Ostin jokin aika sitten Hakaniemen hallista vajaan kilon kaslerin, hieroin sen savustetulla paprikalla, pippurilla ja suolalla, lisäsin vuokaan 1½ dl vettä ja haudutin 4½ h 150 C, kunnes lihan sai helposti riivittyä käsin.
Osan lihasta käytin kotitekoisten tortillojen täytteenä. Käytin viimeisimmän Annan reseptiä, samantapainen löytyy täältä. Lisänä tarjosin guacamolea sekä papu-punasipuli-maissi-tomaatti-salaattia, kostutin sen tabascosta, sitruunamehusta, oliiviöljystä, korianterinsiemenistä, suolasta ja pippurista tehdyllä kastikkeella ja koristelin salaatin korianterin lehdillä.
I bought abt 2 lbs piece of pork neck, rubbed it wiht salt and pepper, added abt ½ cup of water in casserole and braised for 4½ h in 150 C until meat was tender and could easily be pulled apart.
Part of the meat I used with home made tortillas. I used recipe I found in a Finnish magazine, similar recipe here. With tortillas and pork I served guacamole and bean, red onion, corn, tomato salad, dressing I made of lemon juice, olive oil, tabasco, pepper, salt, coriander seeds and cilantro.
Pari päivää myöhemmin tein lopusta possusta vietnamilaisia bahn mi-leipiä (olen ladannut Lumiaan Allrecipen sovelluksen, josta kurkin reseptiä).Possun lämmitin uunissa ja maustoin tabascolla, sitruunamehulla ja aasialaisella kalakastikkeella. Nam!
The left over pork I used two days later in Vietnamese bahn mi sandwiches. I heated the pork up in oven and seasoned with tabasco, lemon juice and Asian fish sauce.