Sunday moments

Sunday was very gray and wet. We got up early and headed to Pacifico for brunch. This rought rock club type venue has a popular brunch on weekends. Young crowds, we were almost the only ones over 40... Anyhow; the brunch was cheap and cheerful;  plenty and fresh.

Saw these pretty snow bells on our yard when we came back home. The first, brave little flowers literally growing trough snow always amaze me!

In the evening we headed to my aunt's to celebrate my birthday wiht my family.

A slow, nice Sunday despite the grey skies...

Sunnuntai oli harmaa ja märkä. Heräsimme aikaisin ja suntasimme Pacificoon brunssille. Brunssi näyttää olevan suosittu, mutta heti yhdeltätoista sai pöydän ilman varaustakin. Ei varsinainen gourmet-vaihtoehto, mutta edullinen, runsas ja tuore brunssi.

Kotiin tullessani huomasin pihallamme kasvavan viime viikonloppuna löytämien krookusten lisäksi myös lumikelloja. Lumen läpi puskevat ensimmäiset urheat kukat ovat aina häkellyttävä näky, kevät voittaa talven!

Ilalla kävimme vielä tätini luona juhlistamassa syntymäpäivääni perheeni kanssa.

Rauhallinen, mukava sunnuntai, harmaudesta huolimatta...

5 kommenttia :

  1. Olen kerrassaan LUMOutunut, hienoja kuvia ja kiva blogi!

    VastaaPoista
  2. Ihana brunssi! Ja mitä ihmettä - krookuksia ja lumikelloja?? Meillä vielä pihalla julmetut kasat vetistä lunta :-(

    VastaaPoista
  3. Minä jaksan aina ihastella kauniista kuvia...niitä oli, kiitos silmänruoasta !

    VastaaPoista
  4. Lumivuoria on meidänkin pihallamme, mutta silti vain seinän vierestä tunkee erilaisia varhaisia kevään kukkia ylös mullasta ja vaikka läpi lumen!

    VastaaPoista
  5. HYvästi alkanut lumet häviämään vesisateiden mukana ja kerrankin en valita että sataa:) Kulkuväylät puhtaana mutta kaikkialla mihin kukkia tulee isot kasat lunta mutta nyt jaksaa jo hymyillä kun tietää että hyvää vaan tulossa.
    Te olette kyllä sellaisia herkkupersiitä (jos suonet tämän ilmaisun ja hyvällä minä vaan) että kateeksi käy. Mulla menee näppikset rikki liiasta kosteudesta kun kuola valuu aina näistä ruokakuvista.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.