Soil wine room










Fredalla oli joitain vuosia kiva ravintola Kolo Bulevardin ja Uudenmaankadun välissä, mutta se lopetti varmaan jo viime vuonna. Kolon tilalle tuli tapaksia ja viiniä tarjoava 27-paikkainen Soil wine room.

Toissa viikonloppuna kuljimme ravintolan ohi iltapäivällä ja päätimme pysähtyä verestämään vielä tuoreita Barcelonan muistoja.
 
Olimme iltapäivällä ainoat asiakkaat pikku ravintolassa. Illemmalla oli tarkoitus tehdä vielä pikku ateria kotona, joten päädyimme tilaamaan lasit cavaa ja jakaamaan annokset manchego-juustoa sekä espanjalaisen leikkelevalikoiman ja pikkelöityjä vihanneksia.

Maut olivat yhtä herkullisia kuin Barcelonassakin. Ystävällinen tarjoilija heidän tuovan itse maahan juustot, kinkut, makkarat ja muut espanjan herkut, samoin kuin viinit.

Sympaattinen pikku ravintola. Nyt nautimme vain kylmiä tapaksia, joskus täytyy mennä maistelemaan vähän pidemmän kaavan mukaan lämpimiä tapaksiakin.
 
 
There was a cozy lettle restaurat Kolo on Helsinki's Fredrikinkatu, that I liked a lot. It has now been replaced by 27 seat tapas and wine bar Soil wine room.


Two weeks go, we walked past the restaurant in the afternoon and  decided to step in to refresh the  memories of Barcelona.

We were the only customers in the early afternoon in the little restaurant. Later in the evening I had planned to make a light meal, so we decided to just order glasses of cava,  and share a plate of manchego cheese and spanish cold cuts with pickled vegetables.

The flavors were as tasty as in Barcelona. Friendly waiter told that they import themselves cheese, hams, sausages and other Spanish delicacies, as well as wines.

Sympathetic little restaurant. Now we had only cold tapas, but I would like to go again to taste also their warm tapas.

12 kommenttia :

  1. Tapaksia ja viiniä, ah, ihanaa! Soil Wine Roomiin pitäisi ehtiä pikimiten! :)

    VastaaPoista
  2. Oi, kun näyttää hyvälle. Tarviipas laittaa ylös tämä paikka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ravintolan ohi kävelee helposti huomaamatta, mutta kannattaa käydä.

      Poista
  3. Voi miten ihania annoksia. Kivasti tuossa on käytetty tuota kiveä lautasena.
    Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin tykästyin tuohon kiveen, näyttää hyvältä.

      Poista
  4. Tuo on mennyt minulta ihan ohi.Näyttää mukavalta paikalta ja tuollaisia viinipaikkoja pitäisi olla lisää. Suosittelen muuten myös Bulevardi 11 Casa Italiaa,jossa voi tuntea melkein olevansa Italiassa viinin ja italialaisten herkkujen kanssa....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Casa Italia on kiva, olen ostanut sieltä herkkuja kotiin ja syönyt lounasta.

      Poista
  5. Kivan näköinen paikka ja näyttävät Tapakset näyttävät todella herkulliselta ja niin kivasti kaikki laitettu <3 Luulenpa että tuolla on pakko käydä. <3

    VastaaPoista
  6. Ihana sisustus :) Olen monesti mennyt ravintolan ohi ja kurkkinut sisälle ikkunoista. Varmaan täytyy nyt myös poiketa sisälle joskus....slurps!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuljimme eilen pimeällä paikan ohi, näytti oikein kutsuvalta.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.