Noin kuukausi sitten Nigella Lawson oli tehnyt uudessa BBC 2 :n Simply Nigella-sarjansa ensimmäisessä jaksossa avokadoleivän. Sosiaalisessa mediassa nousi myrsky; ei avokadon hedelmälihan kaivaminen kuorestaan ja levittäminen leivälle ole mikään resepti, vaikka avokadon päälle lisäisikin hieman mausteita ja retiisiviipaleita!
Nigella oli tehnyt selvästi jotain väärin; hän unohti avokadon lisäksi lisätä paahdetun hapatetun leivän päälle Hakaniemen hallin Lentävästä lehmästä hankittua valkohomejuustoa , jonka keskelle on lisätty shampanjatuorejuustoa (ei maksettu mainos, sattui vain olemaan herkullista) sekä uppomunan, jonka keltuainen on vielä täysin juokseva. Nyt se on resepti -ja herkullinen sellainen! Lisäksi vielä myös Hakaniemen hallista, maustekauppiaalta hankittua Zataar-mausteseosta. Unelma-aamiainen on valmis!
Nigella oli tehnyt selvästi jotain väärin; hän unohti avokadon lisäksi lisätä paahdetun hapatetun leivän päälle Hakaniemen hallin Lentävästä lehmästä hankittua valkohomejuustoa , jonka keskelle on lisätty shampanjatuorejuustoa (ei maksettu mainos, sattui vain olemaan herkullista) sekä uppomunan, jonka keltuainen on vielä täysin juokseva. Nyt se on resepti -ja herkullinen sellainen! Lisäksi vielä myös Hakaniemen hallista, maustekauppiaalta hankittua Zataar-mausteseosta. Unelma-aamiainen on valmis!
About a month ago Nigella Lawson made an avocado toast on her new Simply Nigella show on BBC2. People went wild on social media; scooping out the flesh of an avocado and spreading it on toast does not make a recipe, not even if you add some spices and radish slices.
Nigella, you didn't make it correctly; you need to add brie with champagne cottage cheese and a poached egg with runny yolk, garnish with zataar. Now it's a recipe -and super delicious one!