaves
Mix the dressing, place he salad ingredients on the plate (except basil), drizzle dressing on top of the salad, sprinkle with basil leaves.